Bir insan hatalı olmasına rağmen neden yazıp aramaz?

Erkek arkadaşımın son günlerdeki aramayı sormayı kesmeyi neredeyse hiç aramaması gün içinde çok az yazması ben konuşmak istediğimde canım istemiyor uyucam yemek yicem vs.. demesi yanıma her geldiğinde 20 dk durup arkadaşlarıyla sabaha kadar ps oynaması maç izlemesi onlarla daha çok zaman geçirip beni bu kadar arka plana atmasından çok rahatsız olduğum için açık açık yazdım ona hadi kızım başlama gene her şeye şikayet ediyorsun ayrıl o zaman dedi bende tamam bundan sonra hayatında olmayacağım yolun açık olsun dedim hiçbir şey yazmadı normalde en büyük kavgalarımızda bile ertesi gün mutlaka yazar arardı üstelik benim yaptığım hiçbir şey yok bana bu kadar uzak durması ilgisizliği ihmalsizliği tak etti canıma bende bir kadınım sevilmek değer görmek benim de hakkım.. ayrılık mesajını attığım günden beri sürekli ama sürekli ınstada aktif daha önceleri aktif olup niye bana yazmıyorsun derdim ya bilerek aktif oluyor onun aktif oluşunu izlediğimi biliyor dayanamayıp yazacağımı da ya da biriyle mi konuşuyor diye düşünüyorum çünkü bir insan hatalı kendisi bile olsa niye yazıp aramaz

Bir insan hatalı olmasına rağmen neden yazıp aramaz?