lütfen abazalar yazmasın doğru düzgün biriyle konuşmak istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Düzgün ruhlu insanlara ulaşmaya çalışıyorum. Genelde onlar bana ulaşıyorlar sağolsunlar. Akıl alıyorlar. Yakında satmaya başlıyacağım zaten iyileşen bizi daha tanımıyor. Sokma akıl bedava ama ondan para almayacağım 7 adımda kendini imha ediyor ya ondan. 🙃
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
18Cevap
+1 yılHerkesin kaçış planı farklıdır tabiyki.
Benim yaşımda biri akşam canı sıkılıyorsa evde şarabını açar,
ya film izler ya da müzik dinler.
Daha önceleri canım sıkıldıysa öğlenden bir arkadaşımı arar
akşam dışarı çıkma tekliğinde bulunurum.
Bir bar gider sohpet ederim.
Eşim evdeyse zaten canım sıkılmaz.
00 Yorumla
+1 yılYani kendimi bir sürü uğraş buluyorum yeni hobiler ediniyorum yeni yeni kurslara gidip yeni arkadaşlarla tanışıyorum
00 YorumlaKendi kendime konuşuyorum. Derdimi kağata yaziyorum. Yaptiğim hatalari kafamdan geciriyorum. Nerde yanliş yaptin falan diye
00 Yorumla
+1 yılMüzik dinlerim ben.
https://www.youtube.com/embed/oglP5VQR5Bk00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇokta bişe yapamıyorum genelde olduğum yerden uzaklaşmak dışında sinirden kendi kendimi yiyorum sen neler yaparsın varsa önerin alırım
038 Yorumla
Soran+1 yılBende sinirden kendimi yiyorum
Cevap sahibi+1 yılZaten elden başka ben gelir ki 🤷🏻♂️ bu defa neye sinirlendin
Soran+1 yılkaraktersizin birine
Cevap sahibi+1 yılGönül işleri herhalde ne yaptı da kızdırdı seni bu kadar
Soran+1 yılaldattı napsın saçma yere konuşmayı kesti 2 hafta önce bunalımdayım iyi değilim beni üzersin sen diye sonra tamam dedim kendine gelsin diye 2 hafta sonra yazdım senin gözünde hemen silenicek biri miyim dedim evet dedi sonra biz seninle konuşmuyoruz zaten olmayız biz arkandan yas tutacak değilim dedi sonra hayatımda biri var napim dedi sonra da ben bunu sildim her yerden çok sinirlendim bu Da beni engellemiş wpden lafta bu ay içinde buluşacaktık hep yalan işte ben varken o kızda varmış kimse artık buna canım sıkkın
Cevap sahibi+1 yılOhaa vay üçkağıtçı vay zaten iki haftada seni bırakacak değildir seninkiyle de vardı bence o kız ayrıca bence senden ayrılmak için numara yapmış bunalım falan hikaye direkt ayrılalım diyememiş önce araya soğukluk koymuş hem seni denemiş sonra da inceldiği yerden koparmış deyim yerindeyse uzun muydu ilişkin
Soran+1 yılYav ilişkimiz çok iyiydi 1.5 ay sürdü hiç soğuk yapmıyordu bana konuşmayı kesmeden bi gün önce Günaydın öpücüğü attı kendini yani sonra konuşmayı kestiği gün öğlen Günaydın karım yazdı sonra öğlen telefonda konuştuk o zaman da iyiydi sonra akşam da konuştuk telefonda o zaman iyiydi bi telefonu kapattık bana bi soğuk konuşmalar dedim noldu bi anda anlat başta söylemedi senlik bisi yok dedi sonra da bunalımdayım iyi değilim sen beni üzersin güvenmiyorum sana dedi bende kafasını dinlesin diye tamam dedim 2 hafta bekledim yazsın diye yazmadı sonra sana anlattığım gibi oldu işte
Cevap sahibi+1 yılSen iyiydi sanmışsın anladığım kadarıyla yedekte tuttuğu biri vardı seninle sevgili oldu o sırada diğeriyle yakınlaşınca tercihini ondan yana kullandı sanırım. Ama sende bulamayıp onda ne buldu da seni bıraktı
Soran+1 yılSevgili değildik bu ay içinde buluşacaktık benimle sevgili olmak istiyordu buluşunca hazırlık yapmıştı bana lafta flörttük flörtte olsak aldatmış oluyorum sonuçta yedekte olan bendim sanırım
Cevap sahibi+1 yılBu ay içinde derken? Uzak mesafeydi herhalde
Soran+1 yıl2 saatlik bir yoldu ona göre yakındı
Cevap sahibi+1 yılYine de şehir dışı denebilecek mesafe cinsellik var mıydı muhtemelen o kız yakın çevresindeyse bundan dolayı ona yönelmiş olmasın
Soran+1 yılee kendisi gelmek istiyordu buraya yani vardı nadiren konuştuk
Cevap sahibi+1 yılİşte sanırsam diğer kız sana göre daha yakınındaysa sürekli ilişkiye daha kolay ulaşacağından ya da onunla cinselliği yaşamayı garantilediyse seninle olana göre 🤷🏻♂️
Soran+1 yılBenim sınırlarım var bunu biliyor ben yakın kankaası olduğunu düşünüyorum ona 3 saat ama bana daha yakın ama o kızın sevgilisi vardı bu kız benimkine sırnaşık sırnaşık davranıyordu bana öyle snap atmıştı 2 hafta önce ve bu çocuk Antalyadan Ankara'ya taşındı hiçbir tanıdığı yok ortamı yok Eskişehirde kanka dediği kız var sadece Antalyaya gitmeden önce buluşmuşlardı erkek kankaası vardı bide benimki kız buna sırnaşıktı sonra Antalyadan döndü benimki bi kaç gün önce Eskişehirdeydi sabahtan akşama kadar bende dayanamadım yazdım buna evet seni siliyorum kolayca dedi zaten biz olmayız arkandan yas mı tutayım dedi hayatımda biri var napim sonrada ben bunu silince engelledi
Cevap sahibi+1 yılOhooo knka ayağına takılıyorlar baksana ayrıca sevgilisi olması bişe ifade etmiyor demek. Tamam işte o kızın sınırları yok demek hele de sırnaşık davranıyormuş ya rahat biri herhalde
Soran+1 yılAyağına takılıyor derken
Cevap sahibi+1 yılFb tarzı işte ilişkileri cinsellik ağırlıklı ama baksan sevgililer de 🤷🏻♂️ böyle açık açık her şeyi yazıyoruz da denk gelip görmezler dimi
Soran+1 yılO nerden bilsin burayı kardeşi gibi gördüğü kızdı lafta ama bilmiyorum belki o değildir ama o görüşmekte istiyor işte bilmiyorum yani
Cevap sahibi+1 yılHiç belli olmaz neticede sende ben de buraya bi şekilde denk geldik değildir belki de zaten yabancı bi kızla erkek hiç bi zaman öyle kardeş gibi arkadaş falan kalamaz bence hem de gününüzde bu yaşlarda zaten bi süre sonra sana dönecektir tekrardan
Soran+1 yılDöneceğini sanmıyorum dönmesin de ayrıca aldattı sonuçta beni hemen beni siliyorsa beni seçenek koyuyorsa bende onu silerim
Cevap sahibi+1 yılZaten bir buçuk aylık ilişkiden ne bekliyorsun ki bu kadar büyütüp kendini üzmeye değmez zamana bırakmak lazım belli olur ne naneler yediği aldattı mı ya da başkası mı vardı çıkar ortaya bişe merak ediyorum sanaldan mı tanıştınız
Soran+1 yılBen onunla önceden tanışıyorum ki yıllardır 1.5 ayı takma ayrıca aldattı diyorum ben varken o kız varmış diyorum kendisi söyledi
Cevap sahibi+1 yılHaa öncesi vardıysa sözlerimi geri alıyorum bağlanmanı şimdi daha iyi anlıyorum da böyle söylemesi de ne bileyim insanı çileden çıkarır nasıl rahatça söyleyebiliyor 😤
Soran+1 yılEvet 6 yıldır tanışıyoruz sanaldan tanıştık ama bu bana çok uzak bi yerde oturuyodu bu yıl bana yakın bi yere taşınmışlar 2 saatlik bi yol işte
Dimi lafta kimseyle konuşmuyorum seninle buluşcaz aralıkta diyordu sevgili olmak istiyordu
Cevap sahibi+1 yılÇok ilginç iki hafta önce taşınınca tam tersine dönmüş her şey sahi yaşlar kaçtı
Soran+1 yılYok ya iki hafta önce taşınmadılar bu yıl taşınmışlar
İkisi de benimle yaşıt 20
Cevap sahibi+1 yılSanaldan tanışmanız nasıl oldu anlatır mısın biraz
Soran+1 yılOooo yıllar önce 9. sınıfta tanıştık tik toktan😂 sonra ınst wp oldu bu manita yaptı lisede benim numaramı sildi takipten çıktı sonra yine eşleştik ben buna yazıyordum arada bana soğuk yapıp duruyordu (lise zamanları bunlar) uzun zaman işte yine konuştuk bi samimiyet bi yakınlık benimle konuşmak istedi işte öyle
Cevap sahibi+1 yılİyimiş arkadaşlığınız valla kıskandım bu kadar güzel sürmesini yalnız son yaptığını kabul edemiyorum 😬
Soran+1 yılBende edemiyorum ama toparlanmam lazım dimi
Cevap sahibi+1 yılYani keşke benim de böyle bi arkadaşlığım olsaydı ama sonu böyle bitmeseydi anlıyorum seni evet toparlanman lazım bu söyleyeceğim hepimiz için geçerli hayat bi erkek/kız için üzülemeyecek kadar kısa onun için de değmez göreceksin bak o arkadaşın gibi nicelerini tanıyacaksın da bi çoğu böyle saçma davranacak ya da aldatacak o yüzden bi kişiyle dağılırsan arkadan gelen yüz kişiyle kim bilir ben hale gelirsin ama emin ol gün gelecek o çocuk sana yazacak tekrar bekle de gör
Soran+1 yılaynen öyle tecrübe oluyor ama insanın bir tarafı da hayal kırıklığı oluyor güvenmiyordum kimseye şimdi güvenim tamamen yok oldu onun sayesinde yazsa bile boş olduğunda yazar yaşattığını yaşar umarım
Cevap sahibi+1 yılMaalesef tecrübeler hep terazinin bi kefesindedir ve diğer kefede yaşanan acı gerçekler hayal kırıklıkları bulunmazsa dengede duramaz 🤷🏻♂️ Umarım yanılırım ama aklının kenarında kalsın daha önceden nasıl ki manita yapınca seni sildi sonra da geri döndü yine o kızla arası bozulunca sana yazacak diğer ihtimal de hani yakın ya sana senin şehrine geldiğinde yazacak buluşmak için ki üzülerek söylüyorum cinsellik beklentisiyle çünkü seni yedekte tutuyor
Soran+1 yılBenim şehrime gelmez ki o cinsellik olsa da o öyle biri değil yani bana öyle biri değildi benim sınırlarım var bunu biliyor ben öyle rahat biri değilim cinsellik beklentisi olsa bence sürekli cinsellik konuşurdu nadiren konuşma olmuştur bizde
Cevap sahibi+1 yılNe gibi sınırların var mesela
Soran+1 yılİleri gitmediği sürece bir şey demem
Cevap sahibi+1 yılHmm bekaret hariç her şey ok diyosun iyide rahat biri değilim cinsellik beklentisi olsa diyosun ya işte sen uzaktasın konuşsa da seninle yapamayacak biliyor o yüzden konuşup bağlantıyı koparmıyor bi nevi yedekte tutuyor. İlişkide mesafe varsa yani her gün görüşmeye engel olacak kadar mesafe varsa duygusal olabilir en fazla o da fazla sürmez benim görüşüm. Haliyle iki taraf da cinselliği yakınında arayacaktır en azından günümüzde böyle denk geldim tabi tam tersi olan da vardır. E böyle olunca da mesafeli ilişkilerde de insan karşıdakini yedekte tutuyor demeyelim de iletişimi devam ettiriyor ve bi gün denk gelirlerse buluşma ve cinsellik olur istisnalar hariç.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOfiste boş boş takılıyorum, açtım telefondan oyun oynuyorum...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYorum yapiyorum sohbet edenlerle sohbet ediyorum kisacasi karsidakine duruma gore her tele uyuyorum
00 Yorumla Uyurum kulakla müzik dinlerim içime kapanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurada doğru düzgün birinin olduğuna inanıyor musun gerçekten? Ben hariç 😅🙈
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanmıyorum
+1 yılBilgisayar oynuyorum dışarda geziyorum konser varsa gidiyorum biraz tekila içiyorum sonra dünya benim
00 YorumlaHayallere dalıp yağmur yağarken özellikle pencere kenarında dışarıyı izliyorum... bazen fon müziği ile beraber kendi kendime romantik oluyorum
00 YorumlaOyun oynarım film veya dizi izlerim. Hiçbiri iyi gelmezse uyurum
00 Yorumla
+1 yılEn güzeli manzara ya da kahve hzurı verici şeyler
024 Yorumla- +1 yıl
Neye sıkıldı canın peki güzel insan
Soran+1 yılAldatıldım abi o yüzden
- +1 yıl
Hobaa üzüldüm be için içini kemiriyor şimdi senin
Soran+1 yılSinirden :))
- +1 yıl
Evet anlarım seni öcünü alsan eline gelse ama geçer hazmetmek çok Zor bunu
Soran+1 yıldimi anlıyorsun beni
- +1 yıl
Kesinlikle anlıyorum emin ol
Soran+1 yılŞurda olsa elimde kalır da iştee
- +1 yıl
Elin kolun bağlı için içine sığmıyor hemde duygusalsın yüklenme kendine iman bana eksiğin yok o Kendi eksikliğinden yaprı
Soran+1 yılHiç üzülmedim de içimde çok gerginlik var bi türlü geçmiyor
- +1 yıl
Geçmez sindiremedin ki yumruk atmak lazım silah atmaya gidelim:)))
Soran+1 yılVurur seni o abeeeee deli o
- +1 yıl
Beni vuramaz da ona sişaj atmaya değil poligona gidelim
Soran+1 yılHeeeeğ
- +1 yıl
Senin kafa orada ona değmez bence geçer ileride
Soran+1 yılBiliyorum
- +1 yıl
Hayırlısı olsun yaşı kaç senin yaş kaç
Soran+1 yıl20 ikimizin de
21 olacağım bu aydan sonra- +1 yıl
Anladım hayırlısı
Soran+1 yılDinlediğin için teşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim ne demek kafanı dağıt geride dönme dönersen yazık olur
Soran+1 yılYine yapar aynısını %100 eminim
- +1 yıl
O yüzden sende akıllı ol
Soran+1 yılDönmez ki sanmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılMüzik dinliyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dışarıya çıkar yürüş yaparım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSahile gidiyorum sessiz sakin oturuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOyun oynarım ben genelde
Neden canın sıkkın ki?024 Yorumla
Soran+1 yılSıkıyorlar canımı
Cevap sahibi+1 yılKim ve neden
Soran+1 yılAmann karaktersiz insanlar işte
Cevap sahibi+1 yılAnlatsana mrrak ettim
Soran+1 yılÖnemsiz ya
Cevap sahibi+1 yılAnlatmasan naasıl konuscazz?
Soran+1 yılya ben aldatıldım da çocukta bunu bile bile benimle konustu benimle konusurken hayatında o kız varmış saçma sapan yere konuşmayı kesmişti sonra kafası dinlensin diye okey dedim 2 hafta sonra yazdım yani aradan 2 gün geçti evet seni kolayca siliyorum dedi konuşmuyoruz biz seninle dedi olmayız biz zaten arkandan yas mı tutayım dedi sonra hayatımda biri var napim dedi sonra ben sinirlendim her yerden sildim bu da beni wpden engellemiş hangi yüzle acaba? Lafta bu ay içinde buluşacaktık iş ev ben oluyordu rutini o kız nasıl oluyor hayatında ben varken anlamadım anlayamadım doğrusu buna canım sıkkın " ilişkimiz de hiçbir sorun yoktu gayet her şey güzeldi".
Cevap sahibi+1 yılGüzel degilsen kaybetme şansın yüksek
Soran+1 yılNe alakası var güzellikle bunun onun kendi karaktersizliği
Cevap sahibi+1 yılSenin ona seni baglayan sebep var mı?
Soran+1 yılAldatmak normal bir şey mi bence değil de
Cevap sahibi+1 yılNormal mi? Aslaa….
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız kaçtı? Nasıl tanıştınız? Özel şryler degilse anlatirmisin
Soran+1 yıl20
Yıllardır tanışıyoruz sosyal medyadan tanışmıştık yani yeni tanıdığım biri değil
Cevap sahibi+1 yılMesafe cokmuydu aranızda
Soran+1 yılNormalde çoktu ama onlar taşınmış bu yıl bana yakın bi yere 2 saatlik yol vardı
Cevap sahibi+1 yılGizliden cikayim istersen?
Soran+1 yılSen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılEkkleyeceksen cikaeum
Soran+1 yılBurdan da anlatıyorum sen bilirsin ne diyim
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yılekledim bende
Soran+1 yılNeden engelledin beni?
Cevap sahibi+1 yılPas vermedin
Gizli Üye(25-29)+1 yılNapim ya dizi falan izliyorum, takılıyorum öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsrar al iç bişeyin kalmaz :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılUyurum
03 Yorumla
Soran+1 yılUyuyunca geçiyor mu amca
- +1 yıl
Teyzeyim ben.
Soran+1 yılHee özür dilerim abla
+1 yılDizi
00 Yorumla
+1 yılSakin bir ortamda yanlız kalmak
00 YorumlaMuzik dinlerim
00 YorumlaUyuyorum canım sikkinken cekilmez oluyorum çünkü
00 Yorumla