Artık Mucizelere Bile Olan İnancımı Kaybettim Keşke 2 Yüzünüz Yerine Seven 1 Kalbiniz Olsaydı.
Seviyor Gibi Yapmayın!
Seviyor Gibi Yapmayın!
Bu dünyada Zaten herkes bir şeyler kaybediyor amaç bir şeyleri kazanmak değil kaybettiğin şeylerin yerine yeni şeyleri koyup yeniden yeniden üretmek.
Ben de bu aralar bir şeyler bulmaya çalışıyorum şiir sevdiğim için şiir yazıyorum müzeye yöneldim film izliyorum Kısacası kendime iyi gelen şeyler yapıyorum
Bende şiir seviyorum
Şiir sevmen çok güzel dünyaya duygusal bakan insanlar ve Yüreği güzel insanlar şiiri tercih eder
Balık burcuyum ben
Bende yengeç
Kim bilir yine ne ask acisi var bu soruda.
Aldatıldım
Maalesef
Kendimi yaktım ben
Espirin güzel ama ben üzgünüm
Takmıyorum ben zaten eksik bir yanım vardı tek bir yanım sağlamdı umudumu aldı
9 ay
Ben babamı da Kaybettim tek umudum beni birinin sevmeseydi sevgilim hiç olmadı 24 yaşıma kadar tek umudum vardı onuda aldı
Başta dedim kendisine kaybetmek ten korkuyorum sevgilim olmadı hiç duygusal olarak eksik yanım beni bırakacaksan başlamayalım dedim ama bunları bile bile yaptı ayrılırken de aldattığını bilmiyordum bana dedi ki ailem izin vermiyor sen kıskanç birisin meğerse kendine laf gelmesin diye çamur atmış bana
İlk kez biriyle sevgili oldum ki tecrübem olmadı bir kıza dahi sarılmadım hiç
Saf S@l@k biriyim bu konuda
Ne yazık ki oldu
Keşke öyle olabilsem
Cevap
1Cevap
İnancımı kaybetmedim henüz.~
Dinen bende kaybetmedim
Sevgi anlamında da kaybetme bence ~
Allaha sığınıyorum kendimi kaybettim inançtan ziyade
Mucize derken? Mucize diye bir şey mı varmış?
İlahi adalet de bir mucize şans ta değişir herkese göre
İlahi adalet diye bir şey yok. Olacak olan şeyler olur, olmayacak şeyler olmaz. İnsanoğlu her şeye bir mana anlam yüklemeye çalışıyor fakat bazen anlamsız ve saçma olacağı gerçeğini kabul etmek istemiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?