Seni gördüm göreliiii şaşırdıım dolaşırım bi başımaa seni bildim bilelii kaçırdıım şu aklıı başımdan.. Elleri ellerimee, gözleri gözlerimeee, saçları saçlarımaaaa, karışan biir sen olsan demiş Kaan Tangöze. 🌸

Seni gördüm göreliiii şaşırdıım dolaşırım bi başımaa seni bildim bilelii kaçırdıım şu aklıı başımdan.. Elleri ellerimee, gözleri gözlerimeee, saçları saçlarımaaaa, karışan biir sen olsan demiş Kaan Tangöze. 🌸

Ben direk söylerdim sdfsd o konuda romantik değilim pek. yani gizem yapmayı sevmiyorum aşık olduysam zaten seni seviyorum derim ama karşımda ki kadın da zaten benden hoşlanmıştır karşılıklı hislerimiz vardır ondan sonra adım atarım yoksa aşık olmuyorum kimseye
İlgili olmak zaten bütün kapıyı açar
Hoşlandığın kişiye ilgi gösterir onu la zaman geçirmek için kırk takla atarsan karşındaki seni anlar. Anlamıyorsa, anlamamazlıktan geliyor ise ilgisi yoktur.
Biraz abartılı bir giriş olur ama olsun du 😅
Bu sıralar en sevdiğim şarkı gönder gelsin hahah :D
Teşekkür ederim 🥰💅
rica bebek
Cevap
11Cevap
Hoşlandığımı onu gıcık ederek, sinir harplerine sokarak, saçma sapan espirilerine gülerek, kıskanarak, azcık sahiplenerek, Trip atarak ve ilgiye boğarak belli ediyorum. Herkes böyle yapmıyordur, yapmak zorunda değildir :D
Ben genelde direkt söylemeyi tercih ediyorum. Ama şu sözlerle ifade etmek isterdim;
Ne zaman umrumda ne mekan benim
Yarından vazgeçtim dünden vazgeçtim
Ne bu ömür benim ne de can benim
Ben seni göreli benden vazgeçtim...
Tabiki de ilgi.. İlgi varsa eğer gerisi kendiliğinden gelir zaten..
kimisinin ensesinden tutar yüzüne söylerim. kimisine durduk yere küçük sürprizler yaparım. kimisinin sorusuna like atarım kimisinin cevaplarına salça olurum :P yere ve kişiye göre değişir :D
Kıskançlık doz aşımı derecesi arşı görmesi, herhangi bir dişinin yaklaştığını gördüğün an yukardan yukardan bi sıcak basması ayaklı şömineye dönmen gibi gibi
İlgili olman , onunla birlikte sevdiği aktivelere katılmak bir kadını hem mutlu hissettirir hemde hoşlandığını anlayabilir. :)
Bir kadını demişim her iki tarafı da mutlu eder kusura bakmayın.
Söz de etkili ama ben davranışı seçerim ya. Bana olan hareketlerinden anlarım beni sevdiğini ki bende öyle ifade ederim birini sevdiğimi
Sabah uyanır uyanmaz günaydınnnn yazıyorsa tamam geçmiş olsun flörtsünüz siz artık
Ya tarih gibi soru olmuş bunlar seksenler doksanlar ilk aşkıma şiir yazmıştım
Gözlerinin içine bakarım, iletişimimi hep canlı tutarım
Hoşlandığım kişinin gözlerine uzun uzun ve manalı bakarım.
Onun davranis bicimine iltifat etmek olabilir.
Havalar soğuk olsa da birlikte yüreğimizi ısıtmaya ne dersin 😊
Yakın davranma, samimi olma, beraber bir şeyler yapmak isteme.
direk söylerin ne uğraşacağım : )
Çok belli ederim , bir kere bakmam yeter.
Bakışlar yeterlidir belli etmek için
Gider söylersin
Hakkında fazla sorular sormak.
Yemeğini yedin mi diye sor shdhsf
Karşısına çıkıp konuşmak
yakınlaşmaya çalışan kelimeler kullanmak
Git acil
Yekten söylemek
İfade etmek
Her zaman yanindayim demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?