Güncellemeler
+1 yıl
Doktor flörtüm evliyse bile peşine duseyimmi. Çocuk var eşi var diyelim ve ondan çocuk bile oldu
Ben onu unutamadım yıllar sonra duygularım depreşti. Sizce bir daha ona yaklaşmayacak kadar ne oldu ki böyle 10 yıl koptuk. Millet burada 10 yıl önce selâm verdiğini arıyor bende ona ulaşırmışım numarası yok hicbiyerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne güzel söylem sabahlara kadar öperdi öperdi.
Öyle severek yaptık yani öyle tesadüfen ihtiyaç giderme degil
Sabaha kadar beni öper uyutmazdi
Anladım anladım. :D
değer miydi değmez miydi kemdin bilmezsen biz nerden bilelim
10 yıl boyunca hiç gördün mü onu?
Tabiki ama ozamanlar burnum havadaydı o olmaz başkası olur havasındaydım. Sonra gecmistekileri eleyince onu sevdim birtek ve bu his hiç yoktu yeni olustu
Artık kadınlardan korkuyorum
😅😅
Bazen düşünüyorum birini severim de böyle olur falan diye Allah sizden korusun :D
takıntılı birine denk gelirsen ayvayı yersin dikkatli ol sen😅
@üşengecimbenyaa Direk iletişim keserim :D
Takintili evet bebek olunca bebeği çok takmamış ama
Daha gencim bekarım olmaz demiş yani belki pembeli gibiler olsa yapisir
Sırf doktor diye birde bu kıza çatlak matlak yani bebeği bile yollamış nasıl çatlak
Sonradan dank etmiştir muhtemelen böyle tiplerde oluyor bu
kanka iletişimi kessen bile başka numaradan arıyorlar öyle mnyak çok var shshhs
Aslında kız okadar saf iyi niyetliki sonradan kimseye yapışmak istememiş onunda bir hayatı ailesi olmuştur belki die
@üşengecimbenyaa hahaha vallami kendin öyle yapıyon demekki
ne alaka hiçbir zaman taciz boyutunda olmadım ben gururlu bir insanım hayatta aramam sadece bu şekildr takıntılı arkadaşlarım vardı sürekli kanka telefonunu versene diyip eski sevgilisini arıyordu
@üşengecimbenyaa ooo kötüymüş
benim telefonumla işi bitince artık dışarıdaki insanlardan tel isteyip onlardan arıyordu yani böyle hastalar mevcut
@üşengecimbenyaa sen hayal görüyo olmayasın ya da takintin kafanı biyere vurdun
pardon hanımefendi ben sizi anlayamıyorum? ya da siz beni anlamıyorsunuz? bunları yapan ben değilim en yakın ev arkadaşımdı bizzat gözlerimle şahit oldum neden yalan söyleme gereksiniminde bulunayım?
@üşengecimbenyaa Var tabi hemfikirim de öylesini de ben tercih etmem sanırım ya 30 yıldır denk gelmedim :D
@üşengecimbenyaa Bu sana söylenen düşüncelerle iletişimi kesmelisin mesela :D
Muhammets8 aynaya baktinmi
İnsan kendine değer veriyorsa biten ilişkisine yeni insana göstermesi gerektiği saygı için bile bakmamalıdır benim görüşüm
hangi düşünce @muhammets8
Yeni biri olmayacak ama olursa doktorla olur
Zaten onla olacak en büyük şey oldu
@üşengecimbenyaa Fikrine saygı duyulmadan verilen cevaptaki düşünce, sen ne demişsin neyle yargılanmışsın :D
ha evet onu bende anlamadım ısrarla oku bana çeviriyor enteresan bir kişilik🙂 @muhammets8
@üşengecimbenyaa muhammetle isi ilerletiyor muhammette muhammet hanı nazar boncuğu tak kendine adından dolayı o da
@üşengecimbenyaa Tövbe estağfurullah dedim anlam veremediğim için :)
Soran empati kurmaya çalışıyorum ama söylemlerinle bu çok zorlaşıyor. Tamam sıkıntı çekiyorsun falan da dış dünyadaki insanlar senin dünyanın içinde olan insanlar gibi olmayabiliyor. O yüzden rica ediyorum biraz daha bilinçli yorumla lütfen
Zaman geçti araya insanlar geçti
Ama onla unutulmayacak özel şeyler yaşadık beni bırakmak istemiyordu sonra beklenmedik birseyden ayrılmak ost3fim
Bunca sene zor olmadımı 10 yıl az değil
Ondan çocuğun olduysa bilmiyorsa günah çocuğa
Anlatmak istersen dinlerim yazabilirsin