Erkek arkadaşımla 1 yıldır beraberiz hikayeye birlikte fotoğaramızı atıp yakın arkaşlar yaptığı için trip atıp her yerden sildim şimdi de pişman oldum 1 haftadır konuşmuyoruz silince yazmadı ben yazdım bana zaman ver yalnız kalmak istiyorum zamana bırakalım pskolojşm iyi değil vazgeçtin benden silebildin hemen her şey güzel olacak ama zaman lazım vs dedi bende zaman veriyorum ama sizce döner mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Halâ yazmıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin yaptığın şey bence yanlış böyle küçük şeyden hee yerden silmek olmaz anlıyorum seni herkes görsün istiyorsun bu şekilde de davranman güzel olmamış daha belki güzel bir dilde anlatabilirdin ne bilim gerçeği tam olarak ne geçti aranızda bilmiyorum ama eğer bana zaman tanı falan dediyse bence vazgeçti gibi geliyor bana ama sen kafana takma bekle sadece o zamana kadar da ne canını sık ne de hayatını durdur.. Eskiden yaptığın şeylere devamke
Bende dedim tamam haklısın fevri çıkış yaptım dedim ne diyorsun bitti mi vazgeçtin mi dedim sadece biraz yalnız kalmak istiyorum lütfen demiş, bende konuşmazsak birbirimizden soğuruz dedim hayır alakası yok sadece yalnız kalmak biraz demiş
Hmmm ya zaman tanı 1 ay zaman tanı ona çünkü erkekler 1 ay geçtikten sonra yokluğunu ararsa geri gelecek zaten ama sana yazmazsa ve aramazsa 1 ay sonra bu erkek seni çıkarmış artık hayatından
Tamam dır öyle yapacam zaten başka çare yok düşünmeden her şeyi sildim attım şimdi cezasını çekmeliyim
Zaman ver diyen başka bir denize yelken açan kişidir
Akademi de 10 gün sonra izni bitiyor ve akılsız telefon kullanacak
Hmm
Yazmayayım dimi bırakayım önünde ki süreç iyi olacak demiş
Ona bırak en güzeli
Çok teşekkür ederim
Rica ederim canım
Bana da son mesajı görüşürüz olmuştu 🥹
Ne zaman en son yazdı
Geçen hafta pazar
Bizimle aynı 1 hafta oldu ses yok öyle mi
Asla yok hatta başka birine gitti ben biliyorum ki
Nasıl yani biliyorsun nerden biliyorsun
Kendisi söyledi
Şaka mı bu 1 hafta da nasıl oluyor
3 aydır konuşuyormuş
Hatta onu çok sevmiş 3 ayda
Peki seninle ne zamandır birlikteydi
1 buçuk senedir geçen sene Ağustos
Peki siz ne zaman dır konuşmuyordunuz aynı anda seninle ve onunla mı konuşuyormuş
4 aydır ara ara engelliyor tekrar geliyordu işte
Gelince de seviyor gibi konuşuyordu benle
Hmmm benim en eski ilişkimde böyleydi ara ara gidip geliyorsa engelleyip kaldırıyorsa kesin aldatma çıkıyor ve bırakıyorlar maarlesef onu da yaşadım en son ağla ağlaya bıraktım evlendi bile
Sonra yine yazdı demi sana özür dilemek için
Yazdı özür diledi seni sevdim ben dedi ama aynı an da diğerine de aynı şeyi söylüyormuş ben kıza ulaştım konuştum kız onu bıraktı kıza her şeyi ispat ettim mesajları vs ama sonra kıza gitmiş tekrar yalvarmış ikisi de beni engelledi sonra ayrıldılar çocuk tekrar bana döndü söz dedi bu sefer ben asla kabul etmedim ortadan kayboşdı bir zaman o ara kuzeniyle arasını yapmışlar nişanlanmış o gün bile Instagram hikayelerime baktı dönüp bir şey demedim sonra o da bıraktı evlendi zaten sonra da diğer kız bile evlendi ben halâ böyle uğraşıyorum bahtımız işte
Yine yazacak biliyorum o şimdi benden bekliyor ama tekme yesin ya da en ufak olumsuzluk olsun geleceği kapı benim ama ben özlüyor olsam bile istemiyorum onu
Döner zaten ama üzülsende ağlasan da bitir asla dönme çünkü cepte görüyor artık ve asla artık olmayacak geri gidecek gelse bile
Kesinlikle geri gidecek
Bir şey soracağım ne zaman kurtulurum içimdeki özlemden ne kadar sürüyor
Kişiden kişiye değişir tabii ama üzgünüm ki uzun sürüyor hep neden diyorsun ama unutmanın en iyi yolu sürekli derin bir nefes al sürekli ve içinde tutma yakın bulduğun birine anlat içindekileri gerekirse deftere yaz ve yak
Ama o da unutamayacak ki onu biliyorum 🥹
Unutmasa da aylar sonra da yazsa sen onu unutacaksın kabul etmeyeceksin ki önüne bakasın
Doğru diyorsun ben onun unutacağı bir hata yapmadım o çeksin eziyeti ben daha kolay unutacağım
Unutursun hatırlasan bile duygu olmadan hatırlarsın amannn dersin emin ol
Şimdi de aslında fazla duygu yok sadece özlem oluyor azıcık öyle ölmüyorum çünkü 4 ay çok acı çektim
O zaman daha kolay gerisi geçer artık inşallah darısı bana unutmaya
Bundan 1 ay önce içimden yazmak gelince arkadaşlardan feyk hesap isteyip yine yazıyordum ama şimdi kendimi durdurabiliyorum. Sen de unutacaksın canım inşallah derdini bana anlatabilirsin rahatlamak için
İnşallah her şey çok güzel olacak ve yolumuza bakacaz ben bu saatten sonra yazsa da cevap vermeyeceğim seven insan bu kadar yalnız kalmak istemezdi diye düşünüyorum
Seviyordur belki ama zordur karakteri
Artık önemi yok ya 1 hafta olmuş görmeden başka şehire gidebiliyorsa bir inat uğruna
Yaşın 26 mı
Evetttt neden kiiii
97nin hangi ayı
Aralık ayı 18 i
Ben de Ocak 22 1998
Bitti o iş
:(