Aşk İlişkileri En son ne zaman sevgiliniz olmuştu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Bakın mesela bu sizin enişteniz 😻 yani benim üzümlü kekim ❤️ En son ne zaman sevgiliniz olmuştu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Çiçeğim burnumda :D 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Benim hayatımda hiç sevgilim olmadı.. bu kim bu arada :D geçen paylaştığın kişiye benziyor kendini sormuştun ya sdfsdd 2 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Geçen sene Haziran'da. O da yalnız olmamak için yapılan bir hataydı. Çabuk vazgeçtim. 0 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Hatırlamıyorum anımsıyor gibiyim ama hatırlayamıyorum ne kadar çok olmuş öyle ya. 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. En son üniversitede olmuştu 1 0 Yorumla
tugce082000 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı. Bu sene ilkti olmaz olaydı 1 0 Yorumla
scorpiobaby Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Var canım ilk aşkim ve devam ediyor 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sevgili zaman kaybı. En iyisi evlenmek 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Üzerinden uzun yıllar geçti.. 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. hiçbir zaman sevgilim olmadı 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Son 2 yıldır tık yok 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiç olmadı ki maalesef 0 0 Yorumla
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Benim hiç olmadı maalesef. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Mavi ekran hatası verdi beynim. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hiç olduğunu görmedim ne yazık ki 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. geçen sene Mayıs ayında 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Olmadı henüz..😏 2 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Hiç olmadı henüz. 2 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. 1,5 yıl önce 1 0 Yorumla
beyzaaa21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. İki sene önce 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Heralde bir 5 6 yıl oldu 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. sanal hariç hiç olmadı :D 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. 5 yıl oldu herhalde 0 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç olmadı 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Su an var 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. 10 sene önce:) 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Gecen sene 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. 2018'de sanaldan. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Çiçeğim burnumda :D
Benim hayatımda hiç sevgilim olmadı.. bu kim bu arada :D geçen paylaştığın kişiye benziyor kendini sormuştun ya sdfsdd
Geçen sene Haziran'da. O da yalnız olmamak için yapılan bir hataydı. Çabuk vazgeçtim.
Bu adamda sende Türk değilsiniz sanki. Kıskanmadım höh
Hatırlamıyorum anımsıyor gibiyim ama hatırlayamıyorum ne kadar çok olmuş öyle ya.
En son üniversitede olmuştu
Bu sene ilkti olmaz olaydı
Var canım ilk aşkim ve devam ediyor
Sevgili zaman kaybı. En iyisi evlenmek
İki üç ay önce galiba birdaha da olmayacak zaten 😔
Üzerinden uzun yıllar geçti..
hiçbir zaman sevgilim olmadı
Son 2 yıldır tık yok
Hiç olmadı ki maalesef
Benim hiç olmadı maalesef.
Mavi ekran hatası verdi beynim.
Hiç olduğunu görmedim ne yazık ki
2020 yılında.
Hiç desem? 😂 tek takılmayı severim.
geçen sene Mayıs ayında
Hatırlamıyorum benden geçti o işler..
Cok uzun zaman once😭😭😭😭
Olmadı henüz..😏
Hiç olmadı henüz.
Yazın başında bitmişti 😔
1,5 yıl önce
İki sene önce
3ay oldu hala beraberiz
En son Ocak 2004
3 yıldır var
İyi gelme tamam mı sg @sierravista buda sondu
Sevgiliden sayarsak 6 ay önce falan vardı bitti
Heralde bir 5 6 yıl oldu
sanal hariç hiç olmadı :D
5 yıl oldu herhalde
Hiç olmadı
Henüz hiç olmadı
Hatırlamıyorum
Tam şimdi
2 ay önce ayrıldım hala kendime gelemedim.
2 yıl cıvarında vardır
Hava mı atıyorsun
Su an var
Evlendim😅
10 sene önce:)
6 ay önce
1 hafta önce ilişkimi bitirdim ))
Gecen sene
Sizin ne zaman oldu
2018'de sanaldan.
Sevgili yapmiyorum
3-4 sene oldu