Hayatımda ilk açıldığım kız kaşar çıktı :(?

Merhaba canlarım :) 18 yaşında bir gencim bügüne kadar hiç sevgilim olmadı hatta bırak sevgiliyi bügüne kadar hoşlandığım kız sayısı (plotonik aşk da denebilir) 5 i geçmez yani çok zor severim. Bu yıl üniversiteyi kazandım, hoşlandığım kızda üniden ve aynı bölümdeyiz ilk gördüğüm günden beri kanım ısınmıştı zaten kıza 2.5-3 ay olmuştur fazla samimi de olmadık bu süre içerisinde ama o sürekli benim yanıma gelirdi benle sohbet etmeye çalışırdı... Bir gün hatta çok yakın bir zamanda telefon no su elime geçti hemen watsapp tan baktım tabi varmış watsapp ı neyse yılların verdiği yalnızlıkla ilk kez bir kıza mesaj atacaktım arkadaşlarımdan ve birçok kişiden desteği alarak ilk kez sohbet amaçlı bir kıza mesaj attım bundan sonrası çok güzel geçti çünkü ben açılmamış bir kutuydum içimde ki cevheri keşfetti 3 gün içinde çok samimi olduk inanamıyorum 3 gün yahu ama bunu ilk kez yaşadığımdan çok hoşuma gitmişti "birbirimizden hoşlandığımızı dolaylı yoldan anlatmak" :) evet ilk kez bir kız benden hoşlanıyordu, her şey çok güzel gidiyordu ki ben "haftosunu ne yapıyorsun?" diye mesaj attım o da *** çocukla bilmediğim biryerde yoga yapacağını söyledi yoga olması beni çok şaşırttı :) neyse ben herhalde beni kıskandırmaya çalışıyor diye düşündüm ama gerçekmiş kız gidicek diye korktum ve atağı yaptım "yarın 5 dk konulşalım dedim" olur dedi ben buna durumu anlattım oda oyalamaya başladı çok erken yaptın felan dedi ama iyiki erken yaptım... meğerse nedeni 28 yaşında ki birinden hoşlanmasıymış kendisi 19 yaşında halbuki,,,,,,,, bana bu durumu anlattı. anlayışla karşıladım. zaten 28lik bundan hoşanmıyormuş :D bense devam edebiliriz dedim çünkü ilk göz ağrımdı o benim bırakmak istemedim :( o da olur dedi devam edelim "yoga meselesinden önceki gibi" devam etmek istiyor o şu an ama ben bunu gururuma yediremiyom ve ilk kez bu tarz işlere girdiğimden kafam çok karışık sizce bundan sonraki tavırlarım nasıl olmalı? off çok sıkıcı alt tarafı beni seven biri istedim başıma neler geldi.
kızdan komple bağı kes
kızı kullan zaten kaşar bide sen kullan (bu biraz pislikçe bana yakışmıyor ama tecrübe amaçlı (erkek arkadaşlarımın önerisi))
kızı düzeltmeye çalış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Son mesajlarla işi bitirdim, kullanmak bana yakışmazdı zaten. En önemlisi bu geçm irdiğim evreyi unutmam lazım tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz unutmak hakkında? :)
Hayatımda ilk açıldığım kız kaşar çıktı :(?