Engeli hemen kaldırdı beni özlemiş olabilirmi?

Bir sebepten dolayı aramız iyi değildi beni 2 ay kadar engelledi ama hatalı bendim, ardından ben onun doğum gününü kutlamak için başka bir hesaptan yazdım, orada öğrendim ki aslında benden engeli kaldırmış ama ben farketmemişim, ardından bana sevgilisini olduğunu söyleyince ben orada yıkıldım. İçimdeki ona karşı olan sevgiyi gömüp, onları mutlu etmek için uğraştım. Bunların arası sürekli bozuluyordu zaten olmayacaklarını bilmiyordum sonra bunlar en son bitirdiler. 1 hafta kadar sonra bana sen beni seviyormusun ded. Halbuki o da seviyor ama itiraf edemiyor bana soruyordu gururundan söylemezdi. Bende cevap vermedim görüldü attım o şekilde 1 hafta hiç konuşmadık ben gidip yakın arkadaşına sürekli soruyordum nasıl olduğunu oda anladı benim ona karşı bir şey hissettiğimi. Sen yavuza aşıkmısın dedi bende inkar ettim, yalan söyleme bal gibide aşıksın dedi. İtiraf ettim en son. Gidip söylememesi için söz verdirttim. Bu çocukta gidip yavuzun bitirdiği kıza bunları söylemiş oda 6-7 ay boyunca beni kandırdınız felan demiş yavuzla kavga etmişler, bana gelip sen bana aşıkmısın lan dedi. Ben şok oldum böyle deyince sonra ben sana bu zamana kadar hiç bir şey hissetmedim dedi. Aramız böyle bozuldu çocukla. Hayatından çıkacağım düşün dedim. Bir daha konuşmayalım Allaha emanet dedi, cidden bittirdinmi şimdi dedim. Oda bana bittim, bitirdim dedi. Beni engellemişti kaldırmasını istedim bana bağırdı felan. Sonra bana yazma yavuza diye mesaj geldi bende engelledim. O kızla tekrar sevgili olmuş :) ardından galiba bunlar ayrılmış, benden engelini kaldırmış. Ama ben engelini hâlâ kaldırmadım. Çok özlüyorum onu ne yapabilirim bilmiyorum, gidip engeli aç konuş diyorum. Sonra yapamıyorum. Bana yardımcı olur musunuz ne yapabilirim? Engeli kaldırdığına göre beni özlemiş olabilirmi?
Engeli hemen kaldırdı beni özlemiş olabilirmi?