tekrar yazdı aileler yakın olduğu için aslında haklıda aynı evde kaldığımız oluyor düşmanlık olmamalı ondan zorlansamda kabul edeceğim ancak şöyle bir şey demek istiyorum onun mesajına " artık endişelenmeye gerek yok seni elde etmeye çalışmaktan vazgeçtim sürekli hayatımda sen ol istedim ama bundan vazgeçtim bizden olmayacağını bende anladım bunu geç anladığım için özür dilerim bundan sonra istediğin gibi arkadaş olarak devam edebiliriz " yazsam olur mu
Yaz
Yazma (önerin nedir)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yazma unut gitsin
Aynı evde kaldığım kişiyi nasıl unutayım ki
babuş özürle falan kendini ezik düşürme ilk soruda söylediğin gayet yeterli ve vurucu bir cümle, bir de nasıl aynı evdesiniz anlamadım
Seni elde etmeye çalışmaktan vazgeçtim, arkadaş olarak devam edebiliriz desem olur yani. Bizim aileler çok yakın onlar bize tatile bizde onlara tatile gideriz öyle öyle sevgili olduk zaten şubattada biz gidicez onlara o yüzden aynı evde kalıcaz
evet evet o cümle yeter daha da pas verme üstüne peşinden bile koşabilir ama bir ihtimal
böyle aileler yüzünden görüyorsa seni kolay kolay unutmaz o zaman
Yani flörtü olduğu için unutmuş olabilir çünkü ben ne kadar istesemde olmaz olmaz dedi ondan bende böyle bir cümle kullanmak istedim hatta şey dedim bende. Bizi oldurmaya çalışmaktan vazgeçtim. Dediğin gibi olsun. Bundan sonra arkadaş olarak devam edelim dedim. Oda ben seninle sohbeti özledim dedi. Bende ona bende özledim dedim şimdi sohbet ediyoruz öyle gerisini zaman karar verir
Ne anladın yurdagül
Anlamadım noldu ki
Bence öyle yazma sonuçta yuzyuze bakmak zorundasın kırma bence
Ne diyim ve ilgili mi olayım yoksa normal arkadaş gibi mi
Çok ilgili olma normal ol belki kendi ister geri
Biz bikez daha ayrıldık sonra arkadaş kalmak istedi ben istemedim aradan 1 ay geçti tekrar dedi aynı ortamda oluyoruz arkadaş kalalım bende kabul ettim sonra ben ona ilgili oldum oda bana ilgiliydi çünkü hep canımlı cicimli konuşur sonra tekrar olduk ama o zaman hayatında birisi yoktu şimdi birisine flörtleşiyormuş ondan ilgili mi olsam yoksa normal arkadaş gibi mi bilemedim bide o bana canımlı cicimli olursa bende ona kısa kısa yazamam ki arkadaş gibi
Biraz geri de dur merak etsin cok yapışma
Yani hemen yazmıyım canımlı cicimli olmayım atıyorum dışarı çıkıp yazmıyom gibi mi olayım
Merak etsin biraz
Peki bu arkadaş olmasına nasıl cevap veriyim o bana dedi değer veriyorum özledim konuşmayı dedi bende desemmi bende özledim sende benim için değerlisin. Tamam arkadaş olarak devam ederiz mi desem
Özledim dediğine göre bu iyi bisey arkadaşız demene gerek yok adını koyma bence
Geçende konuşmadık özledim dedi sonra dedim ona olalım konuşma şu erkeklerle yavaştan ilerleriz yok yapamam dedi ama bi fal baktırdım senden bi adımla zaten olmaz bırak o adım atsın sen ona normal davran dedi bide sana şunu sorcam instada sürekli acı çeken şeyleri beğeniyor mesela şey beğenmiş değer verdiğiniz kişi tarafından sevilmeyince boşa zaman harcayınca olan şey gibi özlemeye dair şeyler beğeniyor ama o hatalıydı ben istedim o yine olmadı onu geçtim ben flörtleştiği için ben yapamam dedim arkadaş olarak oda anlayış gösteririm dedi ama bu instada sürekli böyle şeyler beğenmeye başladı
Flört yüz vermiyor ya da birini çok seviyor olabilir
Bide şey beğenmiş çıkıp gelsen konuşmasak sadece sarılıp ağlasak gibi acaba bana mı diye düşündüm de bilmiyorum tam ben onla konuşurum artık o canım derse bende derim demezse demem hemen yazmam yavaştan ilerleriz
Ben yaşadım ondan diyorum 🤣
Üzücü ya valla sevdiğin kişiyle olamamak kadar kötüsü yok ben bunla olayım diye neler yaptım neler bu sitede 300 tane soru sormuşumdur
Ben evliyim sorun yaşadık bitirdik ama
Çok mutlu oldum bu habere inşallah bende evlenirim senin şimdi bana önerin hemen yazmıycam o bana canımlı cicimli olursa bende ona olucam olmazsa olmıycam normal şekilde ilerlicem
Kaçan kovalanır unutma yerinde duranı kimse takmaZ
Siz nasıl evlendiniz peki nasıl ilerledi ayrılıp nasıl barıştınız senmi kaçandın biraz anlatır mısın
Burdan anlatmasam daha iyi mesajda olabilir
Tamam yazıyorum o zaman
İstek attım
Defolsun gitsin seni bırakıp gidebiliyorsa
şu an sohbet ediyoruz ama sanki zorla yazıyor gibi ve geç yazıyor ben ise hemen dönüyorum geç cevap vermek garip geliyor bana
Yazma boş ver işine baksın
Niye iyi olunca kaybediyoruz anlamadım hep ilgili oldum iyi davrandım hediye aldım hasta oldu yanında oldum ama o beni aldattı
Çok saçma olur. Arkadaş kalmak da mantıklı değil zaten.
Aynı evde kaldığımız oluyor aynı ortamda olduğumuz oluyor o yüzden yani hiçbir şey demeyip normal mi kabul ediyim
Hayır hayatım. En basit çözüm gel benimle sevgili ol 😚
Ben olsam yazardım
Hem biraz etki eder diye düşündüm hatta elde etme değilde az ve öz direk desem bende bizi oldurmaya çalışmaktan vazgeçtim arkadaş olarak devam edebiliriz derim arkadaş olarak davranırım hayatındaki insana yazık
En güzeli