Koşun koşun yardım?

Aynı hastanede çalışıyoruz o asistan bende hemşireyim açıkçası kendisine pek güvenmiyorum ama aklımı karıştıracak haraketler yapıyor. 6 ay oldu işe başlayalı 2 hafta sonra ilk nöbetim kendisiyleydi. İlk nöbete geldiğim anda sürekli baktığını farkedip biraz rahatsız olmuştum. Çünkü yenisin ve kimseyi tanımıyorsun. Her neyse o ilk nöbette hastaya müdahale etmek zorunda kaldık ve işimiz bittikten sonra kendisi bana yeni miyim işte nerelisin falan gibi sorular sordu. Hatta benim ilk ayım çömezliğim bu adamla geçti 😂 Çok anlayışlı nazik kibar biri kriterlerinden boy kriterime uymuyor ancak diğerlerine kendimce uyuyor. Geçende tekrar nöbete geldi ve 3-3,5 aydır tek tük görüyordum. Kendisini bi hasta için aradım beni tanımaz diye kendimi tanıtıyordum ki bana direk ismimle seslenip buyrun falan dedi. Sonra o gün formam kirlendiği için formamı değiştim lacivert giydim ve bana seni ilk defa farklı bir formayla görüyorum dedi😂 sonra çay içer misiniz dedim bende geldi içti ve bana dedi ki sen buraya geleli 6 ay oldu değil mi dedi 😂 inanın o an 6 ay oldu mu diye bi düşündüm ama o hatırlıyor. Bu gibi bir çok şey var ne zaman görse direk ismimle hitap edip konuşup merabalaşır. Birde instagramda takipleşiyoruz. Hastanede çektiğim bi fotomu story olarak atmıştım ve beğenmişti. Sonra geçenlerde lol oynarken bi story attım onu da beğendi. Belki oyunu oynuyor ondan da beğendi diye düşündüm. Ama yaptığı hareketler kafamı karıştırıyor ne bileyim sizce ne yapmaya çalışıyor?
Koşun koşun yardım?