Merhaba arkadaşlar 5 yıllık uzak mesafe ilişkim var maşallah. Fakat 1 hafta iyiyken 1 hafta kmtüyüz kötüyüz derken sevgilim 1 haftadır nerdeyse bunalımda çalışmak istemiyor bir şey yapası yok çocukluğumu özledim eski zamanlarımda ki gibi mutlu olmak istiyorum felan diyor yani evet sen varsın sne mutlu ediyorsun da diyor ama bir boşluktayım diyor ben ona anlatıyorum diyor hep aynı konuyu açıp durma benimle konuşurken umursamasızca konuluyor ve beni kırıyor yani tamamen bunalımda çalışmak istemiyor başardığı şeyleri görmüyor ben ne yapacağımı şaşırdım ona nasıl destek olsam bilmiyorum ne yapsam bilmiyorum onu bu halden çıkaramıyorum benimle paylaşmıyor kendi halletmek istiyor ama o arada farkında olmadan uzak duruyor kırıyor bilmiyorum ne yapmam gerek arkadaşlar bu durumu nasıl aşarız onu tekrar nasıl döndürürüm önceden bana bizim için çalışıyofum derdi şimdi niye pes etti bunaldı bilmiyorum ne yapmam gerek
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kendi haline bırak boş ver
Nasıl yapabilirim içim içimi yiyor o öyleyken
Ailesiyle problemleri olabilir mi
Yani 2 hafta önce babasının arabasını çarptı ama o zaman da girdi atlattı ve babası ona önemli olmadığını önemli olan kendissi olduğunu dedi bir kaç gün önce kendine araba aldı ama bu kadar şükretmek için sebep varken bir anda bumalıö da çalışası yok
Maddi durumu iyi ailesiyle bir sorun yok. Yani uzun ilişki sıkmış olabilir mi
Uzak mesafe
Ya arabayı alınca sıfırladı parasını
Tamam ama elinde bir arabası var. Başka bir şey var gibi. Maddi problem değil bu
Bilmiyorum ya sence başkası olabilir mi böyle düşünmekten kprkuyorum zaten uzak mesafe
Sen daha iyi tanıyorsun onu sence yapar mı?
Yapmaz ama bilmiyorum ya of 1 hafta daha devam ederse sorucam artık
Yapmaz diyorsun demek ki yapmaz. Sen tanıyorsun onu düşünme böyle seyler. Yani 5 yılda yapmayan biri zannetmiyorum yapmaz. Bir sor bakalım ağzını ara. Veya sosyal medyadan vs. Kontrol et
Ettim her şeyi bende var ama
İçime şüphe düştü
Arama, yazma veya ilgide merakta azalma var mı
Var yazma şekli değişik merak da aynı aramada aynı ama bunalımda çalışası yok bilmiyorum neye bağlayacağımı
Biraz bekle bakalım. Çıkar kokusu
1 hafta gibi bir süre yeter mi
Ya da 2 3 gün
1 hafta bekle. Sonra direkt sor bak ben artık başka şeyler düşünmeye başladım başka biri mi var de direkt sorgula belli eder zaten
Evet haklısın
Evet bunalımda
Ne yapıcam
Destek ol yanından ayrılma ama bunaltma da
Olmaya çalışıyprım ama bilmiyorum bende yoruldum
Başkası vardır hayatında
Ne alaka
Yakında anlarsın
Neden insanların akıllarını larıştırıyorsun bu şekilde
Karıştırmak değil sonucu bu çünkü
Yani çalışmak istemiyor diye bu sonuca mı vardın
Allah göstermesin
Tek sana bahane üretiyor farkındaysan bakalım başkasına diyor mu
Bunu nasıl öğrenirim
İnsanlar aldattığını hiçbir zaman demez ilk önce kendini soğutur Ayrılmak için ayrılmazsanda o senden ayrılır
Zamana bırak
Ayrılma korkun varsa sesini bile çıkarma
Evet diyerek geç çünkü gelecekte bahanesini güçlendirmemek adına
O zaman benle hiç konuşmaz ama öyle değil mi
Zaten üzdüğünü kırdığını söylüyorsun senin gitmen için de yapıyor olabilir bunu hissettirmek için seninle konuşur zaten konuşmasa aranızda problem olmadığını gösteremez
Onu seviyorum ve evet kprkuyorum
Abicim sana tavsiyem buna engel olamazsın eğer o noktaya geldiyse ilişkiniz 2 hafta sonra da çıkıp Ayrılmak ister yarın bile bunun çözümü yok
Peki ne kadar bu şekilde devam edeyim ve ne zaman ona sorayım
Hani cidden bunalımdaysa
Bunu nasıl öğrenicem
Bunu sorarak ona iyilik edersin
Sorma hiçbir şey umursama rengini belli edecektir
Hemen mi ya ne saçmalıyorsun derse
Takıntılılıkla suçlayacak seni ileride bahane edecek Herşeyi sen ise korkakça yaşayarak devam edeceksin gözlerini gerçeğe kapatarak
Haklısın ben yarın akşama kadar yine gözlemleyeceğim bakalım yarın da aynı mı
Umursama bakalım 1 hafta boyunca ne yapacak
Uzak Mesafe diyorsun öyle insanlar var ki yakınından kız bulunca uzaktaki ilişkisini yürütmek için böyle yalanlara başvuruyor
O kız anlamasın diye yakınında ki
Çok saçma ikisi de cebimde olsun yani
Ben sizin sorunuzu okudum profilden size zaten demiş bir şey hissetmediğini 1 hafta önce sormuşsunuz soruyu
Bu saatten sonraki her ona yazmanız ile kendinizi basit ve gurursuz yapacaktır
Bu olayı biz atlattık ama bu olayın üstünden 4 ay geçti
Gerçekler acı bazı insanlar kaybetmemek için gerçeği görmez ve deli gibi hayali şeylere inanır
Ve o dediği şeyden pişman oldu
Pişman olduğu şey o değil bence.
Pişman olduğu şey sensin
Nasıl ya bunu 5 senede mi anlamış
Bunun senesi yokki
20 yıllık kadınlar aldatılıyor
Haklısın ama ben ona her türlü ilgiyi alakayı verdim yani bilmiyorum eksik yaptığım neydi
Sen neyi oluyorsun ki sana saygı duyacak resmiyette karısı mısın? hayır sadece sevgili seni aldatsa bile suçlu değil adalet yönünde hakim bile der sen hiç birşeyi olmuyorsun
Akrabayız biz
Mantığın devre dışı kalmış senin gurursuzlaşmışsın en büyük eksikliği kendinde yapmışsın ve bu hallere düşmüşsün
Akraba olman da bisey ifade etmiyor
Ağır konuşuyorsun bunları bende biliyorum ama seviyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyordum ama seviyordum
Bu sevgi değil takıntılılık
Sev ama ayrılmayı bil sev ama saf olma gerçeği görmeyi bil.
Senin durumun vahim biraz
Merkezine koymuşsun sen çok ağlarsın hep seni aldatsa bile kabul. edersin
Bu sevgi onu 5 senedir ben bekliyorum 5 senedir hayaller kuruyoruz birlikte ben her hayalime onu koydum
Çaresizliği baştan kabul ediyorsun
Aldatmayı kabul edemem
Bak eğer ben haklı çıkarsam lütfen bana yaz anlaştık mı 🤝
Bunu uzaktayken nasıl anlayabilicem
Çünkü senin gibi bir çok kadın tanıdım
Bu ay içinde senden ayrılır zaten
Varsa başkası
Bana daha geçen seni özledim gelmek istiyorum dedi
1 hafta oldu olmadı
Ne değişebilir ki bu kadar sürede
İnsanlar arkadan iş çevirdiklerinde susarlar belli etmemek için kavga ararlar kısayolu budur sana onu uyguluyor şu an
Özlediği yalan mıyfı gelmedi istediği
Ben senin yerinde olsam senin gibi korkak davranmam gelecekte aldatılmamak adına
Derimki bana neden bağırıyorsun kızıyorsun ilgilenmiyorsun hatamı yaptım hayatında biri mi var diye sorarım açıkça net bir şekilde
En azından gerçekleri öğrenerek yansın canın ilerde aldatıldığını öğrenince yanacak zaten bu korkak olman yüzünden pişman Olcan neden sormadım göz yumdum hepsine diye
Ya yoksa böyle bir şey ve bunun için tartışırsak
İşte korkaksın sen sus aldatılınca zaten senden gidecek bir şey değişmeyecek
Susarak kendine saygısızlık ediyorsun başka bir şey değil
O zaman 1 hafta soğuk davran böyle anlatmış olursun ona
İyide ya tahmin ettiğim gibi bir ley yoksa
Araba alan birinin psikolojisinin bozuk olduğu hiçbir dünyada görülmemiş
Senin ayrılman için anla diye yapıyor bunu
Of bilmiyorum bunu sorucam birkaç gün sonra
Bunalımda ki insan davranışları farklıdır
Bunalımda ki insan araba almaz
Sen bence buraya değil sorunu kadınlık gururun için yüzüne karşı soracaksın bunu
O zaman değildi zaten bunalımda aldıktan 2 3 gün sonra oldu böyle
Öyle bir imkanımız yok uzağız
Bunalım diyerek kendini kandırıyorsun şu an bunalım olayını çoğu erkek kız uzak mesafe ilişkilerinde başka kız erkekler görüşmeye başlayınca uyduruyor senin olayın gibi bir çok olay var
Telefon diye bir şey icat edildi
Telefonu açarak soracaksın
Umarım yinede böyle bir şey yoktur
Sen aldatılsan bile gitmezsin ondan kulağını kapamış korkak basit bir yapın var
Bunu anlamıyorsun onu seviyorum ve böyle bir şey olsun ondan istemitorum
Başına gelince ne yapcan yine kendini kandırarak gururunu ayaklar altına mı alcan zaten o gurur gitmiş te sevgilin de bunun farkında sana böyle davranmaya başlamış
Neyse teşekkür ederim konuşman için
Sen kendini gururunu önemseseydin sana kimse böyle davranamaz dı.
Canın yanacak istediğin kadar gözünü yum ama bir gün gerçek yakacak Herşeye hazırlıklı ol
Ben senin iyiliğin ve gözünün açılması için konuşuyorum böyle
Ben ona çok güvendim bundan önceki ilişkilerimde asla korkmadım kaybetmekten kimse için ağlamadım ama o bana kendini o kadar sevdirdi ki ve beni bırakmayacağına inamdırdı ki ben ona inandım sonra beni bir anda bıraktı ben hiç beklemediğim bir şey yaşadım ve bu bana korku oldu ve ona yalvardım affet beni diye bunaltmicam seni diye sobra bir şekilde tekrar olduk buraya geldi yanıma ama eakisi gibi bakmadı sonra ben bu konuyu ona açtım eskisi gibi bakmıyorsun filan o da evet dedi haklısın eskisi gibi hiasetmiyorum dedi sonra 3 saat geçti seni özledim diye aradı ben bitirdim o gün bitsin dedim o zaman yarınsı günü de bana dedi ki nasıl öyle bir şey dedim bilmitorum beni affet özür dilerim dedi bana bende son şans verdim ona ve o zamandan beri fidiyordu ama o korku bende oluştu
Kontrolü kaybetmişsin kaybettiren şeyde ona olan sevgin
Ama onun sana karşı sevgisi yok gibi yedek bir kızsın sanki onun için
Eskiden olduğun gibi aklına başına topla güçlü umursamaz ol üzülme takma
Böyle herzaman için seni kendiyle tehdit edecek seni cepte görecek sana çok rahat bağıracak kızacak
Çünkü ceptesin
Teşekkürler her şey için
İse gitmek istemiyor demişsin
Ama gidiyor değil mi
Gittiği iş yerine hergün
Giderken takmıyorda bu durumu tıpış tıpış gidiyor
İlişkisine gelince takıyor adam akıllı düşün bu yazdığımı gerçeği anlayacaksın