Sevebileceğimi sanmıyordum şans verdim sevgili olduk aşık oldum ama bu her zaman denk gelmez tabi yani sevmedikten sonra sevgililiği yürütmenin bi anlamı yok tabii onla sevgili iken başkasından hoşlanma ihtimallerinde olabilir
Niye aşık olduğunu sorgularım kendi kendime 😂 dış görüntü gibi basit sebeplerden övgülere boğuyorsa çok bi ilgilenmem, bana manevi ve ayrıcalıklı sebepler lazım basitle işimiz yok
Hiçbir şey hissetmiyorsam hayır şans tanımam, illaki biter yani arada sevgi yoksa zaman geçip karşı tarafın alışmasından sonra daha yıkıcı bir hal alır.
Bana aşık olan bir kadın çıkacağını sanmam sdjsj ama çıkarsa da şans verirdim ileride ama şu an olmaz.. çünkü şu an aşk gibi konuları düşünmüyorum düşünecek durumda da değilim pek.. ama güven olması lazım
Sırf bana aşık diye birisine şans vermem aslında ona yapacağın en büyük kötülük olur yani içimde ona karşı his yoksa kimseye durduk yere umut vermem çünkü umut verilip yarı yolda bırakılmanın ne demek olduğunu iyi bilen birisiyim.
Ve tabikide mesafe olmamasi lazim ki önceden buluşmalar olmasi lazim bi elektrik almam için mesafe ilişkisi ise Telefonlan Aşk yaşamam mümkün değil buna da Aşk diyenler de anlamiyorum ha buluşmalar olursa o farkli 6 ay da bikere ise veya 3 ay da bir hayyydeee eyvallahh
Ben de ona aşık değilsem, bir şeyler hissetmiyorsam şans vermem. Korkutucu buluyorum ruh hastası sapık gibi görmeye başlıyorum tek taraflı hoşlanmalarda
Önce stalk yaparım takıntı değilse neden olmasın jznsjs 😁
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bana aşık birisine şans vermek istemem, karşılıklı hislerimiz varsa şans veririm. İlişkiler karşılıklı olduğu zaman güzeldir. Sadece o aşıksa ileride problem yaşar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hayır ya sonra takıntı yapıp hayatımızı karartıyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yakşıklı-fit, kalın ve büyük şeyliyse bir şans verebilirim.