Kendinden yaşça büyük erkeklerden hoşlanmak?

Çok utanc verici ama demeden edemeyecegim. Ne arkadaslarima ne aileme diyebildim ama ben yasitim erkeklerden hic hoslanmadim yillardir. Hep buyuk erkekler daha cok ilgimi cekiyor. Cok çok kötüsün diyeceksiniz ama ben 18 yasimda olsam bile gider 40 yasinda bi adamla bile cikardim. Tabi ki 50 60lara hayir derdim de 40 ve ustune raziyim gercekten. Guzel bir kizim fizigim her seyim guzel cevrem tarafindan da cok begeniliyorum ama hic sevgilim olmadi bu yuzden cunku hep reddettim cunku yasitimlardi. Bu durum beni cok rahatsiz ediyor ama engel olamiyorum. Sebebini dusundugumde aklima sadece babam geliyor. Yillardir babamla iliskimiz pek ic acici degildi pek anlasamiyoruz kendisiyle. Yillar once kuzenim (23) kendisinden bayagi buyuk, resmen kendi yasinda cocugu olan bir adamla (42) evlenmisti ve tum aile karsi cikmisti. Ozellikle babam asiri sinirlenmisti. Ben de cok uzulmustum babam kizinca cunku ben kuzenimi cok iyi anliyordum, ben de onun gibi hissediyordum. Sizce nasil duzelebilirim bu bir psikolojik hastalik olabilir mi?

Kendinden yaşça büyük erkeklerden hoşlanmak?