Aşk İlişkileri Ben burdan birinden hoslandim gibi ama ondan tıh yok neden olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Niye sevmedi beni 🥲 Güncellemeler+1 yıl Yaz bana be ekle Güncellemeler+1 yıl Zalımın oğlu Ben burdan birinden hoslandim gibi ama ondan tıh yok neden olabilir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. İstememiştir 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Sevmez sevmez kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ki 0 0 Yorumla
mehtapöz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 57% +1 yıl birileri sizi sevmek zorunda mı ya. bizde sevilmiyoruz sesimiz çıkıyor mu hiç 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Mehtapcim. Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl tıh olması için nasıl bir belirti göstermesi lazım :D 0 0 Yorumla
hasann_34 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Niye sevmedi beni abes oldu bence, çünkü buradakiler seni tanımıyor. Neden sorusunun cevabını bilemeyiz. 0 0 Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Salla knk. Buradaki sevse ne sevmese ne? 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Ne var olabilir burdaki herkes kötü degil Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Herkes değil ama %99 öyle ve niyetleri belli Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl E niye zorluyorsun 😀 Yorumla Soran +1 yıl Zorlamiyorum ama nedense onunla konusasim vr Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Kim ki merak ettim 😅 Yorumla Soran +1 yıl Napacaksin kanka seninki degildir merak etme Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Benimki yok 😀. Tanıyorsam niyetini bilirim diyecektim sakin ol knk Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Yemem korkma Yorumla Soran +1 yıl Yersinnn amaaa Yorumla Soran +1 yıl Yahu kesin oda abazadir eminimde iste Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Burdaki erkeklere o anlamda işim yok 😀. E biliyorsun da 😅 Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Ne diyeyim. Hakkında hayırlısı. Kedi güzelmiş bu arada 😀 Yorumla Soran +1 yıl Tesekürler sende güzelsin Yorumla Soran +1 yıl Bilmukabele Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Haha profilim yok Yorumla Soran +1 yıl Güzelsindir kesin Yorumla Soran +1 yıl O anlamda Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Haha teşekkür ederim 🤎 Yorumla Soran +1 yıl Ricaalar Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hoşlanmadığı için olabilir mi? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet birazcik hakaret ettim ona maalesef 🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Yorumla Soran +1 yıl Oda bana küfür etti ama Yorumla Sitemkarım +1 yıl Ayıp etmiş Yorumla Soran +1 yıl Bende ayıp ettim ya.. Yorumla Sitemkarım +1 yıl Sen etsende kadına yapılmaz ya Yorumla Soran +1 yıl Hak veriyorum sana dogru kadinlar çiçekdir, erkekler pslk Yorumla Sitemkarım +1 yıl Pislik değilse de değer bilmeyen diyelim Yorumla Soran +1 yıl Dogru Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Biz bunu nereden bilelim? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam ulu gök kurt Yorumla
berxedanjiyan Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Bi göz kırpan yeterli 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yaz sor neden sevmedin beni de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sen sevdin diye o da mu sevmek zorunda. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Birlikde olmak istemiyormus benle Yorumla Soran +1 yıl Sanki ne yaptiysam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Istemiyormus iste knk illa bir sey mi yapmak gerekiyor. Sende benle ol hayir diyemezsin cunku unutma bir sey yapmadim sana Yorumla Soran +1 yıl Gercekleri algılamak zor valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be sende Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevmek zorla olacak bişi değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Işden gelecek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman zorlama, akışına bırak Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle yaparim Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Öyle bir dünya yok. 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Söyledin mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Dedim zahire bakiyorum dedi ne demek zahire ya Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Ne bilim Yorumla Soran +1 yıl Bişeyde bilirsen şaşarım zaten Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen tıkla 0 4 Yorumla Soran +1 yıl He ikile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazar yazar o kaçar sen kovalarsin Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon la bebe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bebesi la Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İstememiştir
Sevmez sevmez kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ki
birileri sizi sevmek zorunda mı ya. bizde sevilmiyoruz sesimiz çıkıyor mu hiç
Tamam Mehtapcim.
tıh olması için nasıl bir belirti göstermesi lazım :D
Niye sevmedi beni abes oldu bence, çünkü buradakiler seni tanımıyor. Neden sorusunun cevabını bilemeyiz.
Salla knk. Buradaki sevse ne sevmese ne?
Ne var olabilir burdaki herkes kötü degil
Herkes değil ama %99 öyle ve niyetleri belli
Evet öyle
E niye zorluyorsun 😀
Zorlamiyorum ama nedense onunla konusasim vr
Kim ki merak ettim 😅
Napacaksin kanka seninki degildir merak etme
Benimki yok 😀. Tanıyorsam niyetini bilirim diyecektim sakin ol knk
Yemem korkma
Yersinnn amaaa
Yahu kesin oda abazadir eminimde iste
Burdaki erkeklere o anlamda işim yok 😀. E biliyorsun da 😅
Evett
Ne diyeyim. Hakkında hayırlısı. Kedi güzelmiş bu arada 😀
Tesekürler sende güzelsin
Bilmukabele
Haha profilim yok
Güzelsindir kesin
O anlamda
Haha teşekkür ederim 🤎
Ricaalar
Hoşlanmadığı için olabilir mi?
Evet birazcik hakaret ettim ona maalesef 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Oda bana küfür etti ama
Ayıp etmiş
Bende ayıp ettim ya..
Sen etsende kadına yapılmaz ya
Hak veriyorum sana dogru kadinlar çiçekdir, erkekler pslk
Pislik değilse de değer bilmeyen diyelim
Dogru
Biz bunu nereden bilelim?
Tamam ulu gök kurt
Bi göz kırpan yeterli
Yaz sor neden sevmedin beni de
Sen sevdin diye o da mu sevmek zorunda.
😂😂😂
Birlikde olmak istemiyormus benle
Sanki ne yaptiysam
Istemiyormus iste knk illa bir sey mi yapmak gerekiyor. Sende benle ol hayir diyemezsin cunku unutma bir sey yapmadim sana
Gercekleri algılamak zor valla
Yok be sende
Sevmek zorla olacak bişi değil
Evet biliyorum
Işden gelecek
O zaman zorlama, akışına bırak
Evet öyle yaparim
Öyle bir dünya yok.
Demek ki zevk vermiyorsun
Söyledin mi
Dedim zahire bakiyorum dedi ne demek zahire ya
Ne bilim