Aşk İlişkileri Flörtünüz buluşmayı iptal ettiğinde ne düşünürsünüz? ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Tekrardan buluşmak ister misiniz, yoksa bitirir misiniz? Flörtünüz buluşmayı iptal ettiğinde ne düşünürsünüz? Cevapla Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı. Aynısı yaparım sonra tepkisini beklerim :D 1 12 Yorumla ouzinyo +1 yıl Hayret mantıklı geldi dsdsd Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ne demek hayret alooo. 😏 yani sonuçta o kara kara düşünsün bana ne ulan Yorumla ouzinyo +1 yıl bilmem anlaşabildiğimizi pek düşünmüyorum da lsdklksd. Doğru dedin kraliçe Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Anlaşamıyoruz sen nalet bir başaksın 😃 Yorumla ouzinyo +1 yıl Normal boğalarla çok iyi anlaşırım sen bi burcunu kontrol et sdsdsd Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ben anormal boğa mıyım :D Yorumla ouzinyo +1 yıl Orasını bilemem artık karşı cins olarak en çok anlaştığım burçtur boğa lskdkls Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Boğa burcuyla anlaşamayan burç mu var yahu 😅 Yorumla ouzinyo +1 yıl Ne bileyim ben 😒 Başak burcuyla herkes anlaşır anlaşamayan kendini sorgulasın sddsds Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hiçte bile zorsunuz, eleştirmeye bayılıyorsunuz ama kendinize toz kondurmuyorsunuz Yorumla ouzinyo +1 yıl Nasıl ya ben çok basitim hiç zor değilim. Bir kadın kolayca tavlayabilir beni sldklsd. eleştirmeyi evet severim. Bana bir şey söyleecek kişinin benimle ya yakın düzeyde ya da üstün olması gerekir bilgi konusunda ki hımm diyebileyim dsşldşl Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sen onu bunu boş ver de, bana anlatman gereken bir şey var Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Ben nedenini sorardım direk 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bazen hesapta olmayan şeyler çıkabilir haber verdiği sürece sorun yok yarın buluşuruz yarından sonra gün çok yeter ki istesin. 🙂 1 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sebebine bağlı olarak değişir onemsemedigini fark edersem umrum. olmaz 2 0 Yorumla
zelisssss0619 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl İşi çıkmış olabilir diye önce bişey demem. Tekrarlanırsa konuşmayı bırakırım 1 0 Yorumla
Matmazelsamaa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl En son flörtüm iptal ettiğin de mutlu olmuştumahsjssjdj 1 0 Yorumla
goraci Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. sebebini sorarim, baska gune randevu teklif ederim, cevaplara gore gerekeni yaparim. 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl iptal nedenini sorarım geçerli bir nedeni varsa tekrar buluşmayı düşünürüz 1 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Neden sunmak zorunda böyle saygısız hereket edemez kimse. Mesele onla buluşmayı çok istemek de değil alınan karara saygılı olmak. 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bişey düşünmem sebebini sorarım aldığım cevaptan tatmin olmazsam her yerden engellerim. 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kesin hiç gidesim yok iyi oldu derim 😂 1 1 Yorumla ouzinyo +1 yıl sdkjkjsd Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl flört iptal ediyorsa kafaya takamm, bi önemi yok flörtün gözümde 0 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok da üstelemem valla kafam almıyor artık bu şeyleri 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Olabilir insanlık hali 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Neden iptal ettiğine bağlı bir süre buluşmam. 1 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Agaları toplayıp kağıt oynardım sanırım. 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yalancı olduğunu düşünürüm ve ayrılırım. ~ 1 0 Yorumla
sineeem1 Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. İşi çıkmış olabilir 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Olabilir sorun degl 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. üzülürüm... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aynısı yaparım sonra tepkisini beklerim :D
Hayret mantıklı geldi dsdsd
Ne demek hayret alooo. 😏 yani sonuçta o kara kara düşünsün bana ne ulan
bilmem anlaşabildiğimizi pek düşünmüyorum da lsdklksd. Doğru dedin kraliçe
Anlaşamıyoruz sen nalet bir başaksın 😃
Normal boğalarla çok iyi anlaşırım sen bi burcunu kontrol et sdsdsd
Ben anormal boğa mıyım :D
Orasını bilemem artık karşı cins olarak en çok anlaştığım burçtur boğa lskdkls
Boğa burcuyla anlaşamayan burç mu var yahu 😅
Ne bileyim ben 😒 Başak burcuyla herkes anlaşır anlaşamayan kendini sorgulasın sddsds
Hiçte bile zorsunuz, eleştirmeye bayılıyorsunuz ama kendinize toz kondurmuyorsunuz
Nasıl ya ben çok basitim hiç zor değilim. Bir kadın kolayca tavlayabilir beni sldklsd. eleştirmeyi evet severim. Bana bir şey söyleecek kişinin benimle ya yakın düzeyde ya da üstün olması gerekir bilgi konusunda ki hımm diyebileyim dsşldşl
Sen onu bunu boş ver de, bana anlatman gereken bir şey var
Ben nedenini sorardım direk
Bazen hesapta olmayan şeyler çıkabilir haber verdiği sürece sorun yok yarın buluşuruz yarından sonra gün çok yeter ki istesin. 🙂
Sebebine bağlı olarak değişir onemsemedigini fark edersem umrum. olmaz
İşi çıkmış olabilir diye önce bişey demem. Tekrarlanırsa konuşmayı bırakırım
En son flörtüm iptal ettiğin de mutlu olmuştumahsjssjdj
sebebini sorarim, baska gune randevu teklif ederim, cevaplara gore gerekeni yaparim.
iptal nedenini sorarım geçerli bir nedeni varsa tekrar buluşmayı düşünürüz
Neden sunmak zorunda böyle saygısız hereket edemez kimse. Mesele onla buluşmayı çok istemek de değil alınan karara saygılı olmak.
Bişey düşünmem sebebini sorarım aldığım cevaptan tatmin olmazsam her yerden engellerim.
Kesin hiç gidesim yok iyi oldu derim 😂
sdkjkjsd
flört iptal ediyorsa kafaya takamm, bi önemi yok flörtün gözümde
Çok da üstelemem valla kafam almıyor artık bu şeyleri
Olabilir insanlık hali
Neden iptal ettiğine bağlı bir süre buluşmam.
Agaları toplayıp kağıt oynardım sanırım.
Mantıklı bir sebep sunması gerekir
Yalancı olduğunu düşünürüm ve ayrılırım. ~
geçerli bir sebebi yoksa bir daha görüşmem.
Sebebine bakarım.
İşi çıkmış olabilir
Olabilir
evde yatarım
Olabilir sorun degl
üzülürüm...