Keşke siparişi olsaydı da internetten kargo ile sipariş edebilseydik. 31 yaşındayım yaşıtlarım évləndi ikinci ve üçüncü çocukları oldu ben hâlâ bekarım. Nasıl doğru kişiyi bulabilirim? Evet şişmanım ama şişman insanlar da evleniyor ki. Nasıl bulabilirim?
Kilo vermek zor bir şey değil, kendine inan yeterli bak ben bedensel yürüme engelliyim (felç değilim) tutunarak veya wolker değnek ile yürüyebiliyorum fizik tedaviye gidiyordum bıraktım 1,5 sene spora ara verdim sonra tekrardan başladım ve şu an da fit bir bedene sahibim 😊 sende yapabilirsin kendine güven yeterli
Keşke aklını kilona değil de evlenmeyen insanların da kendilerinden bir şey eksilmediğini öğrenmeye yorsaydın. Bu ülkede ki kadınların evlenme hevesini anlayamıyorum sanki çok gerekli bir şey. Evlenemediğiniz için de sorunu kendiniz de arıyorsunuz ama öyle bir şey yok.
Kiloyu önünde bir engel olarak görüyorsan düzenli spora yazılabilirsin. Sağlıklı şekilde kilon vücudunda toparlanır. Hem de güzel ve sağlıklı bir vücuda sahip olursun. Zor değil