Bu konuda düşünceleriniz nedir?

#tatlıkız
Bu konuda düşünceleriniz nedir?

#tatlıkız
Kendini mükemmel sevgili sananların hangi konularda mükemmel olduğunu görüyoruz. O yüzden mükemmel sevgili olma derdinden önce iyi insan olmak derdimiz olsun bence.
İyi insan olununca ve biriyle sevgi bağı kurulunca zaten otomatikman iyi sevgili sıfatına giriyoruz demektir. Değilse ne kadar mükemmel sevgiliyim dersek diyelim bir gün bunun böyle olmadığı ortaya çıkacaktır.
"Mükemmel" her zaman göreceli bir kavramdır ve herkes için farklı anlamlara gelebilir. Ancak, sağlıklı bir ilişki için bazı temel unsurlar bulunmaktadır. Mükemmel bir sevgili olmak için bazı düşüncelerim şunlardır:
1. Empati: Partnerinizin duygularını anlamak ve onları doğru bir şekilde dinlemek önemlidir. Empati göstermek, sağlıklı iletişim kurmanıza ve ilişkinizi güçlendirmenize yardımcı olacaktır.
2. Destekleyici olmak: Partnerinizin hedeflerine, tutkularına ve duygusal ihtiyaçlarına destek olmak önemlidir. Onların yanında olduğunuzu hissettirmek, ilişkinizi güçlendirecektir.
3. İletişim: Doğru iletişim her ilişki için çok önemlidir. Duygularınızı açık bir şekilde ifade etmek, anlayışlı bir dinleyici olmak ve çatışmaları sağlıklı bir şekilde çözmek, ilişkinizi olumlu yönde etkileyecektir.
4. Kişisel gelişim: Kendinizi geliştirmek, duygusal olarak olgunlaşmak ve kendi iyiliğinizle ilgilenmek, mükemmel bir sevgili olmanın önemli bileşenleridir. Kendinizi sevdiğinizde, başkalarını da sevebilirsiniz.
5. Saygı: Partnerinize saygı duymak, onların fikirlerine, sınırlarına ve ihtiyaçlarına değer vermek önemlidir. Kişisel sınırlara saygı göstermek, güveninizi ve ilişkinizin sağlamlığını artırır.
6. Esneklik: Her iki partnerin de esnek olması, değişen ihtiyaçlara ve durumlara karşı başa çıkmanızı sağlar. Esneklik, sorunları çözmek ve ilişkinizi güçlendirmek için önemli bir yetenektir.
Mükemmel bir sevgili olmanın en önemli yolu, hatalar yapabileceğinizi ve sürekli olarak öğrenmeye ve büyümeye açık olmanızdır. İlişkinizi güçlendirmek ve mutlu bir birliktelik sürdürmek için sürekli çaba göstermek ve partnerinizle birlikte büyümek önemlidir. Ancak ne yazık ki yukarıda saydıklarımdan günümüzde diğerini bilen insan sayısı yok denecek kadar az kaldı mecburen ekonomik krizler insanların gücünü yüklüğünden dolayı birçok şeyi maddiyata döndü. ☺️
mükemmel sevgili sevdiğinin her zaman iyi ver kötü gününde yanında olur.. onu parası için ya da tipi için ya da başka şeyler için sevmez.. kalbini sever olduğu gibi sever ve kabullenir.. ama günümüzde böyle aşklar kalmadı maalesef.. herkes birbirini çıkar için seviyor gibi görünüyor..
Sorunda maşallah yok yok 😂 KS nin en iyi show yapan mülakat sorusu gibi bir şey oldu 😂
Neyse cevap vereyim soruya showsuz 😂 mükemmel sevgili diye bir şey yok, karşılıklı bir aşk bir sevgi varsa sende karşında ki de mükemmel olur zaten
Çekiyorum güzelim herhalde.. 😅
Aynen.. 😅❤️ Bir şey bulmak istersen ben hemen çekerim haberin olsun.. 😅
Daha bende neler var neler bir bilsen.. 😅
Onu da yaparız.. 😅
Rica ederim tatlım.. 😘
Cevap
30Cevap
Mükemmel sevgili olunmaz herkesin bir kusuru olacaktır.
Sevilmek, mükemmeliyeti getirir..
Ev yapımı sevgili olur. Lazım olunca sar sarmala, olmazsa koy bazanın altına. En güzeli 😂😂
😅😅
Herkesin mükemmeli farklıdır. Bence birisiyle zaman geçirmekten aşırı keyif alınıp, hayata pozitif bakmanızı sağlayan birisi yeterince mükemmeldir.
Mükemmel sevgili benle olunur 😄benim olmayan hiç bir sevgili mükemmel değildir diyerek konuyu başka bir boyuta taşıyorum.
Dip not; latife edilmiştir :))
Burdan da ilan vermiş bulunmaktasın.. 😅
Yok be ne ilanı şurda eğlencesine yorum yapıyorum kimsenin başını yakmam ben 😄
Ne kadar da düşünceli bir beyfendi.. 😅 Tamamen karşısındakini düşünüyor.. 😂
Lanet olsun evet 😄fazla düşünceli, anlayışlı sempatik güler yüzlü, tatlı sözlü biri dur demezse mükemele doğru gıdecem :))) şaka bir tarafa da enerjim bugün biraz fazla şımarık sanacaklar sonra
Direk yorumları okuyan öyle düşünebilir.. 😂
Eksik bilgi ile insanları yönlendirmek günah olur, o halde ekleme yapmak lazım 😄
Bilmem artık.. 😅 Anlatmaya devam et öyleyse.. 😅
Alla alla orti bu enerjini şımarlıklığını insan az da olsa ortisine gösterirdi bu mükkemmelliklerini içinde yaşıyosun heralde...😄
@Acid_Qeenn mütevazı kişiliğimi bozamam ısrar etme ortak 😄
Herkeste pek bi mütevazi maşallası...😄
@Acid_Qeenn ben senin bildiğim mütevazılardan değilim 😄
Bildiklerimden hatırlatmış gibi oldun ama neyse...😄
@Acid_Qeenn her bildiğini her yerde söyleme demedim mi ben sana 😄
Söylersem ne olur beni mi asarlar...😄
Partnerini kısıtlayıp darmalamayan, saçma kıskançlıklar yapmayan, özel hayatına saygı gösteren. Bu 3ü şimdilik yeterli :D
Bence kıskançlık olmazsa olmaz.. 😅
Hayır kıskançlık =. Sevgi... Seven insan kıskanır..
Bence doğru da sence yanlış ben yine de söyleyeyim.. 😅
😅 Tamam öyle olsun.. 😅
mükemml diye biş şey yok anahta klide uyarsa mükemmel olur
Öyle mi dersin.. 😄
Biri bizi ezmeye çalıştığında ortama dahil olup “a*ınıza korum lan sizin, dağalın lan” diye bizim g*tümüzü kurtaran sevgilidir mükemmel sevgili njddllflflg
Anlayışlı davranarak, dürüst olarak, empati yaparak, verdiği sözü tutarak, ilgisini ve sevgisini eksik etmeyerek, düşüncelerime değer vererek, kibar davranarak ideal eş/sevgili olunur.
Mükemmel sevgili olmak kolay, siz mükemmel Eş , hayat arkadaşı olmayı tercih edin. Hayat kısa , Aşk doyuma ulaşınca biter, güven ömür boyu sürer
Bence herkesin mükemmel oluşumu farklıdır kafa dengi birisini bulan her insan için karşısındaki kişi mükemmeldir bana göre
Merhametli, vicdanlı, sevgisini gösteren, düşünceli ve eğlenceliyse zaten bence mükemmel'e yakındır.
Çok uzun, oturup yazmak lazım.
Her duruma cevap werebilşyo olmak lazım. hüzün, mutluluk, heyecan, melankoli..
Öyle bir sevgili olduğunu düşünmüyorum gerçekçi olmak gerekirse.
tek taktik veriyorum zaman zaman karşı taraftan basit kahramanlıklar isteyin
Öyle olsa insan olmaz. Robottur o. Mükemmel çok zor.
Herkesin kendince kusuru vardır kendisi olsun yeter fikirleri düşüncesi açık olsun.
Selam, mükemmel sevgili diye birsey yoktur, saygıda kusur etmeyen sevgili vardir.
Saygılı, anlayışlı ve yerine göre davranan insan sevgili değil evlenilecek insandır.
Sev ama sevildiğin kadar değer ver yoksa pişman ediyorlar sevdiğine
Mükemmel sevgili için mükemmel insan olmalı öyle bir insan da olmadığı için sevgili de olunmaz.
Mükemmel sevgili bir şey yok ama birbirinizin açıklarını, eksikliklerini kapatmanız bence mükemmele yakın olandır.
Tamam iki taraf ile alakalı ve insan kendi analizini yaptıktan sonra kendine göre birisini bulmak istemeli ve sadece konu cinsellik olmamalım.
Ciddi aşk diye bişi yok unut geçici olarak yaşıcaysınız
Hiç kimse mükemmel değildir
Kimse mükemmel değil olamaz.
Mükemmeli olur mu bilemen
tarifi yok bnce
Mutlu etmeyi başarmakla.
Güvenilir ve tutkulu olarak 🍀🖤🗝️
Olamazsın. Memnun etmek zor çünkü.
Incitmekten korkar ve her zaman değerli olduğunu hissettirir
Erkeğin hamımcı, kadının beyci olduğu ilişki..
Benim gibi olur 😂
seni tamamlayan birisi...
m. ükemmeliyetçiliğin kusuru
Karşılıklı sabır, sadakat, sevgi , ile
Benim gibi 😄
Keşke bilseydim. Zor.. Çok zor..
Öyle bir şey yok
Ooooo müthüş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?