- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapan bir beyin. İnsan beyni belirsizlikle karşılaştığı zaman genelleme yapmaya bayılır.
Üniversite aşkları takılmalık ya da ciddi olmaktan ibaret değil. Takılmak için yaklaşan insan, ciddi ilişki için yaklaşan insanlar vardır.
Kafa karıştırıcıdır. Kafanda bir kişi var. Ciddi mi yoksa takılmak için mi yaklaştığını merak ediyorsun. Bu durumla ilgili tam olarak neyi fark etmek isterdin?01 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapmadım kardeşim. Soruyu dikkatli okursan görebilirsin. Yarı yarıya olduğunu bende biliyorum sadece insanların görüşlerini gördüklerini merak ettim. Ayrıca kafamda da biri yok. İnsanların karakterinden onun karakterini çıkaramam.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kardeşime de hep derim üniversite sevgili veya koca bulma yeri değil o niyetle okunmaz sevmek sevilmek aşk elbette çok güzel bir şey.. Ancak hayat toz pembe değil ben o niyetle kimseyle görüşmedim duygusal bir şey olmasın diye de çok çaba gösterdim şahane arkadaşlıklarım oldu geri dönüp baktığımda iyi ki diyorum çünkü sevgili yapan tüm arkadaşlarım okul bitti evli evine köylü köyüne döndü, bir daha görüşmediler herkes farklı kişilerle evlendi. 🤷🏻♀️ Ha evlenen var mıdır vardır illaki..
00 Yorumla
+1 yılonca ders eğitim falan varken diyelimki bir kızla aynı evde yaşıyorsak zaten birbirimizi bilgilendirmek, beraber ders çalışmak, beraber ödev yapmak ve beraber beslenmek, her seyi beraber yaptığınıza göre belki de aranız da artık hayır denmeyecek kadar bir samimilik var ve zor bir dönemden de geçerken illa ki beraber de sykyşmek te olur ve hayatınıza devam edersiniz.
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok açık olmadı mı...
- +1 yıl
yani bana göre doğru olanı söyledim çünkü zaten ciddi düşünüyorsanız niye okulda okursunuz ki? yani zor olur bir de ilerde anlaşamazsanız ve duygularınız baskınsa okulda eğitim konusunda kafaya eski sevgilini takmaktan motivasyon olamayıp derslere çalışamazsanız gençliğin den 1 sene daha gidebilir gençliğine yazık olur 1 sene daha okursun. bir de şöyle bir durum da var mesela ciddi olursanız sykysmeyedebilirsiniz bir süre boyunca belki duruma bağlı değişebilir. yani en güzeli kafayı derse takıp beraber yaşayıp aranızda aşk bağı oluşmadan geçinmek
Soran+1 yılÖyle bir düşüncem yok
- +1 yıl
öyle bir düşüncenizin olup olmadığını sormadım sadece sizin sorduğunuz ankette bilgilendirme ve hatırlatma olsun size de motivasyon olsun diye söyledim siz ve (takılmalık ya da ciddi mi) diye düşündüğünüz kişi beni ilgilendirmez gizli olarak sormuşsunuz sonuçta
Soran+1 yılPeki abi sakin ol.
- +1 yıl
ne abisi beni yakından görsen çocuk dersin skkfkjjd aslında anlattıklarım benim hayalimdi yazıyim dedim
- +1 yıl
daha üniversite ye giremedim
Soran+1 yılTövbeew
- +1 yıl
yok tövbe deme ayıp hayalime nazar değmesin kajckwkdkkd şöyle düşün ben 18 yaşındaysam aslında 11. sınıfım ama hiç okulda kalmadım yani bu da demek oluyor ki ben o yaşta da değilim ya daha büyüğüm ya da daha küçüğüm ama 11 olduğuma göre neyim ben :) 🤣🤣 kafan baya karıştı muhtemelen :)
Soran+1 yılEvet sağol sayende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
+1 yılBen anlamıyorum gençler hayata bakışları çok itici bura mesele okumakmı maceramı ve sevgilimi yapmak aşkmı yaşamak bitik bir eğitim sağlıksız bir eğitim hocaların yetersiz eğitimi sanki üniversiteli öğrenciler okumaya aşk yaşamaya veye seks yapmaya gelmiş gibiler
116 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka stres libido mu yapıyor
Soran+1 yılAlla alla ilk kez duydum
Soran+1 yılAman boş ver yapma bence
Soran+1 yılEn doğrusu 🥰
- +1 yıl
Çünkü eğitim bitik artı kaliteli eğitim yok kendiniz mücadele edin tabiki stres insanl bitirir kendinizi ezdirmeyin sisteme okuyon daha iyi bir hayat için çalışın
- +1 yıl
Evet bende okul okuyamadım bizim zamanımızda dayak var çok dayak yedim ilköğretim okulunda ortaokulda hep dayak okulu bıraktım hayla hocalara beddua ederm hocalardan nefret ederim Nosad mücadele et benimde kızım var okulu sevmiyor hocalar düzgün bir şey öğretiyorlar kendini salma biraz asi ol hayata küsme tek Kurtuluş iyi bir eğitim
- +1 yıl
Ya benim kızımda okulu sevmiyor liseye gidiyor zorla okula gönderiyorum Lütfen okulunu bırakma oku sende haha çok gençsin sende kızım benim okula küsme çok pişmanım okumadım babam annem çok cahillerdi senin Anne öğretmen bana söz ver mücadele ver eyer okuyamassan erken hayata atılacaksın hayat çok pahalı ve zor
- +1 yıl
Oku kendini kurtar iyi bir yaşam için okumalısın sakın şimdi erkekler çiddi olma sevgili evlilik işlerine girme erkekler çıkar peşimde sende benim kızım gibisin bana söz ver okuyacağına sen hangi bölümü okuyun
Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı. Gerçek aşk çocukluk aşkıdır kim ne derse desin çok saf çok temiz sevmektir aşk yani bu da çocuklukta olandır
312 Yorumla
Soran+1 yılNeede bulak onu
Soran+1 yılOoo bende diyorum orada bulurum
Soran+1 yılBende onadenk gelmem evde kaldımmm
Soran+1 yılKalicam valla... zaten sevmiyorlar
Soran+1 yılMutlu olmuyorum ki buna. Cidden evde kalıcam. Ki ben evlilik yapmayı çok isteyen birisiyim. Çocukları çok severim bir eşim olmasını da cok istiyorum. Ama yok.
Soran+1 yılNo
Gizli Üye(18-24)+1 yılGünümüzde insanların çoğunun evlilik, nişan ya da beraber yaşama gibi kararları verdiği yaşlara ve üniversiteye gidilen ortalama yaşlara bakıldığında bir genelleme yapılabilir ama bu üniversitede tanışıp ciddi ilişkiye giden aşkların olduğu gerçeğini de değiştirmez.
10 Yorumla
+1 yılTakılmalıktır yaa önce kendini yönetmesi gerek insanın üniversiteden sonra iş bulup çalışması kendini geliştirmesi gerek evlilik sonraki iş hele ileriki yıllarda...
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılciddi olan da var takılan da. ama uni bitince herkes iş güç peşinde oluyor, şehit değişikliği yapanlar oluyor. üniversitede tanışıp evlenen de var ama zor...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılikiside oluyor. bir sürü sevgilim oldu üniversitede. ama son sevgilimle şu anda evliyim
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah mesut etsin
+1 yılÇoğu takılmalık cinsselik ortam için yani kapılma Bir şeye tavsiyede etmem en güzeli ailenin bulduğu birisi evlenmek gibi bir niyetin varsa kendine yazık etme yani kullanılırsın unutma bu dediklerimi şu zamanda ciddi kişi çok az çoğunun amacı cinsselik görüyorsun kolay kolay kimsede evlenmiyor zaten mümkün olduğunca evleneceğin zaman çok yaş farklı olmasın sorunlar olabilir dediklerimi unutma inşallah güzel mutlu bir hayatın olur kendine iyi bak iyi akşamlar 🙏🌹
123 Yorumla
Soran+1 yılBen kendim bulmak istiyorum
- +1 yıl
Tamam Bulda düzgün birini seç
Soran+1 yılKaldı mı ki yok...
- +1 yıl
Amacın cinsellikse evlenmek değilse kötü olur senin için onun bunun kucağında gezersin çok gördüm böyle kişileri sonradan çok pişman oldular senin için diyorum ben sana kalmış bir şey
- +1 yıl
Nasıl yok mk ya sen düzgün biri değilmisin hiç mi düzgün insan yok Türkiye'de
- +1 yıl
Düzgün biri yok şöyle böyle hep bi bahane var aq
Soran+1 yılNiye kızıyorsun ki 😔
- +1 yıl
Hepiniz o kafadasınız çünki
Soran+1 yılDeğilim ben. Düzgün bir ailede büyüdüm.
- +1 yıl
He tamam kendini heba etme acelede etme kaç yaşındasın
Soran+1 yıl20
- +1 yıl
Düzgün bir ailede büyüdüm demeyle olmuyor girersin bir ortama bulursun birini seni 5 dakkada bozarlar sonra düzel düzelebilirsen
Soran+1 yılcanım mıyım ben?
Soran+1 yılSlk
- +1 yıl
Bilmiyorum artık nesin
- +1 yıl
Zaman kötü yani dikkat et diyorum kendine iyi bak
Soran+1 yılEderim biliyorum. Sende 🙂
- +1 yıl
🤍🤍
- +1 yıl
Hem düzgün birini bul diyorsun kıza kalp atıyorsun sapık herif
- +1 yıl
PAUHAHHAHAHHAHA
Soran+1 yılHahaha evet tuhaf
- +1 yıl
Lan canım anlamını biliyormusun
- +1 yıl
Cahilsiniz mk
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılşu an ögrenciler okumaya değil bildigin hovardalığa gidiyor çoğunun ne yaptığı belli değil yolunda a. ş
11 Yorumla- +1 yıl
sen her çıktığına veriyorsan soruyu farklı yönden anlaman normal :D
+1 yılTakılmalık diyenler neye göre böyle dedi bilmiyorum ama iki üniversite arkadaşım da üniversitede tanıştığı kişilerle evlendiler.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu tamamen nasıl bir ilişki aradığına göre değişir. İşi sonradan ciddiye bağlamak sizin elinize sonuçta.
- +1 yıl
Benim üniversiteye bı gel anlarsın
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNiyetine bağlı, takılma düşüncen varsa takılırsın ciddi düşüncen varsa uzun süreli ilişkin olur
10 Yorumla Bu devir de ciddi ilişki insanı bulmak çok zor hele ki üniversitede.
10 YorumlaLise ve üniversite aşklarının çoğu maalesef takılmalık oluyor.
10 Yorumla
+1 yılKeşke ciddi olsa. Üniversiteli evli kardeşlerimiz için ayrı yurtlar yapılsa ve daha uygun fiyatlı ve ailelerin yaşayabileceği gibi olsaydı ne güzel olurdu. Biraz ütopik gelse de bence yapılabilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız üniversite de arabası olan tipi olan karizma olana bakar erkek hangisini düşürüp becersem peşinde varın gerisini siz anlayın. Merveler pelinler selinler öyle gider.
214 Yorumla
Soran+1 yılIyy 🫣
Cevap sahibi+1 yılÜniversiteler de dönen zina hiç bir yerde dönmüyor. Keraane yani bildiğin
Soran+1 yılAllahim uzak et
Cevap sahibi+1 yılAmin devir çok kötü nesil bozuk. 🤲
Soran+1 yılAllah ıslah etsin inşallah
Soran+1 yılAnkete bak ya çok kötü
Cevap sahibi+1 yılEvet şimdiki erkeklerin gözü dışarıda maalesef din olmayınca her türlü ahlaksızlık alır başını gider.
Soran+1 yılHani nerde gerçek sevgi gerçek aşk...
Cevap sahibi+1 yılGerçek sevgi vicdandır akıldır merhamettir.
Soran+1 yılAh keşke bilseler şunu. Özel ders ver sen ya 🥲
Cevap sahibi+1 yılNasıl vereyim 😄
Soran+1 yılTopla bir yere sira dayağına çekip söz gecir
Cevap sahibi+1 yılTabi doğru diyorsunuz eskiden hocada da bir adap vardı oğlu gibi döverdi öğrenciyi nasihat ederdi hatta şimdi oda yok bakıyorsun üniversite de öğretmen öğrenci sevgili bir birine yavşiyolar kanka manka utanma kalmadı yani hatta onu geçtim birde şu an öğrenciler hocaları dövüyor öyle bir devir yani eski hocalar eski öğretmenler kalmadı o iyi insanlar gittiler onun herife ahlaksız toplum tiktok bilmem ne geldi öyle yani anlayacağın.
Soran+1 yılBu dilden anlıyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTakılmalık kelimesini kullanmak istemiyorum ama evet üniversite ortamı biraz daha geçici heves gibi. Tâbi ki her insan böyle oluyor, olacak diye de bir şart yoktur...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜniversitede veya herhangi bir ortamda erkekler tamamen kadının karakterine göre karar veriyorlar. İlk yılda muhakkak avcılar bir üzerine atlıyorlar kapmak için 😃 ilk yılda kimseye takılma sonra karakterinin getirdiği insanlar gelir etrafına. Üniversiteden tanıştığım çocukla 3 yıl beraberlik yaşadık gayet ciddi ilerledi sonra anlaşamadık orası ayrı
03 Yorumla
Soran+1 yılBu kadarda kötü yorumdan sonra mutlu olmalı mıyım acaba 🥲
Cevap sahibi+1 yılİnan bana yorumlarda dendiği gibi değil. Kendini amiyane tabirle pazarlamayı seven çok. Bana teklif eden diğer çocuklarda da öyle takılmalık hava seçmedim bazılarıyla arkadaş olduk hala çok kaliteli insan olduklarına eminim. Kendini mutlu olmaya şartla, olursun 😊
Cevap sahibi+1 yılSezmedim*
+1 yılBence çoğu ciddi ilişkiler üniversitede oluyor çevremde çoğu insan üniversiteden tanisip evlendiler bence kişiden kişiye değişiyor ama bence mümkün ciddi ilişki tek gecelikte insanın karakterine bağlı bir insan neye yönelirse o çıkar karşına..
13 Yorumla
Soran+1 yılYa bize tam tersi gelirse 😅
- +1 yıl
Biz neysek karşımızada o çıkar tatlım Allah'a güven 💞
Soran+1 yılİnşallah kuzum 🥺
Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. İlişkiden ilişkiye değişir. İkisi de çıkar öyle ortamlardan. Ama genelde gelip geçici oluyor.
00 YorumlaÜniversitede tanışıp evlenen çok arkadaşım oldu ama bu kişiye bağlı tabi.
00 Yorumla
+1 yılO dönemlerde halen daha çocuk gibi sorumsuz davranan şahıslar olduğu ve evlenene kadar iyi davranan p*zevenklere dikkat ederseniz, sona kadar gider. Ancak bu kesim çok azdır. 2 ve ya 3 desem belki aşırı olur
01 Yorumla- +1 yıl
Bir de arkadaşlar, aşk şehvetsiz bir duygudur. Yani eğer aşık olduğunu düşündüğün bireyle onunla cinsel olarak düşünüyorsanız, demek ki, bu aşk değil heves. Bu tür ilişkilerden uzak durun, ve Nur suresini okumayıda unutmayın.
İyi erkek, iyi kadına, iyi kadın iyi erkeğe. Kötü erkek kötü kadına, kötü kadın kötü erkeğe
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakılmalıktır. Ve kızlar asla bir erkeğe yakışıklı olduğunu söylemeyin. Burunları kaf dağına çıkıp kimseye taviz vermiyorlar sonra
00 YorumlaÜniversite de ciddi ilişki bulmak samanlıkta iğne aramaya benzer
10 Yorumlailişkiye ve kişilere göre değişir ama bence karakterin tam oturduğu dönem olduğundan dolayı eğer iki kişi de birbirini seviyorsa genelde bu durum ciddiye doğru ilerliyor
00 Yorumla
+1 yılkişiye karaktere ve niyete bakar bu durum
20 YorumlaŞöyle aslında o dönemde yani ben ve cevrem öyle en azindan, kadınlarda takılmalık bakıyor. Takılırken birine tutuluyorsun genelde
00 Yorumla
+1 yılTakılan da var evlenen de
Bu hiç belli olmaz10 Yorumla
+1 yılCiddi olan az bir kitle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Üniversitede tanışıp evlenen tanıdığım bile oldu.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Takılmalık olanlar da var ciddi olanlar da
11 Yorumla
Soran+1 yılEn çok hangisiii
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTakılmalık olan da var ciddi olan da
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKişinin karakterine bakar takılmalık olanlar da var ciddi düşünenler de üniversite de tanışıp evlenenler çok gördüm ama şu en çok da yabancı filmlerde genellikle takılmalık oluyorlar
00 YorumlaÇoğu takılmalık ve tek amaç var seks yapmak
20 Yorumla
+1 yılGeneli vur geçtir.
20 YorumlaGörüyordum hep takılmalık
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi düzgün yok
Soran+1 yılAmin
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeneli takılmak için sevgili oluyor aşk yok
10 Yorumla
+1 yılcok nadir ciddi olur ya genelde takilmalik hep
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir bence bu niyet meselesi
10 Yorumla Ordaki sözde aşklar tamamen cinsellik ve çıkar
00 Yorumla
+1 yılBu devirde ciddi bulmak zor ya..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar ucuz muyuz ki takılmalık oluyoruz
00 Yorumla
+1 yılGördüğüm kadarıyla takılmalık
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir
12 Yorumla- +1 yıl
takip atsana
- +1 yıl
Ay hoşt kuçu kuçu
+1 yılTakılmalık
10 Yorumla
+1 yılTakilmalik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızları cok fena cok:)
00 Yorumla
+1 yılBu sorunun net bir cevabı asla olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı zaten
+1 yılBöyle bir soru olmamali
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. takilmalik
00 YorumlaKizlarin hepsi sksmek istiyor
00 YorumlaKesin bir şey diyemeyiz ki
00 Yorumla
Degisir00 Yorumla
+1 yılGenelde takılmalık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılYuzde 99 takılma
10 Yorumla
+1 yılTek gecelik
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Takılmadır genelde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Ciddi olur genelde
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi yoruma inansam
Takılma
10 YorumlaCevap belli
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBut geç çak geç
00 Yorumla- Devamını Gör (9)