sevgilimi aldattım veya aldatmayı aklimdan geçirdim (12 puan)
açık secik giydigimde bir erkegi deli ettigim oldu (20 puan)
abimin arkadaşlarından birine bir aralar tutuldum (30 puan)
afrikali kapkara simsiyh zenci bir erkekle nasil olur diye merak ettim yatmayı (33 puan)
yüksek uçuk astronomik bir rakama tanimadigim bir erkekle dudaktan öpüşürüm (46 puan)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Toplam puanim 20. Acik secik giyimim sagolsun
kimdi bu erkek peki
Delirttigim cok erkek var. Hangisini soyliyim
hosuna gitti mi peki bu durum 😅
Yakisikli adamlari etkilemeyi seviyorum. Cirkinleri etkilememek icin olabildigince kapatiyorum bedenimi. Tiksiniyorum cunku.
cirkinlere ölüm yani
Cani degilim. Benden uzak olsunlar sadece.
son soru zengin cirkin mi fakir yakışıklı mı
Eskiden fakir yakisikli derdim. Su an ikisini de istemiyorum. Zengin yakisikli olmayanlarla ilgilenmiyorum
elit seviyorsun o zaman herkesle isim olmaz diyenlerdensin
Eski sevgilimi aldatmadım aklımdan da geçirmedim, kapalıyım, abim yok, zenci sevmiyorum, tanımadığım bi erkekle işim olmaz yani koca bi 0
bu nasil sorular abi 0 tabiki
dürüst müsün
20 puan onuda sadece erkek arkadaşıma yaptım 😌
bacak mi göğüs mü
of 33 puan delirdim
oha Afrikalı erkekle mi ytmak istiyorsun 🙄
ödlşwföfewlöşfewşlsfdmfme zenci severiz
simsiyahlar kapkaralar ama ya itici degil mi 🙄
miden bulanmaz mı
yok.
bulanmaz
ytmayi cok istiyorsun yani 😅
aynen
sen delirmissin seyleri çok büyük aşırı büyük canın çıkar 😅😅😅
deliyimdir belki
delilik ne biliyor musun birden fazla zenci erkekle grup yapmak ben o kadina deli derim cesaret eden buna evet diyen kadin gözümde delidir 😅
5 e 1
ne inanmam ciddi misin yuhhhhhh yapar miydin cidden sjsljsksksjzksjkznxjdj
zenci yok ki faşöleföwlgemgşmrkermlkmeglka
oha 5 tane zenci olsa boş ver misin ki hsjsjsjjdjxjdj
boş ver ne yaaa verir misin yazdim bosverir misjn diye değiştirmis site 😂
mglkkmggeqa bul zenci kararımı söylerim
aboooo bulursam cidden yapar misin 😂😂😂😂😂😂
He yaparım
şşş bana bak ben ciddiyim bulurum saka değil gerçek ama yapacak misin bi daha soruyorum
ama ben bulduğum zaman ayyy bu ne kapkara simsiyahmis iyyy yapamam iğrenç tiksinc demiceksin söz mü
ciddi olmayan kim
niye diyim
sana öyle bir kıyak geçeceğim kii bence hayatın boyunca unutmayacaksin jsjsksksskdkdk delikanlı sözü erkek sözü bulacağım hemde 1 değil mümkünse 2 tane söz diyorum
hangi sehirdesin yasin kac ve bakiire misin
bekliyorum
şehir yas ve bakiree misin?
kanka sadece su üç bilgi önemli bulcam erkek sözü dedim ama bunları o üç seyi söylemen sart bulmazsam adam degilim erkek sözü dedim
kanka orada misin buldum bir tane zenci şşş
Koca bir sıfır
dürüst müsün
Evet, sanal ortamda neden yalan söyleme gereği duyayım ki ne sen beni tanırsın nede ben seni
Oniki
aldattin mi aldatmayi düşündün mü
53 puan
aldattin mi aldatmayi aklindan gecirdin mi
Hayır
bir sey sorcam cidden istek var mi aşırı kapkara simsiyah bir zenciyle istiyor musun 😅😅
Evet ozel olarak ilgi duyarim zaten onlara
simsiyah kapkaralar aşırı zifiri siyah olanlar itici değiller mi tiksinmwz misin ve onu da gectim malum seyleri çok aşırı büyük oluyormus korkmaz misin yaaa kol gibi dişlerine kadar sarkar falan :/
dişleri değil dizleri olacak o kelime
itici degil bence
ee sey dicem o zaman yap bir kere olmaz mi sevgilin mi var yoksa evli falan mısın dene sonuçta dunyaya bir kez geliyoruz ya da bakiree misin
sevgilim var
sana bir sey soracağım ama dürüst ol olur mu zaten gizlisin bende gizliyim adın sanın yaşın ismin falan hiçbir sey belli değil tamamen anonimsin yani neyse sevgilinden gizli sana Afrikalı aşırı simsiyah kapkara bir zenci yazsa deseki sadece 1 gece ama sevgilinin asla hberi olmayacak aletide cok büyük simsiyah kabul eder miydin o günden sonra daha asla birbirinizi o zenciyle görmeyeceksiniz okey der miydin
hayir sevgilimi aldatmam
helallll helalin varrr vesselam delikanlı kadınsın sevgilin olmasaydi herhalde kabul ederdin ama
evet
son soru maksimum ne kadar ileri gidebilirsin grup yapar miydin çok aşırı azmis olsaydın sen tek 2 veya 3 simsiyah kapkara aleti cok aşırı büyük zenciyke
Evett
ohaaaaaa yuhh sen çıldırmışsın 3 zenci erkeğin arasına girmek hepsininki kol gibi dizlerine kadar sarkıyor soba borusu gibi simsiyah kapkara aralarında sen tek valla yemin ederim hastanelik olurdun 😅
nolursa artik bide cok dar
eger cidden kadinsan erkek degilsen yemin ederim gördüğüm en cesaretli deli yürek kadinlardan birisin 🙄🙄
bence hayalde kalmalı bu fantezi olarak düşünce boyutunda kalmasi senin icin daha iyi olur çünkü diğer türlü bu gerçekleşirse degil grup bi tane bile zenciyle yapsan cok ciglik atarsin aci çekersin belkide onu icine alana kadar belki alamazsın çünkü cok aşırı büyük oluyor onlarınkisi soba borusu gibi simsiyah büsbüyuk arti ilk görünce bence cok korkarsın
istah acici oluyor
ohaa daha da mi yani azar kudurur tahhrik olursun 🙄
yani yaladikca yalayasin gelir
ben en cok neye şaşırıyorum biliyor musun yani adamlar simsiyaj kapkara igrenmez misin miden bulanmaz mi siyah siyah herşeyi heryeri simsiyah tiksinmwz misin
hayirr vucutlari da guzel oluyor
demekki onlardan cok tahrik oluyorsun bence sen onları gorsen falan dışarda istemsizce yatma istegi uyaniyor senin icinde acaba büyük mu diyorsun icinden kendi kendine tahrik oluyor islaniyorsun saatçiler nasil turkiyedeki
saatçi mii aahah
noldu 😂😂😂😂
niye güldün ki 😂😂
komik geldi
yani neticede onlar zenci değil mi ama 😂
oyle
sana bir sey diyim mi sevgilin o kadar şanslı biri ki yemin ederim onun yerinde olmak isteyen kac erkek bilmiyor aşırı şanslı hemde
keşke en büyük niyazım isteğim senin adina umarım biriyle evlenmeden önce bu fantazini hayalini gerceklestirirsin oyle evlenirsin yoksa evlendikten sonra elin kolun baglancak istesende yapamayacaksin :/