öyle bir şey söyleyin ki asla dönmez denen kişiyi bile döndürsün
Çok çaresizim artık
öyle bir şey söyleyin ki asla dönmez denen kişiyi bile döndürsün
Çok çaresizim artık
Öyle bir söz yok maalesef.
Aslında bizden giden kişileri düşüncelerimizden, hayallerimizden özgür bıraksak ve sadece kendi hayatımızda olsak hayat çok daha güzel olacak ama yapamıyorz işte.
Unutmak çok zor, alışmak ondan daha da zor ama sürekli aynı düşünce içinde çırpınmak işleri daha da zorlaştıracaktır. Kendini çaresiz hissetme unutmak için elinden geleni yap. Sana bir kere verilmiş bu hayatı birinin sana geri dönmesi için heba etme. Kendin için kendine sahip çık..
Cevap
10Cevap
Basit selam yaz iyi degilim dertleselim de gerisi ya red eder ya kabul eder kabul ederse tavladın red ederse cıx
Maalesef cıx
O zaman geri donmez
Sabah gün ağarırken rüzgara doğru dönüp 3 kez kısa kısa osuracaksın.
Ama ses zart zart zort şeklinde olması lazım. Sonra tek ayak üstünde 3 kez sekeceksin. 777 oley oley oley diyeceksin akşama kapında.
Aldım verdim ben seni yendim
Sende işe yaramış galiba
Hıhım
Köpek büyüsü
https://www.youtube.com/embed/bmjR0IXpmk0Bu ne
Bi laf vardır
Giden gitmistir, gittigi gun bitmiştir diye
Neden donsun istiyorsun ki, seni artik istemeyen biri icin hem de?
Giden geri dönmez , başkasıyla evlenir sende onu düşünüp yıllarının kayıp gitmesine küfredersin
Evlenmez işi gücü yok daha
Sen onu tam olarak bıraktığında geri dönüyor. Boşuna yorma kendini
Bunun için ne yapmalıyım peki
Bunun için onun sana yaptığı ayrıldığınız tüm kötü sebepleri, onun kotu yönleri olduğunu dusunmen lazim. Dogal olarak soğuyorsun
İşte öyle kolay değil
Kolay valla benim için bana zarar veren silinir kendimden önemli biri yok. Kendim daha önemliyim
Şunu söyle: (sessizlik). Bundan dHa etkilisi yok.
Bende asla barışmayız dedim ama 7ay sonra barıştık
7 ay mı.. peki ona yalvardın mı hiç başlarda
No contact rule asla iletişime geçmiyorsun Bikaç en bekle en az 3-4 ay laf sokma onu arama sorma Sadece kendine odaklan spora git kendine bakım yap vakit geçtikten sonra ara nasılsın diye sormak istedim dersin eğer seni seviyosa zaten özlemiştir barışmak ister sevmiyosa teknik çalışmaz beni seviyodu erkek arkadaşım
Tatlım ne yalvarması o bana yalvardı barışmak için sonrasında 7ay içinde başka kızlarla görüşmüş ve benim değerimi anlamış çok pişmandı
Zaten hep başkasıyla olmadığını görünce anlarlar Allah'ın belaları
Onunla konuşursan sen onun köpeği olursun konuşmazsan o senin :) seçimini yaparsın
Maalesef ilk başlarda yalvardım engelledi annemden ulaştım falan of of
Hatanın neresinden dönersen kar Asla iletişime geçme bence onun yerinde olsaydım yalvaran bi kadına değer vermezdim bende
:((((
boş ver yaaa hata yapa yapa öğreniliyo bende senin yaşında saçma sapan gece yarısı kapısına gittiğim çocuklar olmuştu büyüyünce yaptıklarına utanıyorsun işte kgkgkg
Kıskandır onun yakınında ol ve onu kiskandiŕ yanına giderken güzel giyin
Bağlanma büyüdü ateşe ver
Öyle şeyler yapmam
ow bu çok zor 😞
Maalesef canım
bazen işte nerde imkansız 👎 var, kalp 💔 gider onu sever
Bağlama büyüsü yaptır muska yazdır
Donmz
Doğal davran kanka
Kim bu eski arkadaş mı
Evet
Dünyayı cevir