Sizce uzun ve sağlıklı bir evliliğin ilkeleri nelerdir? Bir ilişkide kesinlikle şu olmalı dediğiniz şeyler nelerdir?

Sizce uzun ve sağlıklı bir evliliğin ilkeleri nelerdir? Bir ilişkide kesinlikle şu olmalı dediğiniz şeyler nelerdir?

Aşk ve güvendir elbette.. yani uyum olmak zorunda.. tabi ki de her insan mükemmel anlaşamaz.. ama ben evlendiğim zaman ya da sevgilimle kafalarımızın düşüncelerimizin fikirlerimizin uymasını isterdim bir birimize saygı duyduğumuz sürece de evlilik güzel giderdi.. her şey gönlünüzce olsun
🙏😌
Saygı, anlayış, güven, sadakat, cinsel uyum.
En önemlisi de nezaket ve fedekarlık.
Kesinlikle doğru
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
Cevap
7Cevap
Sadakat, ilgi ve anlayış ve en önemlisi bence her haliyle kabullenmek.. Çünkü aşırıya kaçmadıkça ya da zarar görmedikçe hepimizin hataları olabiliyor. Empati sahibi olmak çok önemli
Saygı ve güven birbirinin özel alanina saygı bir nevi arkadaş da olabilmek lazım bence
Kesinlikle sevgi güven saygı dir bunlar olursa evlilik sağlıklı uzun ilerler birde maddi olarak geçim iyi olmalı tabi
"Mutlu bir evliliğin iki adımı vardır:
Doğru insanı bulmak,
Doğru insan olmak" Eflatun
iki tarafta problemleri konuşarak çözebiliyorsa, kalitede uyum varsa evlilik uzun sürer
Uzun evlilik var sağlıklı evlilik yok. İlke falanda yok alışkanlıktan oturuluyor. Birde sonradan kıymetli olanlar var o tehlikeli
Saygi sevgi, merhamet, vicdan, para, aileler uzak tutulmali karismalarina izin verilmemeli.
Saygının eksik olmadığı ve karşılıklı iletişimin doğru kurulduğu bir evlilik uzun süreli olur.
Güven sadakat iletişim ve kadının sana karşı çıkmadan rahatsız olduğun şeyleri ortadan temizlemesi
Uzun var mı ya pek görmedim 😂
Sevgi, saygı, sadakat, sabır, seks
Sevgi, saygı, anlayış
Karşılıklı anlayış ve sevgi
Güven, saygı, anlayış, şeffaflık
Evvelâ dost olabilmek lazım bir de vefâ mühim...
Merhaba. bence kalpden sevmek❤️🌹✨️
Sevgiyi devam ettirebilmektir
güven ve saygı bence
Vefalı vefakar olmak merhamet sahibi olmak
Saygı sadakat merhamettir bence
Saygı yoksa gerisi hiç umrumda değil.
Tamam karicim demek 😂😂
Saygı nett
Kalmadiki
Saygı sadakat hanımcılık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar