AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Toplumda bazı değerler değer olmaktan çıktı. Özgürlük kisvesi adı altında emperyal güçlerin tasarlayıp uyguladığı bir oyun.
Benim için normal değiş hala
Benim için de değil
Bir zahmet olmasın yani o çok saçma ve acı verici
Onun için normal ama
O kim ya
Doyumsuz exmi desem beni aldatan şey mi ne desem bilmiyorum
İmm İşler karışık yani
İş falan yok artık yok o artık gözü kız doymayan şerefsizin teki
Hayırlısı ve
hayırlısı diye bisi yok
Aldatmak çok normal gibi dizilerde işlendiği için
Evet
normal mi sence
Değil
Aferin
İnsanlar arsız ve namussuz oldu çünkü
Doymuyorlar
Hep erkekler yuzunden
Evet ikinci kere yaşadım bunu ben haftalarca üzüldüm üzüldüm değdi mi hayır şu an çok sinirliyim öyle böyle değil
Askm ne üzülüyorsun ya deneyimmis gibi dusun gec habes maymunlarıni bu kadar ciddiye alma
benimle konuşmayı kesti 2 hafta önce her şey çok iyiydi soğuk falan yapmıyordu ha gayet güzeldik bi sorunumuz da yoktu telefonla konuştuktan sonra onun akşamı bi soğuk konuştu mesaj da noldu dedim senlik bisi yok dedi sonra seninle yapamıyorum üzersin beni üzülmek istemiyorum ben güvenmiyorum sana bunalımdayım iyi değilim diye konuşmayı kesti bende kendine gelsin diye tamam sonra konuşuruz diye düşünüyordum konuşmayı keser kesmez kızlarla takıldı ben onları gördükten sonra çok üzüldüm haftalardır çok kötüyüm en sonunda beni snapten çıkarmış bende dedim neden sildin canım istedi dedi gözünde hemen silenicek biri miyim dedim evet dedi sonra seninle konuşmuyorum zaten biz olmayız dedi bende klasik bahaneyi bana söyleme s**lak değilim ben dedim hayatımda biri var napim dedi sonra ben bunu her yerden sildim sonra buna yazdım bişiler bi baktım beni engellemiş wpden hangi yüzle engelliyor beni
Hayatım seni aldatan bir adama neden oturup laf anlatmaya çalışmışsın ki senin hatan geri yazmak olmuş bırak elbet bir gün yazar bu sefer de sen engellersin ben de 2 sene çıktıktan sonra ayrıldım ayrıldıktan hemen sonra sevgili yaptı inan oturup tek damla göz yaşı dökmedim hak eden için ağla bunlar için ağlama
neden yazdım biliyor musun iyi olmadığımı biliyordu dayanamadım yazdım bende bu kadar çabuk beni silmesi ben bunu hakketmedim ya ona verdiğim değerin karşılığı bu olmamalı
Sorunda burada zaten iyi olmadığını neden biliyor bu sefer benim için ağlıyor diyip tribe girip döneceği varsa da dönmüyor acını içinde yaşayıp atlat erkekler duygusal varlıklar değiller üzüldüğünü görüp dönsün veya açıklama yapsın yaşın kaç bilmiyorum ama tecrübelerin az hayatım bu konuda birkaç video izlemelisin
ağlamadım ki sadece iyi değildim bu da yüzümden belli oluyordu
İnsanlar Garip
benimle konuşmayı kesti her şey çok iyiyken 2 hafta önce bugün konuştuk bana dedi ki hayatımda biri var napayım sonra ben bunu sildim her yerden birşeyler söylücekfim WhatsAppdan beni engellemiş hangi yüzle
Vazgeçtim İnsanlar Fazla Garip. Uzun Süreli bir şey Değilse İlişki Belki Adamın Saçmalığına Kapılıp Sevgili Olmuşsundur Sadece
herşeyini bana anlatan çocuk durduk yere konuşmayı keser benimle konuşurken birini bulur beni hemen silebilir yüzsüz ben onu sildim diye hemen engeller
Boş Adammış. Takma Fazla Uyu Biraz Geçer Belki
Bak ben haftalarca üzüldüm bunalımdayım iyi değilim beni üzersin sana güvenmiyorum dedi konuşmayı kesti kendine gelsin diye tamam dedim bende o günden beri kızlarla takıldı beni hiçbir yerden silmeyen adam snapten sildi bende yazdım neden sildin dedim canım istedi dedi gözünde hemen silenicek biri miyim dedim evet dedi sonra seninle konuşmuyorum olmayız biz zaten dedi sonra bende klasik bahane bu dedim s**lak değilim ben dedim sonra hayatımda biri var napim dedi sonra ben bunu her yerden sildim sonra ben buna birşeyler yazdım baktım beni wpden engellemiş
Ya Bu Bildiğin Çapkın Abaza Adamları Gibi Birisi Olmasın :QSUSUA, Klasik Biraz Gönül Eglendiriyim Adamı. Herşeyini Anlatması Falan Koyun Kürkünün Altındaki Kurtdan Başka bir şey Değildir Belki
Çocuk hep benimle ben aramasam o arıyordu ilgileniyordu değer veriyordu bana lafta bu ay içinde buluşacaktık ne ara birini buldun ne ara
Biraz Gezersen Bu Forumu Denk Gelirsin Senin Gibi İnsanlara. Böyle Birşeyin Olmasına İhtimal Veremiyorlar Ama Geliyor Başa İşte
ben ona o kadar değer veriyordum hayır neden neden böyle yaptı
2 Seçenek Var Aklımda. Ya Değer Vermen Onun İçin Gram Anlam İfade Etmiyordu Ya da Barış Abinin de Dediği Gibi Çok Muhabbet Tez Ayrılık Getirir
Çok değer vermem onun popon çok kaldırdı
:D
Öyle yani
Uyu Dinlen Biraz : )
yemin ederim yoruldum bunu ikinci defa yaşıyorum yapıları farklı ama aldatmak olunca ikisi de aynı sorun bende mi veya istediklerine ulaşmayacakları için mi bunu yaşayıp duruyorum içimde sadece gerginlik var çok fazla
2 Kez Olmuş Sadece. Bununla Tüme Varım Yapmak Mantıklı Değil. Belki Sadece biraz Şansızsındır Ya da Birşeyi Yanlış Yapıyorsundur
İki kez üst üste aynı şeyi yaşayınca normal gelmiyor bana madem bana böyle yapacaktı hiç konuşmamalıydık ben ona başından söyledim bunu bilerek ikna etti beni tamam dedim ama benim ona dediğimi yaptı yine değersiz bne oldum
Değersiz mi Hissediyorsun Kendini Yani
Evet
Oyle çünku 😂
benimle 2 hafta önce konuşmayı kesti bahanelerle bugün konuştuk beni aldatmış yüzsüz birde söylüyor
Olabilir 😂
Komik olan ne
her şey 😂 mesela bu konu çok komik 😂basit şeyler bunlar