Elimi tutması falan normal mi?
Konuştuğum çocuk elimi tutmak istiyor, ne yapmalıyım?
Elimi tutması falan normal mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konuştuğum çocuk elimi tutmak saçlarıma dokunmak istiyor. Nr yapmalıyım?
Bugün bunlara izin vereceksin daha sonra farklı istekleri olacak nasılsa sen izin veriyorsun yarın bir gün her şey olduktan sonra da diyeceği su olacak ben ne yaptım ise sen izin verdin o yüzden bu tarz konular da bence en iyisi sevgili olmamak ha olmadan duramam diyorsan da mesafeni iyi koru sevgi önemli bir şey değil zamanla bunu anlarsın
Ya normal bunlar konuşuyorsunuz sevgilisiniz anladığım kadarıyla tutmasın diyorsan o zaman neden sevgilisiniz soğukluk olcak'sa biraz düşün derim
Saçıma dokunması normal mi
Normal yâni normal olmazsa sevgili olmanızın bir anlamı da olmaz mesafe olursa 2 sıradan insan olursunuz
Evet doğru
Belki arkadaşın kanı hızlı kaynıyodur sende haklısın ama her şey zamanla acele ediyorsa biraz üzerine gidip acele etme diyebilirsin ama çok zaman geçtiyse gâyet normal ılımlı yaklaşmaya bak
4 ay oldu
Biraz geç dönüyorum kusura bakmayın 😂 bildirim sorunu var 4 ay sevgili için gâyet iyi bir süre önceden bu tür hareketleri yoksa güzel ilk aylarda'da varsa hiç alttan falan alma tavrını koy derim ama daha yeni bu tür hareketleri varsa bazen kısıtla izin verme yâni sürekli, sürekli olmaz falan'de
Tamamdır teşekkür ediyorum ☺️
bunda garip olan ne var?
Çekindim
gerek yok sonuçta bu seviglin diğer insanlardan farkı olması normal
Tamam
Elini tutabilir yani diğer şeyler için belki su an uygun değil diyorsun ki bence de haklısın. Ama elini tutması tatlı bir davranış yani elinden tutup yürümek ne bileyim güzel geliyor bana. Bu kadarı da olur sevgilisiniz sonuçta.
Saçıma falan dokunması
İstemiyorsun belli ki konuşman lazım onunla ona söyle ben istemiyorum de yani sınırlarını belli et neyi yapacağını yapamayacağıni söylemek lazım
Tamam
Cevap
15Cevap
Cok normal birsey, insanların ilk buluşmada cinsel ilişkiye girdiği bir dönemde el tutmak cok masum ona bunu bile veremeyeceksen o cocuk bir zaman sonra istemeyecek ilişkiyi
Beni arzulaması da normal dimi
Sen istemiyorsan izin verme rahatsız oluyorsan biriyle konuşma çünkü herkes dokunmak ister bir şekilde
O zaman kendine sahip cıkacaksin bu islere girmeyeceksin giriyorsan da böyle gelmeyeceksin buraya
Sevişmek istiyor. Müsade etme. Bekle niyeti ne , bunları yapmadan da yanında kalabiliyorsa devam edersin.
Bunlar normal şeyler ama tesettürlüyseniz ve bu konuya dikkat etmeniz gerekiyorsa bilemem tabi ki de. Çocuğa istemiyorsanız uygun bir dille söylemelisiniz
Bunda ne var ki. Sende hissediyorsan aynı duyguları çok masum bence
Sen ne bekliyordun? Uzaktan sopa ile dürterek mi dokusunsun
Normal mi
Sen normal misin
Ne alaka be
Hacı sana bağlı. İster tuttur ister tutturma
Tamam
İstemiyorsan müsade etme
evlenmeden olmaz de
Eldiven tak.
Dokunsun
Dokundurma
Tut ve ona aşkını göster
Göster ama elletme
bugün elini yarın?
Sen karar ver
Kaçıncı sefer bu?
Nasıl?
Kaçıncı sefer buluşmada isteniyor bu
4 aydır falan işte görülüyoruz
Yaşlar 18 ikimizde
Lise son
Çok fazla bu tarz konularla alakalanmayın o zaman kanınız hızlı akıyor. İstemsiz kötü diye tabir edilen durumlara döner sen üzülürsün o erkeklik yapmış olur toplum böyle bakıyor
Ünv geçince olabilir dedim
Sen yine de çok ümitlendirme derim
Tamam
Goster ama elletme
ver elini :D
İstemiyorsan ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?