Aşk İlişkileri Bu soğuk havalarda sizin neyiniz var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Bu soğuk havalarda insanın ya atkısı ya da aşkısı olacakmış. Sizin neyiniz var? 🤧😅 Bu soğuk havalarda sizin neyiniz var? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Neşem, keyfim, mutluluğum ve huzurum var.. Şimdilik bunlar yetiyor.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Bu soğuk havalarda bir şeyim yok maalesef.. içimde ki kalp de soğudu boz tuttu :D ama iyi ki sıcak kahvem ve sigaram var.. bunlar yetiyor. 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Beyaz Atlı prensim var , masal kahramanı gibi 0 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Atkım var, bunun dışında vücut sıcaklığım her zaman diğer insanlara nazaran fazladır. Dokunan herkes "çok sıcaksın" diyerek belirtir. Üşüme sorunu hiç yaşamadım. 0 0 Yorumla
Qbeylerbeyi35 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz şu an ne kadar soğuk olsada gönlümün bir yanı çok sıcak hayatın rüzgarı derin esiyor o yüzden 0 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Minik fan var ayağımın yanında aşk yaşıyoruz bu ara 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sıcak bir kahvem, muhabbetin dostlarımın ve gülüşmelerin eksik olmadığı bir ortamım var. 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Rengarenk yumuş yumuş kışlık atkılarım ve termosum var. Aşktan yana umudum yok. 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kaz tüyü yorganım var dkjd Çok sıcak, çok samimi 😌 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. ben varım yetmez mi : ) 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Hiç bir şeyim yok 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Montum, arkın, battaniyem, peluş giysilerim vs vs 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Atkım* Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Aşkısım var o nasıl kelime ya 😂 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Kahvem 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Atkim yetiyo 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Benim içlik var. 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. hiçbir şeyim yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Neşem, keyfim, mutluluğum ve huzurum var.. Şimdilik bunlar yetiyor..
Bu soğuk havalarda bir şeyim yok maalesef.. içimde ki kalp de soğudu boz tuttu :D ama iyi ki sıcak kahvem ve sigaram var.. bunlar yetiyor.
Beyaz Atlı prensim var , masal kahramanı gibi
Atkım var, bunun dışında vücut sıcaklığım her zaman diğer insanlara nazaran fazladır. Dokunan herkes "çok sıcaksın" diyerek belirtir. Üşüme sorunu hiç yaşamadım.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz şu an ne kadar soğuk olsada gönlümün bir yanı çok sıcak hayatın rüzgarı derin esiyor o yüzden
Minik fan var ayağımın yanında aşk yaşıyoruz bu ara
Sıcak bir kahvem, muhabbetin dostlarımın ve gülüşmelerin eksik olmadığı bir ortamım var.
Rengarenk yumuş yumuş kışlık atkılarım ve termosum var. Aşktan yana umudum yok.
Kaz tüyü yorganım var dkjd
Çok sıcak, çok samimi 😌
Ne atkı severim nede aşkk bahtaniyemle mutluyumm👍🏻😂
ben varım yetmez mi : )
Hiç bir şeyim yok
Montum, arkın, battaniyem, peluş giysilerim vs vs
Atkım*
Aşkısım var o nasıl kelime ya 😂
Atkı sevmem aşkı buluruz bir gun
Montum var
Kahvem
Ikiside var 😌