Aşk İlişkileri Sence "yılın kişisi" sevgilin/eşin olabilir mi😍? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 83 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik ☕☕#Aşkİlişkileri#Senin sevgilin/eşin "yılın kişisi" olabilir mi😍?#tubasueda 🍀🖤🗝️ Sence "yılın kişisi" sevgilin/eşin olabilir mi😍? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı. Yılın en yalancısı olsun o bence :D sıradaki maçlara odaklanmış durumda djd 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Benim sevgilim yokkiii beni çıldırtmak mı istiyoruz hznsjs 2 3 Yorumla Semih6934 +1 yıl Çıldırmayınız efem sjsjsjsj 😂 Yorumla FeshiMüna +1 yıl Ne zaman böyle soru görsem aklıma müge geliyor jxbsjsbs elde değil efem😂 Yorumla Semih6934 +1 yıl Ahahah 😂 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yılın aşığı olsun bence benimki. Bana olan aşkından deli divane olmuş biri ✨💘 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yılın kişisi neden bu hayatı omuzlayan kişilerin kendisi olamasın :D 0 0 Yorumla
safiayizal Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yıllarımın kişisi de olabilirdi ama kendi tercihi ne diyelim kdkdk 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sevgilim/eşim yok, yılın kişisi bence sevdiğim tanıdığım insanlar 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Herşeye göğüs gerip katlandığım için yılın kişisi benim. 0 0 Yorumla
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sevgilim yok... Aşka ara verdim uzun süre.. Yılın kişisi de benim canım kendim ksksmd 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Kimse yok o yüzden hiç bir şey olamaz 0 0 Yorumla
haydarhay Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Olsa belki olurdu ama olmadığına göre olamaz. 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olabilemez çünkü öyle biri yok. 😄 0 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olamadı gerçi daha yirmi dört gün var 😄 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Sevgilim olmadığı için o şıkkı eliyorum. 0 0 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmamalı 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yılın en yalancısı olsun o bence :D sıradaki maçlara odaklanmış durumda djd
Benim sevgilim yokkiii beni çıldırtmak mı istiyoruz hznsjs
Çıldırmayınız efem sjsjsjsj 😂
Ne zaman böyle soru görsem aklıma müge geliyor jxbsjsbs elde değil efem😂
Ahahah 😂
Yılın aşığı olsun bence benimki. Bana olan aşkından deli divane olmuş biri ✨💘
Yılın kişisi neden bu hayatı omuzlayan kişilerin kendisi olamasın :D
Yıllarımın kişisi de olabilirdi ama kendi tercihi ne diyelim kdkdk
Sevgilim/eşim yok, yılın kişisi bence sevdiğim tanıdığım insanlar
Herşeye göğüs gerip katlandığım için yılın kişisi benim.
Sevgilim yok... Aşka ara verdim uzun süre..
Yılın kişisi de benim canım kendim ksksmd
Olabilirdi ama olabilemedi.. 😄
Öyle birisi yok.
Kimse yok o yüzden hiç bir şey olamaz
Olsa belki olurdu ama olmadığına göre olamaz.
Yani olabilirdi ama işte..
Sanmıyorum çünkü ikiside yok 😃
Olabilemez çünkü öyle biri yok. 😄
O olsa olsa yılın dolandiricisi olurdu
Olamadı gerçi daha yirmi dört gün var 😄
Sevgilim olmadığı için o şıkkı eliyorum.
Besbekarım dkdkdk
Olabilir.
Olabilerr , çünkü o en büyük destekçimm
Olmamalı
Olamaz.
İkisi de yok 😅
olabilir
Olamaz