Çok çok sevilen biriyim, herkes sever beni hata çok zengin iş adamları bile bana tav oldu ama ben kimseyle olamadım. Olmak istemedim değil, kader buna izin vermedi ama birisi vardı ki; beni çok sevdi ama ben ne yaptım? Elin çulsuz çöpsüzüne şans üstüne şans verdim. Sonunda ise değerimi anladım ve artık beni benden çok seveni istiyorum ❤️❤️❤️
hani iş adamlarıyla alakalı değil sorum , herkes bana aşık oldu oluyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çıkar evet
Sen gel beni sev ama. babanin parasinida al gel hahahaha🤣🤣🤣😍
Nasip bu işler belki çıkar belki çıkmaz ama nasibini de sen belirliyorsun unutma
Aynen. Neyi istemediğimi artık biliyorum. Eğer çulsuz çöpsüzü rencide ettiysem kbmayın oda şu an iyi konumda ama ondan vazgeçtim an itibari ile
Adama niye hala çulsuz çöpsüz diyon :)
:)) sevdiğim için ama gururum el vermiyor artık
İyice mala bağladı hikaye
Ben gerçek bir hikaye istedim ama o ne yapıyor? Sadece aptal 🙃 şapşik gibi seyre baka kalıyo😂
Sen kafayı iyiye bu adama takmışsın
Yok:) onu seviyorum çünkü beni oda çok seviyor ama bitik bir hikaye artık
Yani olacak gibi değil aksiyon yok yani
İkinizde birbirinizi seviyorsanız neden kavuşmuyorsunuz?
İkimiz de inatciyız
Ama olmadığı daha iyi 😌
Misal o bana hasta der ben ona aynısını irade ederim.. o yazmaz , Ben yazmam.. O gelmez ben gitmem. O aşığım der ben karşılık veririm canım isterse ama reel olunca yan yana sular duruyor ama sonra yine baştan başlıyor
Ya anlamadım neyi alıp veremiyorsunuz? 😂
bilmem 🤷♀️
Bence sen evlenme boş ver :)
Aynen 😉
Hemende kabul ettin 😂😂
Seni sevene ne oldu çok eski galiba
Çok eski aynen.. Bu iş adamı Ankara da yaşıyor, ben Almanya 🇩🇪.. yollar ve imkansızlık diyelim. << burası çok uzun bir hikaye
Anladım umarım yakında bir şeyler buna benzer olur herkes mutlu olmayı hak ediyor
Hepimiz 🤲 inşallah
Tamam gerçeğini yazıyorum.. ben Emre den dolayı kafayı yemiştim ve bu adamı daha sonra kendimi evlatlık sanıp “babam” ilan etmiştim ama bu bana aşık oldu ama sonra hasta olduğumu anladı ve benimde peşime düşmedi.. Bende kendime gelince hiç onu anmadım ama aramızda hiç bir şekilde bir şey geçmedi ama onu babam sanarak baya bir zamanım kaybolmuştu
Tuhaf bir hikaye sen baban olarak görüyor bağımlı oluyorsun o ise aşık oluyor bağımlı oluyor
Evet 👍 vallah
Ben onu bir kaç kere aradım yanına gittim baba dedim.. babamsın demi dedim
Üzgün üzgün hayır dedi ve beni görünce çok değişikti o gün bana git derken bile çok tuhaftı
Aslında bu Emre den daha çok reel idi çünkü 4 hafta staj yapmıştım orada ve onu günde 12 saat gördüm 4 hafta boyunca
Emre’yi ise ayda yılda bir arabayla ya da karşıdan gelirken sadece görüyorum ve aynı mahallede olduğumuz için nedense unutmak zor geliyor
Benim istediğim hikaye bu tarz bir şeydi emreyle ama olmadı
Senin bu hikaye niye öyle garip inandırıcı gelmiyor bana mantıklı ve normal gelmiyor:))
Yemin ederim kuranın üstüne
Bu adam mücevheratçı karum da
Ankara da yani
Niye baba yerine onu aşkın olarak göremiyorsun
Yalansız yazıyorum..
Eğer ki hergün onu görmüş olsaydım belki duygularımın yoğunluğu aşka dönüşürdü ama mesafe de varken, x de burada hala bakıyorken olmadı
Akillanmaniz eksik
Paşa kizi 🤣🤣🤣🤣