Daha dun gayet guzwl konusup bulusma planlari yapiyorduk
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sevmediği içindir
Erkeklerin de ayarı bozuldu. Evrene format lazım sjsjs. Cidden ama. Anlamsız kendi içinde sorunları var demek
Cinsellik konustugumuz icin mi uzaklasti sence
Konuşmasan konuşmadığımız için mi dersin. Başka biri vardır bence başka flörtü
Haklisin , ben de mi numarasini sileyim ve sence yazar mi bundsn sonrs
Ay git yazmasın da. Ne güzel kızsın salla bunları hayatına bak
Canı öyle istediği için.
Hayatinds bsska biri mi var sence
Hayır.
Nerden anladin , ne yapmam lazim xence
Salman lazım.
Cinsellik konustugumuz icjn basit mi gordu sence
Bilmem. Ne gördüyse gördü, abartma bu kişiyi.
Birisi de cinseĺik konustun seni basit gordu diyor
Tek senin için güzelmiş demek
Daha dün ne zamann geleceksin diyordu , evlenelim ciddiyim diyordu , ama henuz bulusmadik bir aydir konusuyoruz
Bir ayda evlenelim dedi he ve de ciddi kızım senin aklın yok mu
Tamam da silmesini gerektirecek ne yaptim ben
Bir ayda seks mesk konularaına girip takılırsan olacağı bu takılmalık kızsın takılmış bitmiş çok kasma
Kendisi de konusmak istiyordu sorun bu mu yani , konusmayinca ketum komusunca takilmalik oluyor
Her ilişkide muhakkak konuşulur ya da yaşanır bunlar doğal şeyler ama kime ne verdiğini iyi bilmek gerek kimse basiy kız istemez mesela ben bir evlilik yaptım kaç günde evlendiğimizi duysan hayatta inanmazsın asla hayatımda karşıma çıkan sadece eşim miydi hayır ama onu test ettim diğerlerinden farklıydı durum bundan ibaret
Ne anlamds test ettin , bu da beni mi test etti yani kusurs bakmada bsska kizla iliskiye bile girdigini bana soyledi , sana gecmisine saygi duyuyorum dedi , benim yaptigim tek sey onunla seksting yapmak
Yapmanı yadırgamıyorum sevgilinse heralde yapacan ama dedim gibi sen onu tanıyamamışsın zaten bir adam 1 ay içinde evlilik vaadlerinde bulunuyorsa kaç ondan amacı güven verip skinin keyfine bakmaktır şimdi o gidecek geri geldiğinde sana yazarsa sende dönüş yaparsan hopp cepte görecek seni az insan psikolojileri ile alakalı kitaplara yoğunlaş
Haklisij
Önüne bak kimseye prim verip kendini ezdirme kadın olan sensin peşinde koşacak olanda o aa yok ben koşarım diyorsan peşinde köpek olursun anca değer falan görmez bol bol da aldatılırsın
Haklisin , ya bu kadar gorusmek isteyen bir insandin madem niye numara sildin , bir de bana numarsn bile yok bende diyordu verdim de ne oldu ya
Seni seviyorum demek kolay dilin kemiği yok her şeyi der. Önemli olan hissettirmek. Aklını başına al yol yakınken önüne bak dengesiz tiplerle zamanınızı kaybetmeyin en değerli şeyiniz zaman bundan değerli bir şey yok
Bir ayda seks konustugum icin mi bu oldu yani cidden asiri morslim bozuldu ya yaptigi seye
2 günde konuşman da normal olay bu değil olay zihinler, yanlış kişiler vs vs uzadıkca gider
Takılmalik kizsin seks konustugun icin dedin ya o yuzden kotu oldum , o konustu ben de konustum , soguk davrsnunca da ketumsun diyordu
İşin detay kısmına gelecek olursak adam seni iyi manipüle etmiş senin bu kadar zamanda numara vermen bile başlı başına yanlış ordan kaybetmişsin
Sence yazsr mi , bu cocuk gecen sene de instadsn yazmisti ama kendisj silmisti sonrssinds , bu sene de ekledi ben sildim ama bir sekikde komsutuk
Sen cebe girmişsin zaten yazmasını bekleme sen yaz
Yazdim , soeun ne yszdim? Numarsmi vermeye bile degmezmis felsn yszdim
Aferin
Yazdim yani sonuc olarak , sabahtan beri on saattir cevap yok
Sende gram akıl yok kardeş Allah hayırlısını versin iyi akşamlar
İstediğini vermişsindir de ondan
Sadece sxkxting yaptik daha bulismadik
Yani bilemiyorum tabi ama bir problem var belli ki. Gerçi onu yapan ilerisini de ister sonra bırakacaksa bırakır. Belki de hesap vereceği birisi vardır, bu iş b*k iş eski dostum bilmiyorum.
Sorun ne yazdim asla goruldi bile atmadi sabahtan befi cevap yok profil rexmi de yik
Gitmiş olarak kabul edip yeni maçlara bakman lazım bundan sonra. Evleneceğim diyenlere ve bu tarz şeyler talep edenlere de pek aldanma.
Sxnce yazar mi bundsn sonra
Ciddi bir problem yoksa ve dengesiz herifin tekiyse yazar. Normalse ve ciddi bir problem yoksa yazmaz.
Sence keyfi olarak mi sildi bu beni yoksa profil resmini mi kaldirdi
Profil resmini kaldırsa sadece, mesajına dönerdi.
Yazar mi sence sabahtan beri goruldu bile atmadi cevap ds vermedi
Sıkışmıştır
Sıkıldı mı diyirsun yani , daha hic bulusmadik ama bir aydir konusuyiruz sanaldsn
İstediğini vermedin mi
İstegi seks ve evlilik sanaldan bunu nasil verebilirim yeterince cinsellik konustuk zaten , bir ay sonra dsa bulusacaktik
Buluşun zamanı gelmiş bakire değilsen