Yazma asla. Bence bırak bu çocuğu. İnan bana omzundaki o yükleri attığın zaman ne yaptım kendime diye kahrediyorsun. Peşinden koşma onun daha fazla ve burnunu kaldırma. Ama tavsiyem seni böyle yapan birine daha da bakmaman hatta kendin için sil numarasını
Silmedim. Silemem ki.. İlk defa birine aşık oldum.. Özlüyorum hemde çok. Başlarda hoş beş konuştuk. Aralıklı konuşmalarda. Bir süre yazmadım sonra o yazdı yine. Yine konuştuk. En son iyi bir süreçte olmadığı için zaman istedi arkadaşça konuşalım, bu süreç geçsin sonra birbirimizi daha iyi tanırıza getirdi konuyu. Ama ben hislerimin yoğunluğu ile anlayamadım, üsteledim. Üsteledikçe o geri çekildi. Yazmıyorum..
Boşta kalınca gene gelecek muhtemelen. Böyle diyenler pişman oluyor. Seversin aşık olursun bire bir yaşadım o duyguları. Ama böyle kendine çok zarar veriyorsun. Sende olan bir resmi bir numarası falan sana zarar veriyor. Senin gösterdiğin ilgiyi sana göstermeyen ve bunu hissedemediğin hissetmediğin bir ilişki sağlam olmaz. Bende sevdim çok sevdim ama inan üzüyorsa olmaz ya. Bırakmazsan bile ki bırak diyorum özellikle, ilk gelişinde asla pas verme kaybetme korkun olmasın. O seni kaybetmekten korkmuyor sende korkma.
O bana bu süreçte o ilgiyi sana gösteremem, daha çok üzerim, kırarım, sana da bunu yapmayı istemediğim için arkadaşça konuşalım, bu süreç bitsin konuşuruz dedi. O mantıklı olanı konuştu, kalbim ise onu dinlemedi. Farkında olmadan kendimi çok kaptırmıştım. Rahatsız oluyorum arama yazma deyince geri çekildim. Saygı duydum. İşin garip yani ufak bir sorunda anında engelleyen insan şimdi engellemiyor, storylere bakıyor. Uzak duruyorum, sessizliğe büründüm.
Bunlar bahane de olabilir seni yedeğe almak için. Sevse bence yani kötü anı da olsa yanında istemez mi diyorum. Sende üsteleyerek hata yapmışşın ama en iyi çözüm uzak durmak. Baskınla dediyse normal yani ama daha da üsteleme yazma. Cebine girersen işler daha saçma olur
En son zaman istemişti. Ben de isteleyince iyice uzaklaştı. Ama net biri öyle kem küm etmiyor. Arama yazma rahatsız oluyorum diyor. Önceden defalarca engellemişken şimdi engellemiyor garip yani
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beni asla istemediğini söyleyip, numaramı silmedi ve engellemedi de. Ayrıca storylerime bakıyor. Ne yapmaya çalışıyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Söylediyse bırak onu bence. Hatta sen sil. Senin kalbini kırıyor ama hala nasıl numarası duruyor sende? Sevsen de bazen nokta koymak lazım bence
Kalbimi kırmadı paramparça etti.2 hafta olacak ne yazıyorum ne yazıyorum. Eskiden birkaç defa engellemişliği var. Şimdi engellemiyor da garip
Yazma asla. Bence bırak bu çocuğu. İnan bana omzundaki o yükleri attığın zaman ne yaptım kendime diye kahrediyorsun.
Peşinden koşma onun daha fazla ve burnunu kaldırma. Ama tavsiyem seni böyle yapan birine daha da bakmaman hatta kendin için sil numarasını
Silmedim. Silemem ki.. İlk defa birine aşık oldum.. Özlüyorum hemde çok. Başlarda hoş beş konuştuk. Aralıklı konuşmalarda. Bir süre yazmadım sonra o yazdı yine. Yine konuştuk. En son iyi bir süreçte olmadığı için zaman istedi arkadaşça konuşalım, bu süreç geçsin sonra birbirimizi daha iyi tanırıza getirdi konuyu. Ama ben hislerimin yoğunluğu ile anlayamadım, üsteledim. Üsteledikçe o geri çekildi. Yazmıyorum..
Boşta kalınca gene gelecek muhtemelen. Böyle diyenler pişman oluyor. Seversin aşık olursun bire bir yaşadım o duyguları. Ama böyle kendine çok zarar veriyorsun. Sende olan bir resmi bir numarası falan sana zarar veriyor. Senin gösterdiğin ilgiyi sana göstermeyen ve bunu hissedemediğin hissetmediğin bir ilişki sağlam olmaz. Bende sevdim çok sevdim ama inan üzüyorsa olmaz ya.
Bırakmazsan bile ki bırak diyorum özellikle, ilk gelişinde asla pas verme kaybetme korkun olmasın. O seni kaybetmekten korkmuyor sende korkma.
O bana bu süreçte o ilgiyi sana gösteremem, daha çok üzerim, kırarım, sana da bunu yapmayı istemediğim için arkadaşça konuşalım, bu süreç bitsin konuşuruz dedi. O mantıklı olanı konuştu, kalbim ise onu dinlemedi. Farkında olmadan kendimi çok kaptırmıştım. Rahatsız oluyorum arama yazma deyince geri çekildim. Saygı duydum. İşin garip yani ufak bir sorunda anında engelleyen insan şimdi engellemiyor, storylere bakıyor. Uzak duruyorum, sessizliğe büründüm.
Bunlar bahane de olabilir seni yedeğe almak için. Sevse bence yani kötü anı da olsa yanında istemez mi diyorum. Sende üsteleyerek hata yapmışşın ama en iyi çözüm uzak durmak. Baskınla dediyse normal yani ama daha da üsteleme yazma. Cebine girersen işler daha saçma olur
Ya çok iyisin. Bana destek verici mesajların beni mutlu etti. Kız mısın?
Evet kızım. Umarım işe yararlar..
İnstagramdan konuşabilir miyiz :(
İnstagram veremem ya KS den ekleşebiliriz ama
Bende kızım konuşur dertleşirdik.. Olur bana farketmez
Yok KS ile çok bağlantı istemediğimden dolayı ya jfjfj gizliden çıkıyorum madem
Nasıl? Göremiyorum hala?
Geçtim
Sen bana yaz istersen, sana yazmam için X3 olmam lazım.
İstek attım sana.
Geri ekledim
Arkadaş kalmak içindir belki
Benim hissim var. Nasıl bir arkadaşlık olabilir bu
Şeyde olabilir
İnsanlar peşinden koşanı sever hoşlarına gider o yüzden uzaklaşmıyor senden
En son zaman istemişti. Ben de isteleyince iyice uzaklaştı. Ama net biri öyle kem küm etmiyor. Arama yazma rahatsız oluyorum diyor. Önceden defalarca engellemişken şimdi engellemiyor garip yani
E koşma sende ne kadar seviyorsunuz insanların peşinden koşmayı
İnsanları kaybetmekten korkmayın salın gitsinler sadece aşk için değil her konuda
Gitsin yahu gitmeye diyen mi vardı. Gitmek isteyen gidiyor zaten. Onu seven de kabahat.
Sakin ol 😂
Çünkü * sende var
Ne var
A... mmm