Bizim evlenmeden önce 6 senelik bi ilişkimiz vardı. Evleneli de birkaç ay oldu. Eşim biz gibi hissedemiyorum dedi. Yani hala sevgiliyiz ama sadece resmiyete dökülmüş gibi dedi. Bu söylemi sizce normal mi ben inanılmaz derecede bozuldum. Ama eşim belki benim senden daha çok zamana ihtiyacım var sonuçta yeni evliyiz vs dedi.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yeni olduğu ıcın alışamamış olabılır sevgısınde saygısında bısey yoksa neden sorun edesınkı bunu
Moralim bozuldu çünkü ben böyle hissetmiyordum. Yaptığım her şey boşa gibi geldi. Birkaç gündür bundan dolayı konuşmuyorum. Çok bozuldum
Böyle küçük şeyler için aranızı bozmaya degmeyecgını düşünüyorum ki affettırır kendını bu konuda bozulduğunu bılıyorsa kendısıde
Yaşlar küçük degılse ıkınızınde
Yok onun üste çıkma huyu var. Bide ben bozulunca o da soğuk yapıyor.
Öyle sorun buyurkı bırı kızarsa bırının yumuşatması gerek bence
Ben de sürekli yumuşatan taraf olmam ne hali varsa görsün çok bunaldım sıkıldım. Başka biri olsa el üstünde tutardı bıktım artık. Valizimi toplayıp gitmek istedim o derece bozuldun
Okadar büyütme bence sana değer önem ilgi göstermıyormu
Bu saatten sonra soğuk olur ben de soğuğum diye
Soğuk olabılır ama ısıtmakta sızın elınızde yanı soğukluk hep olur yoksa
Ben ısıtmak istemiyorum. Kendisinin bu lafları üzerine kılımı kıpırdatmam
Illakı bırınız dayanamıcaktır merak etme ya o özlıcektır ya da sen özlıceksındır yanasabılıceksınızdır illaki
Anlık oluyor ama sorunlar devam. Yani be çözülüyor ki bu şekilde
Aynen öyle üzgün gecen zamana yazık oluyor sonra
Yanlış düşünmüş evlilik çok daha farklı olması gerekeni yaşanmalı
Neyi yanlış düşünmüş sizce
Yani evlendikten sonra sevgililik ten öte bir ilişki süreci olmalı daha sonra olur zamana bağlaması gibi düşünceler yanlış kanatimce
Ben de öyle dedim ama yeniyiz diye normaldir sen de öylesindir diye oku bana çevirdi halbuki alakası yok.
Alakası yok tabi sana yönelmek bile hata olmuş
Bilmiyorum ne yapmalıyım. Normalde böyle dediği için belki daha iyi davranıp bunu hissetmesini hızlandırabilirdim ama ben bi insanım. Kaç aydır evliliği benimseyemediğibi düşündüğüm zaman duyunca patladım. Sürekli iyi şeyler için çabalayamam
Dilerseniz özele gecebiliriz
Daha çok Yenisinisiz evliliğin oturması bir kaç yıl sürebilir mutluluklar
Normal birşry değil bu bir sorun var ki onun için böyle düşünüyor olabilir
Ona göre bu normalmiş benim tepkim abartıymış. Yeni evliymişiz. burada düşüncesizce hareket etme değilde biz dediği şey biraz daha şu an bi aileyiz ya. Bunu tam benimseyememe. Yoksa saygısızlık aldatma vs yok. Düşünceli hareket ediyor ama dediği şey farklı
Benimseme zaten evlenmeden önce oluşması gerekmiyor mu seviyorsun o kişiyi benimsediğin için evlilik olmaz mı yanlış mı düşünüyorum
Ben de öyle düşünüyorum. Kendisi normal ve yeni olduğumuzu savunuyor. Ben böyle düşünmüyordum inanılmaz derece de hevesim kırıldı. Çok bireysel hareket ettiğini görüyordun üstüne tuz biber oldu
Beni bir t a k ip edermisin
Biraz sıkıntılı biri gibi eşin
Alışamamıştır sana
İlgisi nasl
Nromal ama böyle dedikten sonra ben elimde olmadan çok soğuk yaptım kavga ettik baya. Anlayışlı olmak önemsememiş gibi yapmak istemedim aşırı bozuldum çünkü
Musaden olursa biseyler sorcam ama burada değil olur mu
olur mu