• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

30 yaşından sonra evlenmek daha mı zor?

BağımsızBiri
BağımsızBiri Takip Et
Guru Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
21
Yapay Zekaya Sor

Yaş 30a geldi dayandı bu yaştan sonra evlenmek dahada mı zor olur

30 yaşından sonra evlenmek daha mı zor?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bana erkekte 30 yas buyuk ve gec geliyor. Cevremdeki, akrabalarimdaki erkekler 30'a gelmeden evlendiler cunku. En gec olani 28. erkeklerin 30 a gelip ya da 40 a gelip daha erken demelerini anlamiyorum ben. Kadin icin evlilik daha zor ve yorucudur mesela. Bizim toplumda kadindan cok sey beklenir cunku. Erkek anne evinde de sadece ise gider gelir hanim evinde de ayni hayayi cogunlukla surdurur. Ama kadin anne evinde bile ev isleri vs yapiyor, yapmasa bile evlilikte buna mecbur kaliyor. Ev isleri, her gun 2-3 ogun yemek yap, cocuk varsa ona bak, bir de calisan kadinsa meslegini yap... erkeklerin evlilikte cok aldigi bir sorumlulukta yok acikcasi. Yani demek istedigim erkekler evlilikte sorumluluk almiyor degil. Erkeginde sorumluluklari artiyor ama kadina gore fazla degil. Mesela anneniz mi daha cok işle ugrasiyor, babaniz mi? Babaniz işe gider gelir para kazanir bitti. Anneniz size anne olur, ogretmen olur, okul servisiniz okul, hastalandiginizda doktor hemsire olur, bakiciniz olur, asciniz, olur banyonuzu bile belli noktaya kadar o yaptirir. Evi cekip çevirir, evdeki herkesin karnini doyurur vs vs evlilikte kadinda yuk daha agirken erkeklerin evlilikten kaçmasi ve yaşa takilmayip 30-40 a kadar yol var vs diye soylenmeleri bana asiri sacma geliyor. Dedigim gibi cevremdeki erkekler bu isi geciktirmezler. eger inancli biriyseniz uzun sureli bekarlikta zinaya dusme olasiginiz da var cunku. Ileriki yaslarda evlilik dusundugunuz zaman cocukla aranizda cok yas farki oluyor. Torun sahibi olacaginiz yasta hala kucuk cocuga babalik falan yapiyorsunuz. Mesela 35 yasinda falan evlensen direktte cocugun olsa. Cocugun 10 yasindayken sen 45 yasinda olacaksın. O cocugun enerjisine falan yetismekte zor olur. Benim amcam 40 yasinda evlendi 50 yasindayken oglu 9 yasindaydi. Hık diye gidiyordu az daha. Oglanla kudururken kalakalmis oylece, nefesi tikanmis. Torun sahibi olunacak yasta cocul sahibi olmak hem evlat icinde zor sizin icinde zor. Bence erkekler en gec 30 a kadar evlenmis olmali. Sonrasi cocuk olur ya da olmaz, gec kalir vs saglik durumu vs olur yine gec kalirsiniz. O yuzden bu durumlarda aradaki acigi kapatmak icin yas olarak 2-3 yas daha erken evlenme isine girisebilir. Eninde sonunda evleneceksiniz zaten, niye geviktiriyorsunuz ki? Mesela aday olup israrla evlenmeyen, ben biraz daha takilacagim diyen erkekler var. Yahu aday var ne diye bekliyorsun ben bunu anlamiyorum. Neymis yasi gelmemis. Bir de kadinin dogurganligi belli bir sinirda oldugu icin erkegin yasi büyüdükçe yani erkek gec evlendikce kadinla arasindaki yaşta artiyor. 45 yasindaki erkek en az 35 yasindaki kadinla evlenecek mesela dogurganlik geregi. Ya da 30 falan. Arada 10-15 yas farki bence cok fazla. Erkek evliligi geciktirdikce kadinla arasinda yas farki da bu yuzden artiyor. Cocuk icinde sıkıntı babayla aradski yas farki. Yani oyle biz erkegiz biz istedigimiz zaman evleniriz, biz kadinlar gibi degiliz gibi seyler dogru degil. Illaki evleneceksiniz zaten, eger buna cok karsi degilseniz. Geciktirmenin hicbir anlami yok. Hatta ne kadar erken evlenirseniz o kadar iyi. Hatadan donme sansinizda olur. Mesela 26-27 yasinda evlendiniz ama esinizden memnun degilsiniz. Iki yil sonra ayrıldınız. 28-29 yasindasiniz. Ama 45 te evlendiniz. 47 de bosandiniz. Artik 50 yasa yakin bir yasta kimi bulacakta evleneceksiniz, o arada belki daha da zaman kaybedeceksiniz tekrar yuva kurmak icin, cocuk olsa arada 50 yas farki. Kadin yine aranizdaki yas farki cok olacak. Yani hata payi birakmakta lazim. Evliligi dinimizde cok geciktirmeme taraftari zaten. Oyle ben erkegim vs diyerek evlilik icin yasi beklemek mantikli degil. Is guc varsa evlenirsiniz, ne oyle 40 i falan bekleyeyim tripleri? Cocuk yapma sansiniz falan az olsa, bir probleminiz olsa yastan dolayıda sıkıntı cikabilir. Yani hem tedavi icin, hem kadin erkek arasindaki yas farki icin, hem cocugun enerjisine uyum saglamak icin biraz erken dusunmek lazim boyle seyleri. Yeni nesil evliligi geciktiriyor, ne kadar yasayacaginizi da Allah bilir ama ortalama yaşa bakarsak torununuzu gormeden gidivereceksiniz oteki tarafa

3
    7 Yorumla
    • arivva
      arivva
      +1 yıl

Bu ne la bakarken üşendim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu arada bir tek amcam 40 yasinda evlenmis. Geri kalan en son 28. Erkek kuzenlerim falanda hep erken evlendiler. Islerini aldilar evlendiler. Evlilik niyetleri hep vardi kuzenlerimin falan geciktirmediler. eninde sonunda evleneceklerdi zaten. amcaminda evlilik niyeti yokmus aslinda. Hic dusunmemis. Sonra yas ilerledikce bir kadina ihtiyac duyunca kalkismis bu işe. Erkekler yaslandikca yaninda daha cok birini istiyor galiba. Kafa gec dank etmis. Ama simdi 50 li yaslarda oglu hala kucuk. O oglan lise kazanacakta, universiteye gidecekte, atanacakta, evlenecekte... Allah omur verirse gorur ileriki zamanlari

Yorumla
    • Johndeere
      Johndeere
      +1 yıl

Cok dogru yazmısıınız

Yorumla
    • uııuıuıuıuıuı
      uııuıuıuıuıuı
      +1 yıl

erkek evlenince maddi sorumluluk alıyor boşanmaya kalksa nafaka ödeyecek belki karıdan memnun kalmıcak , karı mızmız çıkacak, istedği cinselliği yaşayamıcak, evliliğin erkek için avantaj olduğunu düşünümüyorum.20-30 arasında seks yapamamış erkek o kadar zorluktan sonra evlenip yapması onu kurtarmıyor, çok çeşit seks isteyen kendisine karışılmasını istemeyen erkek evlenmez ve her istediğimiz kızla evlilik olmuyor, kimi kısa kimi şişko kimi tipsiz bizim de kriterlerimiz var, ben mesela erkek kardeşi olan bir kızla evlenmek istemem , çalıştığım yerdeki patronun eşinin erkek kdeşi içgüveysi olarak hep ablasının kuyruğu olmuştu, neler neler. Öyle evlendim kurtuldum mantığı yok, erkek boşanmaya kalksa mal paylaşımı nafaka gibi şeylerden sonra ikinci evliliği yapıcak maddi imkan bulamayacak belki, o kadar yazmışsın uzun uzun bunlar eksik kalmış , bunlara da ben değindim.

Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Ortada aday falan da yok çünkü herkes evlilik karşıtı

Yorumla
    • Oskibey
      Oskibey
      +1 yıl

Zinaya düşme olasılığı gittikçe yükseliyor bakalım sonumuz hayrolsun...

Yorumla
    • Ceren835
      Ceren835
      +1 yıl

@arivva he ya ben bakmaya üşendim bu kız nasıl yazmaya üşenmedi şaşırdım valla😂

Yorumla

En İyi Cevaplar

• sinemilkay
    sinemilkay Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.

Evlilik artık herkes için zor. Evleneyim de ne çıkarsa bahtıma, diye düşünenler hariç evlenecek birini bulmak ve karar verebilmek kolay değil. Ben daha sevgili bile bulamadım. Uzaktan baktığım herkeste bir kusur görüyorum ya da kendimde.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Abi aklını aklını peynir ekmekle yemedi üşeniyorum evlenme. Bak ben 3 senelik evliyim şimdiki aklım olsa evlenmezdim. Eşimin istekleri gitmiyor kendi de çalışıyor ama sadece para yiyor sonra bir tane çocuğumuz olsun dedi erken dedim çocuklar ikiz oldu babası vefat ettiği için geçen sene kaynanam çocuk bakmaya geldi. Bakcıya para vermeyin dedi bir senedir bizle kalıyor annemgil desen gelmesinler gitmesinler istiyor neyse kaynanam bakıyor bakıcıya para vermeyecgz dedik tek başıma iki çocuğa yetişemiyorum diye yarı zamanlı yardımcı tuttuk. Eşimin birde kız kardeşi var üni okuyor yarıyıl tatili ve yaz tatilleri full bizde ha dahası birde Şanslımız var Kaynanamın köpeği yalnız kalmasın diye onu da getirdi artık evde kafayı yiyeceğim benden tavsiye aklın varsa evlenme...

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

26

Cevap

21

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.

Bence aşka bağlı durum..

0
    1 Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Bilmiyorum

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.

İlla ki insan daha seçici olur gadası

0
    0 Yorumla
  • busbus000
    busbus000 Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl

Evlilik çok zor bir kurum özellikle kadınlar için daha zor ben 20 yaşımda evlendim mesela ve çok yıprandım eşim iyi birisi ama ailesi evliliğin getirdiği sorumluluklar... şahsen 30 yaşıma kadar evlenmeseydim hayata daha olgun bakacağım için asla evlenmezdim ben daha çocuksu bakarak hareket ettim

0
    5 Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Erken evlenmişsin şimdi yaş kaç

Yorumla
    • busbus000
      busbus000
      +1 yıl

21 1 senede burnumdan geldi

Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Şiddet mi

Yorumla
    • busbus000
      busbus000
      +1 yıl

Saçmalama ne alakası var sorumluk fazla diyorum

Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Anladım knk ama evlilik büyük sorumluluk

Yorumla
  • -Brahmann-
    -Brahmann- Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 80%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Erkekler için 30dan önce evlenmek intihar demektir zaten. Kadın gibi "zor mu" diyorsunuz bir de. Kadınlar için zor.

2
    9 Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Aslında doğru diyorsun ama daha hayatımda hiç biri olmadı

Yorumla
    • -Brahmann-
      -Brahmann-
      +1 yıl

Youtube "erkek adam" "karanlık rüya" sayfalarını ziyaret et.

Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • justlookin5
      justlookin5
      +1 yıl

sfghsfsh bu sayfalar da erkekleri iyi gaza getirdi :D

Yorumla
    • -Brahmann-
      -Brahmann-
      +1 yıl

Gaz falan değil. Neden olmadığını insani şekilde anlatıyor. Sandığın gibi bos motivasyon sayfaları değil.

Yorumla
    • justlookin5
      justlookin5
      +1 yıl

videolarını izledim baya gaza getiriyorlar. oh be 30dan sonra sonsuz kadınla yatıcam kazanova olucam modunda erkekler. 40a a geldim mi de alırım bi 18lik mis falan :D yorumları okumak daha zevkli orada.

Yorumla
    • -Brahmann-
      -Brahmann-
      +1 yıl

Ben hiç denk gelmedim öyle yorumlara. Şizofreniyi kontrol ettir.

Yorumla
    • justlookin5
      justlookin5
      +1 yıl

sfghsfgshfsh şizofreni falan diyince çok havalı oldun. böyle bi yorum var altında da redpill bu değil diyen biri vardı. ona da beta falan demişlerdi. komedi mk

Yorumla
    • -Brahmann-
      -Brahmann-
      +1 yıl

Tamam.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

erkek için şu açıdan zor evlilik dışı cinselliğe karşı olmayan ve partner bulabilen erkeklerin kafası kaldırmıyor evlilik ev düzme çocuk masraf vs vs ve tek kişiden sıkılyıorlar. ama evlilik dışı cinselliği asla yapmayan erkekler evliliği daha iyi götürebiliyor

1
    4 Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Daha hiç sevgilim olmadı başkasıylada olmadım ama bilmiyorum nereye kadsr böyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

nikah olmadan seks yapmam diyorsanız evlilik size göre. ama sevgilim olsun seks yaparım diyorsanız evlilik gerekisz gelir

Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Ben evlilik istiyorum eğlence değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

o zaman siz bilirsiniz

Yorumla
  • pinarzengin1
    pinarzengin1 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 58%
    +1 yıl

Cogu insan 30 una kadar evlendigi icin, cevrende veya cevrendeki insanlaein cevresinde de bekar insan kalmiyor dogru fuzgun. Haliyle adaylar azalmisken bir de aradigin bir ozellik varsa bilhassa daha da zorlasir

0
    0 Yorumla
  • gumuskasik
    gumuskasik Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Yaş ilerledikçe bir artan bir de azalan durum nedeniyle daha zor.

Artan tecrübe bir başkasını çekme olasılığının gereksizliliğini anlamayı sağlıyor.

Azalan tahammül de aynı şekilde.

Cahilken evlendin evlendin yoksa zor.

0
    0 Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Yani oyle diyende var ama, zor değil. Eniştem 38 yaşındayken ablamla evlendi. 35-36-37 yaşlarında evlenende var. Bende 30 yaşındayım bekarım ve ben böyle mutluyum. Sen yaşını hiç takılma.

0
    3 Yorumla
    • Oskibey
      Oskibey
      +1 yıl

Bekar halinle gerçekten mutlumusun peki?

Yorumla
    • Bahar_555 u
      Bahar_555
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • yeldaxx00
      yeldaxx00
      +1 yıl

@Bahar_555 nasil oluyor bu mutluluk banada anlatsan

Yorumla
  • Aptalarpekcok
    Aptalarpekcok Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Bilmem zor mu diye ben o yaşa kadar bekar olsaydım o yaşta evlilik düşünmezdim yani o yaştan sonra düşünmem hiç

0
    4 Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Neden peki

Yorumla
    • Aptalarpekcok
      Aptalarpekcok
      +1 yıl

Nedeni yok ki o yaştan sonra evlenip de ne yapayım

Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Evde kaldım yani 😂😂

Yorumla
    • Aptalarpekcok
      Aptalarpekcok
      +1 yıl

Yok benim düşüncem ve tercihim bana sadece bu başka biri için geçerli değil

Yorumla
  • blackman3419
    blackman3419 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Günümüzde artık 30 yaşından erken evlenen kalmadı...

0
    1 Yorumla
    • zambak00
      zambak00
      +1 yıl

Sen öyle san 🤣🤣

Yorumla
  • Kayıpgezginn
    Kayıpgezginn Takip Et
    Yoda Yaş: 79 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Evlilik saçma nafakasını odmeedi diye 81 yaşındaki adamı hapse attilar

0
    0 Yorumla
  • ppyavuz
    ppyavuz Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Secicilik ve aday azlığı oluyor yani daha zor tabiki

0
    1 Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Daha biri olmadı

Yorumla
  • Oan75
    Oan75 Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Maalesef daha zor kendimden biliyorum aday bulmak zorlaşır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Tabi ki kafana göre birisini bulmak bu yaşta çok zor

0
    0 Yorumla
  • THEINCREDIBLE
    THEINCREDIBLE Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Evlenmek isteyen her yaşta evlenir öyle bir şey yok

0
    0 Yorumla
  • Geminism
    Geminism Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Kesinlikle çok daha zor

0
    1 Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Daha hiç olmadı bile

Yorumla
  • Esmeriimbiciim
    Esmeriimbiciim Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Secici oluyorsun ama evlivlik iyidir

0
    1 Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Daha biri olmadı bile hayatımda

Yorumla
  • Aliasing26
    Aliasing26 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Gittikçe zorlasiyor

0
    1 Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Aynen öyle

• ayse156454
    ayse156454 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır kısmet bu işler takılma derim. :)

1
    2 Yorumla
    • uııuıuıuıuıuı
      uııuıuıuıuıuı
      +1 yıl

kısmet nedir, bir işe yarıyor mu , sanki kısmete kadere inanmak hep düşük hayat yaşatıyor gibi

Yorumla
    • ayse156454
      ayse156454
      +1 yıl

Kısmetini kendin belirlersin önemli olan takmamak önüne bakman.

Yorumla
  • prenses-kızz
    prenses-kızz Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Talip kalmadığı için zor

0
    0 Yorumla
  • BakireTaavuk
    BakireTaavuk Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.

Mantıksız gelıyor evlılık artık

0
    0 Yorumla
  • Oskibey
    Oskibey Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.

Zor olsa yine iyi zorunda zoru 😏

0
    0 Yorumla
  • CoffeeAndCoffee
    CoffeeAndCoffee Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Hayır ne alakası var.

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

kesinlikle daha zor

0
    0 Yorumla
  • northeaster58
    northeaster58 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 86%
    +1 yıl

İnsan tek kişilik alışıyor çünkü

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Seçimlerde daha detaylara giriyorsun, yani evet.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Evet benim düşüncem öyle

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evet daha zordur.

0
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Bence Hayir

2
    0 Yorumla
  • orge-49
    orge-49 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

Biraz zor oluyor daha seçici oluyor insan

0
    2 Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Daha biri olmadı ki hiç

Yorumla
    • orge-49
      orge-49
      +1 yıl

Kendiliğinden gelmesini bekleme sende biraz mücadele göstermelisin

Yorumla
  • agresifpanda69626
    agresifpanda69626 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Daha kolay bence

0
    3 Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Neden peki

Yorumla
    • agresifpanda69626
      agresifpanda69626
      +1 yıl

Ekonomin karakterin herşeyin oturuyo

Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Daha biri olmadı bile

Yorumla
  • Tartini
    Tartini Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır

1
    0 Yorumla
  • zambak00
    zambak00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır niye olsun

0
    0 Yorumla
  • Kadjdaks
    Kadjdaks Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Yani biraz öyle gibi

0
    0 Yorumla
  • denizlilimühendis
    denizlilimühendis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Bence daha mantıklı karar veriyorsun

0
    0 Yorumla
  • İbrahimmbeyy
    İbrahimmbeyy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Bence yaş ile alakalı de6

0
    0 Yorumla
  • greenmilitary
    greenmilitary Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınlar için zordur

0
    0 Yorumla
  • BiiOgretmenBuss
    BiiOgretmenBuss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 88%
    +1 yıl

Belki

0
    0 Yorumla
  • Pelin73748
    Pelin73748 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Belki evet

0
    0 Yorumla
  • özgeeeben
    özgeeeben Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 91%
    +1 yıl

Bilmem öylemi acep?

0
    0 Yorumla
  • eylem_48
    eylem_48 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Evet çünkü aklın başına geliyor 😂😂

0
    3 Yorumla
    • Berhudarolyavrum
      Berhudarolyavrum
      +1 yıl

Kiz kurusu kalarak devam et yavrum sen o zaman bence aklın başından gitmiş olur o zamana :)

Yorumla
    • eylem_48
      eylem_48
      +1 yıl

Benim ne suçum var ya işte o yüzden otuzdan önce evlencen aklın başına değilken

Yorumla
    • Berhudarolyavrum
      Berhudarolyavrum
      +1 yıl

Aklı başında olan insan zaten seçimlerinde seçici davranır bunun içinde aklının başında olması gerekiyor olgunlaşması iyi bir eş olurum iyi bir anne olurum "sadık " kişi olurum diyebilendir. Hayatına es seçerken ona iyi bir hayat arkadaşı olur mu çocuğuna iyi bir babalık yapabilir mi karakterlimi ona yaklaşımı nasıl diye düşünüp tartarak hareket eder. Kimi kadın vardır 30 dan önce nasibine düşer bir erkek beraber olgunlaşırlar birbirlerini çok severler ikiside birbirini eğitim yoluna yoldaş olur kimi kadın vardır 30 da aklı başında olur mantık ve sevgiyi dengede tutarak hareket eder ve es seçer.

Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Değil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

öyle

0
    0 Yorumla
  • İsmaill19
    İsmaill19 Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.

zorlaşıyor...

0
    0 Yorumla
  • pars28288
    pars28288 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Zor baya zor

0
    0 Yorumla
  • Aleyna2343
    Aleyna2343 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

evet

0
    0 Yorumla
  • Gmzercetn
    Gmzercetn Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    +1 yıl

Seçici olunuyor

0
    1 Yorumla
    • denizlilimühendis
      denizlilimühendis
      +1 yıl

Öncesinde değil misin? 🤔

Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 30 yaşından sonra evlenmek daha mı zor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

30 yaşından sonra evlenmek daha mı zor? 34 cevap verildi
30'lu yaşlarda evlenmek daha mı zor? 48 cevap verildi
30'dan sonra evlenmek artık zorlaşır mı? 33 cevap verildi
30 yaşından sonra evlenmek zor mu olur? 63 cevap verildi
30 yaşından sonra evlenmek zor mudur? 94 cevap verildi
30 yaşından sonra evlenmek zor mudur? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ayran gönüllümüsünüz?
  • Dut meyvesi yediniz mi? Severmisin?
  • Vişne ağacından vişne koparıp yediniz mi? severmisin?
  • Erik ağaçtan yedin mi? severmisin?
  • Atari oyunlarından en sevdiğiniz hangisiydi?
  • Tarihte hangi hükümdarın yerinde olmak isterdin ve neden onu seçerdin?
  • Bir kişiyi ihtiyacın olduğu için mi seversin yoksa sevdiğiniz için mi ona ihtiyaç duyarsın?
  • Kalbinin anahtarı kimde?
  • Spor salonuna başladığınızda hem etkili kilo verimi ve hem de kalıcı form kazanmak için tecrübe ettiğiniz tüyolar var mı?
  • En son rüyanızda ne gördüğünüzü tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨