İlişkide hangi davranışlar olgunlaşmamışlığın ve apt*llığın göstergesidir?

İlişkide hangi davranışlar olgunlaşmamışlığın ve apt*llığın göstergesidir?

Bu dönemki en büyük tespitlerden biri ….
Erkeklerin çocuk kalması ….
artık erkekler sorumluluk almadığı için karakter gelişimler çok yavaş ve kadınalra göre 10 yıl geriden….
kadınlar hem kadın hem erkek tüm görevleri işleri çözerken….
erkekler Playstation oynamaktan başka bir şey yapmaz oldu…. Okul iş gibi herhangi bir alanda sorumluluk alma değil zorunluysa yapar oldu….
idare eden değil idare edilen… oldu …
böyle olunca bilhassa yaşıt çiftlerde anne oğul ilişki tipi ortaya çıkıyor… KADIN anaç ve annelik iç güdüsüyle bağ kurup erkeği idare ediyor ….
Erkek de çocuk olarak yeni bakıcısı veya annesiyle yola çıkıyor….
bu ilişki tipi bir yandan uzun ömürlü olarakta adlandırılıyor…. Çünkü anne ve oğul uzun süre beraber yaşayabilir…. Ama bir erkek kadın ilişkisi olmuyor…. Erkek her istediğini yapıyor … KADIN kızınca uyum sağlıyor keyfinden oyunundan saçma sapan şeylerden taviz vermiyor… halbuki eskiden bir erkek oyun oynamaz ailesi karnı yok uyusun başka derdi olmazmış… artık erkekler hep şikayetçi ve değişi değişik alanları var…. Müdahale edince bunalıyorlar … çünkü annesi müdahale etmiş görüyor…. Sanki annesi ders çalış oğlum demiş gibi tepki veriyor…. Erkeklerin bencil halleri çocukluk ve karakter gelişimindeki eksikleri gösterir ilişkide….
bir Erkek yuvası sevdiği için deli gibi çabalar ve bir tebessümle mutlu olurmuş…. Yemez yedirir giymez giydirir ama eşindeki tebessüm ona yetermiş….
Anne oğul ilişki tipinde en büyük sorun aldatma…. Ergenlikteki çocuk gibi gözü dişarda olup annesini de kıröak asla kaybetmek istemez erkek… çapkınlık yapar annesi kızınca biraz bırakır ama duramaz…. Annesi bırakıp gidince yani boşanınca şok olur gitme tamam der çünkü çocuk ergenlik için annesinde olmak istemez ….
askında doğru ilişki tipi olsa erkekler çocuk kalmayıp olgunlaşmış
erkek erkek olsa kadın kadın olsa … böyle bir durum bu şekilde en azından olamaz
Biz yaşıt değildik... o benden 8 yaş büyüktü... ben 25 , o ise 33 yaşındaydı.
o bir çocuk değil , yetişkin... lakin davranışları artık sinirimi bozuyor...3 sene sürekli ayrıl barışma içerisindeydik... sürekli kavga ediyorduk yani son zamanlarda... ve derler ya bazı şeyler bardağın son taşma noktası diye... bendede öyle... o benim ilk aşık olduğum adamdı. şimdi ondan aşırı nefret ediyorum, tiksiniyorum...
beni en iyi tanıyan insan o... ailemden bile iyi tanıyor... birbirimizin herşeyini ama herşeyini biliyoruz.
birşeyler paylaşıp birbirimizi anlıyorduk...
Şimdi ise bardağı taşıran son nokta oldu... bir kadın ona yürüyor ve o hiçbir şey demiyor. bildiğin kadın flörtleşiyor. kadın onunla yaşıt ve çok varoş bir tip. sanırım erkeklerin bazıları onlara bayılıyor... o da sadece cevap veriyor. bu ne rahatlık... ben gideyim siz devam edin... aynen böyle dedim. kavga ettik. ve birbirimizden nefret ediyoruz... sonunda bunu başardım. burada ben olgunlaşmamış ve akıllı olmayan mışım... o sadece şakalaşıyormuş... bende başka erkeklerle şakalaşayım... biliyorsun istesem bunu yaparım dedim. çünkü dikkat çeken beğenilen bir kızım... bunu duyunca kuduruyor... kudursun, gebersin , beter olsun... ikiside gebersin ya gebersin... b*kunda boğulsun...
3 sene ayrıl , barış gerçekten bıkmıştım. sonunda iğrendirdide... bitti ya. canı ta cehenneme...
Modernlik adı altında artık şunlara var dokunmadan bakabilir flörtleşebilirsin kafası bu … çok yayıldı….
Sevdiğin varsa … Çiçek bahçesinde güzel diye güle bile bakmaz aşık …. Demiş Şair…
İnsan sadece sevdiğine odaklanmalı… artık odak çok dağıldı….
Erkekler sevgili yapınca da … beaktmış gibi davranmaya devam etmek istiyor …
Senin istediğin gibi mesafeli olanlara da şu deniyor … çok kasıyorsun😅 ben bunu yaşadım….
Çok saçma … sağlıklı ilişkide böyle tuhaf haller olmaz… ama modern ilişkilerde olmazsa olmaz oldu
Modernlik demek hahah
Tamam bende önüme gelenle flörleşiyim o halde. Lakin en yakın arkadaşımın erkek oluşunu bile kıskanıyor kavga çıkartıyordu zavallı. Dünden beri emreyi bahane ediyor. Emreyle anlat bunları falan... Bir ilişkinin içindekileri neden 3. kisiye anlatıyım hahah mal mı bu ya. onun kışkırtmasıyla buna kötü davranıyormuşum...
Ondan daha çok dikkat çektiğim kesin. Harem falan kurayım , numaralandırayım. Hahaha
Böyle modernlik yerin dibine girsin ya. Erkek yapar , kadın yapamaz. Oldu canım. Yok öyle dünya...
Yaa o kadar sinirliyim o kadar ondan nefret ediyorum ki...
Yaa ben beğendiği bir kızdım. Bana hep hayranlıkla bakardı... Kendimede bakıyorum. Ne halt istiyor. Ne b*k istiyor. Bana güzelim demesi bile sinirime gidiyor. Birde diyor ki üstüme gelme nefret ederim. Et ya et. canın ta cehenneme. Gözümün önünde flörtlesiyorlar. şakalaşıyoruz diyor. Kadın yazmış ki "Seni bunun içinde görmek isterdim (erkek boxerı) " diye... Ne harika bir şaka. hadi gülelim. Bende dedim ki aynı şakayı bir erkeğe ben yapayım hahha "sakın, bunu yapma , yapma" diyor... çünkü karşılığı olacağını biliyor. İstesem istediğim erkeğin benimle olacağını çok iyi biliyor... Yani duygusal ya da cinsel farketmez.
Hem ayranın dökülmesin , hem yoğurdum ekşimesin...
Ben geniş değilim. Ya ben varımdır ya ben. 1 den fazla kadın istiyorsa benimle olmayacaktı. Bunu baştanda net bir şekilde belirttim.
Bana diyor ki sen "şakadan anlamayan , olgunlaşmamış, akıllı olmayan bir kadınsın, sadece duygusallaşır ve sinirlenirsin " dedi hahah bu sözler sinirlerimi iyice zıplattı...
Yatınca falanda şaka diyecek herhalde hahah beni canım falan sanıyor, sen giderken ben geliyordum koç. kimi kandırıyorsun...
Benim olan benimdir ya da herkesin ortak malıdır. :d dün bayağı kavga ettik ağzıma geleni kibarca söyledim. Aranızdan çekiliyorum dedim. Senin mutlu olmanı istiyorum ve hayatında olmayacagım dedim. Gitme 3 sene diyor... ben manipülasyon yapıyormuşum hahah yanımda olsa boğacağım o kadar yani. 3 senemi sen b*k ettin ya "ben flört etmiyorum , tek kadın sensin... senden başkası yok yok yok" diyor. he he canım he.
Umarım çok güvendiği şeyi benden başka kimseye kalkmaz. :d beter olsun ya. O varoşlada mutluluklar diledim. Çirkin , sokak sürt*ğü...
Kesinlikle insan sevdiğine odaklanmalı. ona o kadar odaklandım ki... hep düşüncem oydu...
O b*ktan yorumlarını beğendiğimde beni sallamayı bırak dedi hahah halbuki iki yorum beğendim:d ve sonra o sosyal medyayı sildim. Rahat flörtlesebilirsin dedim.
Sonra onuda sildim...🤣🤣hadi bana müsade yani. Öyle yaptım ona. Sinirlendim elveda dedim. Sildim ve gittim.
Bana çok kasıyorsun demedi. Aşırı kıskançsın dedi. Ben seni seviyorum ve istiyorum, gözüm zaten senden başkasını görmüyor. tanrıca gibisin, dünyanın en güzel kadınısın vs vs.
Ve onlar sakalaştıģım arkadaslarim diyor. Hahhaa ne güzel şaka ama ne güldüm..."bu gece üstünde bununla , seni istiyorum " ne güzel bir şaka. Sen hangi sıfatla söylüyorsun ne ayıp ya... o bonus kafasını yolup, bu aptala yedirmek istiyorum. O zenci kaltagin saçlarını. Hahha
Düşünsene benden hoşlanan ya da benimle olmak isteyen birine aynı cümleleri kursam ne olur hahah hiç düşünmeden gelir ya da yapar. O zaman o da sınırını bilecekti.
Kadın demekki bu aptaldan cesaret biliyor ve öyle yazıyor. erkek mesafeli olsaydı , kadın böyle yazamazdı...
Evlenme niyeti de yokmuş anladığım kadarıyla zaten ….
Oyalama devam istiyor
Sağlıklı ilişki değildik zaten şu son bir senedir falan sürekli ayrıl barış bir iliskiydik. bir şekilde kopamıyorduk. Ama bu bardağı taşıran son nokta oldu. Daha önce böyle bir şey olmamıştı. Olsaydı daha önce giderdim. Herkesin bir kırmızı çizgisi vardır ya benimde bu... saygı ve sadakat... Bir erkekten bir şey istemem diğer kızlar gibi. Sadece bunlar ya. Çok mu zor sevgi, saygı, sadakat, güven...
Evlenme niyeti güya vardı. Hayaller falan kuruyordu. İsim falan bile bulmuş hahah ama artık umrumda değil...
Hayır olay ne biliyor musun seni neden istemeye gelmiyor?
Baktı kaybedecek saçmalama sen benim ömürlük sevdamsın deyip çiçeğini çikolatasını alır gelir seven adam ….
Bence seni güzel buluyor sevgili profili olarak üst seviye ama evlenme niyeti yoktur klasik
Çünkü mezun olmam için iki dersim var. Şubattan sonra bunu yapacaktı... şubatta mezun oluyorum. ben okulum bitmeden esas mesleğimi yapmadan evlilik düşünmediğimi söyledim. zaten hiç düşünmüyordum, o fikrimi 3 senede değiştirdi...
Çiçeğini çikolatasını alsa gelse annem onu çiğ çiğ yer hahah neye uğradığını şaşırır. Benim ailem eğitimci bir aile. katı kuralcı bir aile. Yani öğretmenler. Benim mesleğim tam yerine oturmadan asla vermezler. Şubattan sonra kendi işimi sonunda yapacağım. o zaman ailemle tanışmaya gelecekti bunu zaten istiyor ve beni sıkıştırıyordu. Ama benim ailem ne tepki verir hahha O bir yabancı ve Müslüman değil. Ama sorun değil ya bende Müslüman değilim. Ve benim babamda Türk değildi. Bu yüzden sorun çıkmaz diye düşünüyorum. :d onun mesleği zaten var. Sadece seni bekliyorum diyordu.
Bilmiyorum belkide dediğin gibi. sadece güzel buluyor, istiyor. ama niyeti falan yoktur belkide...
Sağlıklı bir ilişki çok zor … adamın çok umrunda olmaz gibi….
Hani desem sen bıraktın hayata küser …5 sene seni bekler …
Bence 5 hafta beklemez gibi….
Sevda kalmamış…
Bence bu kişinin doğru kişi olmadığını ilk gün anılacak zekada birisin
Ama hayat ya evlen ya önüne bak bence sinirlenme bile
Aynen zor tabii. Bu zamana kadar iyi bile dayandık. Daha önce bu tarz bir şey yaşamadık. Ama sürekli kavga ediyorduk, olmuyordu yani...
Bende bekleyeceğini sanmıyorum... beklemesin zaten bu saatten sonra... çok net konuştum... ne halt yersen ye, ben yokum diye... Keyfi bilir ben kaybetmedim. O beni kaybetti...
Ben hayatıma devam ederim ne ki... Hayat devam ediyor. hayata küsecek değilim. Kendimi seviyorum , hayatı seviyorum. Ve benden değerli değil...
Kalmamış evet...
Doğru kişi olduğunu sanmıştım ama sadece sanmışım...
Haklısın sinirlenmeye bile değmez. Yorumların için teşekkür ederim 😊
Ben teşekkür ederim
Bir de unutma sen yeşil gözlü kızsın 😂🤭
Elini sallasan ellisi
Tekrardan teşekkürler hahah Çok naziksin 😊
🫶🏼
"Eğer dediğimi yapmazsan ben yokum" cümlesi...
Beni benden alan hayatımda duyduğum en canım cümle.
Ben ozguvensizim demenin bir yolu.
Bana böyle yapmaya devam edersen senden nefret ederim demişti. Hahah kimseyle flörtlesmiyormuş :d sadece ben varmışım hayatında. Onlarla şakalaşıyormuş. karşısında sal*k var sanki... Birde bana diyor "olgunlaşmamış, akıllı olmayan kadınsın " diye. Hahah tamam bende gidiyim aynısını başka erkeklere yapayim , şakalaşalım diyince kuduruyor.
Nefret etsin benden köpek... bu saatten sonra zerre umrumda değil. Birde beni tehdit ediyor ya. nefret edermiş, uzaklasirmiş. bende senden nefret ediyorum hemde öyle bir ediyorum ki ya. Neyse sonuç olarak artık mumla arar. tabii bulursa :d
Sana böyle diyen birini zaten hiç düşünme terk et. ona göre hareket etmek zorunda değilsin...
İyi yapmışsın, benzer bir şeyi tam tersi durumda yaşadım. Arkadaşımla görüşmeyecekmişim, yoksa o yokmuş. Ben de hadi güle güle dedim. 3 sene oldu bak. Bir kaç ay önce doğum günümde aradı. Evet o yokmuş hıhı hahshhshs
İyi yapmışsın sende. Haketmiş. Daha çok arar mumla seni... jrjrjrf
Cevap
5Cevap
Bence aşırı kıskançlık ya da sürekli tartışmak alıngan olmak trip atmak
Bunu sanırım somutlaştıramam, ama heralde geri baksam örnekler çıkartırım
Karşı tarafı engellemek, sorunları konusarak cozmemek, duyguları ifade etmemek
Geç yazmak kesinlikle ya işin falan olur neyse de saçma saçma nedenlerden ötürü yapılmamalı
Vok mal bir soru demek geldi içim den kırılmani istemiyorum ama kırilman için yazdım bunu
çok kırıldım ya senin dediğine hhaha sorma ne üzüldüm ne üzüldüm :d
Hahah üzülme her sütün yeri ayrı dır en çok tercih edilen cikolatali da olsa ben çılekli sütüde severim
soruyla sütün alakası ne hahah
Ne yani süt sevmiyon mu
Amaç gırgır şamata
Ula san yaziyim mi yazmiyım mı
sevmiyorum. hiçbir şey sevmiyorum... yazma
Ne yani anani da mi sevmiyon
Gece gece sinirlerimi bozma. saygı sınırlarını aşma!!! defol
Abla ne dedim ya niye kiziyon ya süt dedim anne dedim neydi gunahım
deme deme. sütü iç uyuu
Tamam abla demem uykum gelmiyor a
İyide bundan bana ne ablacım :d
Tm teyzecim