Erkek arkadaşım aslında fakirmiş?

arkadaşlar ben tanışma sitesinden biriyle konuşmaya başlamıştım geçen sene, birbirimizi tanıdık gerçekten çok seviyorum o gün bu gündür konuşuyoruz kendisi de çok yakışıklı ve çok güzel konuşuyor benimle, evlendiğimizde başka bir şehirde büyük bir ev alıcağını, araba alıcağını söyledi. dış görünüş olarakta zengin gözüküyor. hiç buluşmamıştık yakın oturmamıza rağmen. birkaç gündür aklıma takıldı. geçen gün buluştuk ilk defa. yemeğe gittik. baya pahalı bir restorandı. yemeğimizi tatlımızı yedik. hesap kısmına geçince cüzdanını unuttuğunu, bu seferlik benim ödememi istedi. bende hiç sorun olmadan ödedim. ondan 3 gün sonra yine buluştuk, o güne kadar sürekli parayı onun ödeyeceğini, bana ödetmeyeceğinden bahsetti. zaten sorun olmamıştı benim için, fakat yine aynısı oldu ve bu sefer başka bir bahaneyle 2650 lirayı bana kitledi. alttan aldım ve bir şey demeden ödedim. restorandan çıktıktan sonra beni bir mağazaya götürdü ve ayakkabı beğenmeye başladı. işin sonu nereye gidicek tahmin edebilmiştim. ayakkabıyı gösterip almamı ve parasını daha sonra ödeyeceğinden bahsetti, olmaz deyip reddettim. eve gidene kadar surat yaptı, resmen trip attı ve beni her zamanki gibi eve bırakmadan direkt kendi evine gitti. dün akşamsa yine aynı restorana gitmek istediğini oranın yemeğini çok sevdiğini söyledi. ama biliyorum yine aynısı olucak. sizce erkek arkadaşım fakir olabilir mi?

Erkek arkadaşım aslında fakirmiş?