Gozu acik opusen erkek asik degil midir? Bazilari gozu kapali opusen erkegin baskasini hayal etttigini soyluyor ama gozu acik opusenin de o an asik oldugu ve opustugu kadini gormek istedigini soyluyor sizce hangisi dogru? Bir erkegin opusmesinden anlayabilir miyiz asik olup olmadigini?
Ha yokk oyle degil soyle anlatayim ben simdi ilk opustugum baska birinde acemi oldugum icin ben gozlerimi aciyordum hep ama onunki hep kapaliydi daha sonra daha yogun duygular hissettigim kisi de gozlerimi kendiliginden kapandigini fark ettim bunu arastirdim sonra internette falan cogu yazi da gozleri kapali olan gercekten o Ani yasamak istiyor diyor bazilari da aksini diyor bu yuzden suanki opustugum cocukta benim gozum kapaliydi genelde ama test etmek icin cok sik acip bakardim onunki acik mi kapali Mi diye ve her gozumu actigimda onun gozunu acik gorurdum bu yuzden kafam karisik napicam bilmiyorum
Sen daha yeni de ayni uslupla konustun ve ben sana karsi uslubumu bozmadim lutfen uslubunla edebinle konus. Ben opusmede sekste duygularla yapildigina inanirim, ve eger onun amaci farkliysa bunu bilmek isterim.
Gözün açık açık sevişip gözleri açık mı diye baktığın kişiye güvenmiyorsun demektir. O ilişki uzun sürmez. Olay bu. Anlamayacak kadar da aptalsın zaten. Allah sonunu hayır etsin
Hahaha Şu an uzuldum ya sana agir bir acin var sanirim mk mali😂bu kadar yukseldigine gore sen de ayni malligi yapip kizin biri terk etmis seni demek ki, oppss yarana mi Bastim Canisi ya. Simdi dusun bakalim aptal kimmis canim😂
@Jenny_jocn selam, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım bişey sorcam da mesaj atar mısın. Ben atamadım xper yetmiyormuşda
Ama bilmiyorum bazilari gozu kapali olmayan gercekten bir sey hissetmiyordur gozu aciksa akli baska yerde ya da niyeti farklidir diyor bazilari ise gozu kapali olan baska birini optugunu hayal ediyordur diyor gozu aciksa seni gormek istiyordur vs diyor ama bilmiyorum hangisi dogru off
Ama neden gozleri aciktir bazilari gozleri kapali open gercekten seviyor diyor bazilari da gozleri kapali open baskasini hayal edebilir diyor. Gozleri acik open karsisindakine odaklanmak istiyor diyor hangisi dogru ki? sizce ne dusunuyorsunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öpüşmesine göre anlayacak olsan hepsi aşıktır 😀 anlayamazsın
Ama gozleri acik open neden oyle aciktir sizce
Ben gözlerine bakmayı sevdiğim için arada öpüşürken gözlerimi açardım. Ama inanmadı mk bana nedense
Arada degil surekli aciksa nedendir sizce
Sürekli açık olduğunu anladıysan demek ki senin gözler de sürekli açık. Kafa yapını anlayamadım
Ha yokk oyle degil soyle anlatayim ben simdi ilk opustugum baska birinde acemi oldugum icin ben gozlerimi aciyordum hep ama onunki hep kapaliydi daha sonra daha yogun duygular hissettigim kisi de gozlerimi kendiliginden kapandigini fark ettim bunu arastirdim sonra internette falan cogu yazi da gozleri kapali olan gercekten o Ani yasamak istiyor diyor bazilari da aksini diyor bu yuzden suanki opustugum cocukta benim gozum kapaliydi genelde ama test etmek icin cok sik acip bakardim onunki acik mi kapali Mi diye ve her gozumu actigimda onun gozunu acik gorurdum bu yuzden kafam karisik napicam bilmiyorum
Sen sıyırmışsın. Öpüşürken bunu mu düşündün mk.
Sen daha yeni de ayni uslupla konustun ve ben sana karsi uslubumu bozmadim lutfen uslubunla edebinle konus. Ben opusmede sekste duygularla yapildigina inanirim, ve eger onun amaci farkliysa bunu bilmek isterim.
Niye herkes bana fırça kayıyor ya. Doğruları dobra dille söyleyince hemen de edepten hayadan girip sıyrılmayı çok iyi biliyor herkes
Gözün açık açık sevişip gözleri açık mı diye baktığın kişiye güvenmiyorsun demektir. O ilişki uzun sürmez. Olay bu.
Anlamayacak kadar da aptalsın zaten. Allah sonunu hayır etsin
Hahaha Şu an uzuldum ya sana agir bir acin var sanirim mk mali😂bu kadar yukseldigine gore sen de ayni malligi yapip kizin biri terk etmis seni demek ki, oppss yarana mi Bastim Canisi ya. Simdi dusun bakalim aptal kimmis canim😂
Sırıt sen sırt. Ben değil hayat gösterecek sana. 😂
İstediğin erkeği elde edemeyince görecem bu gülüşünü senin
Aynen canisi goruruz ama seni gormeyelim , istedigin mutlulugu yakalayamayip zavalli gibi ortada kaldigini😂
@Jenny_jocn selam, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım bişey sorcam da mesaj atar mısın. Ben atamadım xper yetmiyormuşda
Gözünü kapamıyorsa zevk almiyordur ya
Oyle midir ben ona sordugumda seni gormek izlemek istedim sadece dedi
Ama bilmiyorum bazilari gozu kapali olmayan gercekten bir sey hissetmiyordur gozu aciksa akli baska yerde ya da niyeti farklidir diyor bazilari ise gozu kapali olan baska birini optugunu hayal ediyordur diyor gozu aciksa seni gormek istiyordur vs diyor ama bilmiyorum hangisi dogru off
O kişiden kişiye değişiyor
Ama neden gozleri aciktir bazilari gozleri kapali open gercekten seviyor diyor bazilari da gozleri kapali open baskasini hayal edebilir diyor. Gozleri acik open karsisindakine odaklanmak istiyor diyor hangisi dogru ki? sizce ne dusunuyorsunuz
Seni öperken okşuyorsa senin doğu seçimin
Oksuyorsa nasil
Özelden yaz detaya gireyim
Ben xper 2 yim yazamiyom siz yazin
Anı yaşa gözü birak
Ama gozu acik olmasi ne demek o Ani duygularla yasamak yerine yataga atmak mi derdinde sadece
Büyük ihtimal yatakta daha iyi olduğunu gösterme cabasi
Nasil yani
Namussuz oldugunuzu
Bana gore de namussuz insanlar kadina kiza cocuga hayvana tecavuz edenler canim