Dön diye ölüyorum ama dönmesen daha iyi.
Sana git diyemem ama kal demek de gelmiyor içimden.
Bazen diyorum keşke hayatımda biri olsa bazen de hiç kimseyle uğraşasım gelmiyor fksjs
Şimdi kardeşim senin düşündüğün ve yaşadığı şey bendede var hatta sorduğunda hemen girdim neyse sana şöyle diyeyim ki sen ister birini gerçekten güzelde sevsende o kişi seni okadarda sevmez yani ben hep ters şeylere denk geldim, yani birini sevdim o beni sevmedi zaten sevse de düzgün sevmezdi bence, beni sevenlerde hiçbir zaman benim sevdiğim insanlar olmadı yani anlayacağın senle aynı durumdayım sen kendini sev derim ben ikisi arasında kaldığımda hep kendime derim ki yapsan ne değişecek ki ya terk eder ya kandırır ya aldatır ya da düzgün sevmez ya da artık sevmez okadar net ki tabikide sevgililiği güzel geçenlere bir şey demiyorum ama genel olarak sevgililerin%90 nı 3 4 ay felan oluyor sonrada bitiyor eğer gerçekten bu ikisi arasında kaldıysan kesinlikle sevgili yapmak istiyorsundur. Benim sana tavsiyem yapma. Ama eğer ki sen onun herşeğiyle her hatasıyla ve her haliyle seviyorsan ve oda sana karşı öyleyse ama gerçekten öyleyse, bunu anlaman için gerçekten çabalamak lazım ve gerçekten eminsen ozaman sevgili ol. Ben belkide en iyisini istediğim için sevgili yapamıyorum. Bu yüzden sende herzaman en iyisini bulucam de ama senin için en iyisini unutma. 👍
sevmek ve sevilmek güzel birşeydir eminim. ama artık ilişkiler o kadar çıkarcı olmuş ki erkeklerin tek derdi cinsellik olmuş. kimse gerçek aşk, gerçek sevgi peşinde değil. birisiyle tanışma hevesim bile kalmadı normal sohbet etmek isterken hemen konuyu oraya kaydırıyorlar. böyle yaptıkları için soğuyorum, soğudukça da güvenim azalıyor. gerçek sevgi ve ilgi beklerken karşımıza düzgün erkekler çıkmıyor ya da denk gelemiyoruz. ya da eskilerden örnek verirsem ilk başlarda erkekler çok ilgi gösteriyor sonra zamanla azalıyor soğuyor gidiyor neden bilmiyorum. böyle olunca insanın asabı bozuluyor. baştan lovebombing sonra ghosting. böyle insanlardan uzak durun. bu yüzden bi yanım istese de bi yanım da hiç istemiyor. çünkü güvenemiyorum. iki insan sadece sevgili olmak için sevgili olmamalı, birbirine iyi gelmeyecekse sevgili olmamalı sırf cinsellik için bile sevgili olunmamalı. ya da benim istediğim, umduğum aşk başkadır bilmiyorum..
Hayır arkadaşlar. Kimse sevgili istememeli! Sevgili istediğiniz an sevilmek ilgi görmek istiyor oluyorsunuz. Siz istemediğiniz anda gelecek o kişi. Aileden gelen bu ilgisizliğin bizi böyle beklentilere sürüklediğini düşünüyorum. Ama siz beklemeyin. Kendimden biliyorum, insan küçüklüğünden beri sevilmeyince kendini sevecek biri arayışına giriyor. Bu arayıştaydım yıllarca. Tam çıktım o arayıştan ve biriyle tanıştım. O kişi de gerçekten seviyor, hissediyorum. 1 senedir sevgiliyiz ama yakında evleneceğiz.
Doğru kişi arayışına girmeyin lütfen!
Asıl ben bu ikilim de kalıyorım bayanlar köle gibi kullandıkları için erkekleri ve düşman besledikleri için bende soğuyorum. Önceden sıcak bakıyodum çevremden duyunca özellikle bayanlar ayrılıcam laflarını duyunca kadınlar'dan uzaklaşma isteği oluştu yaş da gidiyor 27
Cevap
102Cevap
Bende aşık olmak istemiyorum ama aşk acısı çekmek istiyorum.. Sanırım kafamız karışık..
insan yaşlandırıyo
@bilemiyorumaylin Olsun canım aşk acısı çekti, onu kıramam..
Bir insan neden aşk acısı çekmek ister ki ne alaka
Oluyor olmasına çok berbat bir ikilem be
Bende olmuyor ben sadece istiyorum. ama şu an istesem de olmayacağı için aramıyorum ve istemiyorum da. aslında evet bene de de oluyormuş. sdfsdf
Güzel seyler yaşamak istiyorsun. Sevmek sevilmek hayatı dolu dolu yasamak. Ama kahır çekmek, aldatilmak, ihanete uğramak istemiyorsun çünkü erkeklerin ortalamasını biliyorsun. Bu nedenle bazen istiyor bazen istemiyorsun
Duygularıma tercüman oldun 💖
Bende ikilem yaratacak konu bile yok, nötrüm. Zaten ben aşk meşk işlerini oldu bitti sevmem. Zor bela kırk yılın başında aşık oluyorum onda da aşık olduğuma bin pişman ediyorlar.
İyi akşamlar...
Bu herkeste olur aşağı yukarı...
Nedeni ise;
Yalnızken kafana göresin bağlı değilsin... Fakat insan yalnız da olmuyor fıtrat gereği... Biseyleri paylaşayım beraber viseyler yapalım düzenli hayat olsun istiyorsun...
Ama size şunu söyleyeyim maddi sıkıntı çekmeyecek durumdaysa durumdaysanız ruh eşini bulabilirseniz en iyisi sevgilisi / eşi olmalı insanın... ❤️ :)
Kadınların bu evlere şenlik hallerini görünce bırak sevgiliyi sohbet bile edesi gelmiyor insanın 😀
Ay dimi ben bile kendime tahammül edemiyorum bazen
Mesele tahammül meselesi değil, esasında biraz argo olacak ama ruhu sevişen insanları kalbine yük yapmaktansa bunu isteyen ruhunun kulağını bük derim 😀
Çok güzel bir söz söyledin valla çok haklısın. Keşke başarabilsem.
Bunun sizin için ne kadar zor olduğunu biliyorum, kadın ruhu bize göre daha ilgiye açtır, okşanmak ister etrafta ben kendime yeterim gibi naralar atanlara bakma sen biraz ruhuna dokunsun, hatta ruhu geç iki tatlı söz biraz libido artışı sonrası yettiği tek şey yettim gari diye atladığı mesajlar olur. 😀komik insanlar ama iyi ki varlar 😂
Ne kadar doğru söyledin, tecrübe konuşuyor işte 😂
Sende ne desem onaylama be 😀
Doğru diyorsun yanlış desen yanlışsın derim 😃
Tamam 😀 umarım gönlüne göre biri denk gelir her insan kendi gibisine denk gelsin adalet sağlansın
Umarımm 🤲😄
Abi bekar galiba
Hem sevgili istemiyor hemde istiyorsan ozgur takil... Flortles ama flortlesme bibkaos yarat, insan iliskilerin iyiyse kaosun her damlasi firsat olur... Sonra don basa istiyor musun istemiyor musun? Kesin karar vereceksindir... İnan bana 🤘
Yaş ilerledikce oluyor ama senin yaşın da genç🤔
Ay teşekkür ederim
Yani diyosun ki hem sevmek sevilmek istiyorum hem de beni kimsenin kısıtlamasını istemiyorum özgür olmak istiyorum. Kısacası henüz kafa dengi güvenilir birini bulamamışsın diye düşünüyorum 😊
Ben hem insanlardan uzak durmak istiyorum hem de yalnız canım sıkılıyor. Böyle bir ikilemdeyim.
Belki de gerçekten sevebileceğim biri karşıma çıkmadı diye senin gibi düşünüyorum. Sevgilim yok sevdiğim biri yok ama bu durum beni etkilemiyor. Doğru zamanda doğru kişi karşıma çıksın diyorum
Bende öyleyim bi yandan istiyorum bi yandan kötü hissediyorum
diyorum çok seviyem çok sevileyim sonra birleyen oluyor?
daha erken diyorum önce hayatımı düzene sokmam lazım
senin öyleyse senin de hayatında halletmen gereken bazı problemler var
Sevgili istiyorsan
Kısa ilişki yap
Ciddi olmayacak
Sevgili bul takıl yalnızlıktan iyidir veya
Ne istiyorsan onla beraber yap sonra istiyorsan ayrıl, ayrılma sana kalmış
Uğraşma. Oluruna bırak. Önce yap. Kısa sürede yazışmaya son ver buluş. O ilgilensin. Sen üstüne düşme. Bana uyar mesela, yormam da yani😄zaten yormamalı 2 saatte bi çiftler birbirini yazmalar üstüne düşmeler. Yani belli bi tecrübe ve yaştan sonra harbi çekilmiyo😏
Aynı duruma ben de düşüyorum ne yazık ki bir karar veremiyorum belki hayatıma girecek insanlar konusunda net oluşum ancak kafama yatan netlikte bir kadın olmayışı olabilir
Aslında tam da benim kafa yapısı 😂 Bir yanım deli gibi istiyor ama diğer yanım da adaam, kendime anca bakıyorum. Bir de sevgili ile mi uğraşayım bundan sonra diyor 😂
Hem evlenmek istiyorum hem istemiyorum. Evleneceksem mutlu olmak icin evlenirim, kahir cekmek icin degil.
Olduğunda tüm tereddütlerin biter
Çünkü bu kendini olmazsa diye ürettiğin bir savunma mekanizması 😀
İnsan sevmiyorum ama tek başıma canım sikiliyor bu da benim ikilem
Evet bazen bende de oluyordu şu an istemiyorum tamamen.:)
Sevgiliyi istedğin anda bulabiliyorsan kusıra bakmada yani öpde başına koy
Yıllardır isteyip bulamayan var
Evet yaa oluyor. Ama ben zaten asla evlenemeyeceğim için bu tür işlerden uzak duruyorum kariyerim varken napcam elalemin oğlunu ayol
Sevgili istiyorsun ama sevilmekten korkuyorsun bu yüzden de istemiyorsun üzer aldatır diye muhtemelen geçmişimde yaşadığın şeylerle alakalı olabilir
😂😂😂😅 yer yer bana da geliyor bu his kendimi hiç hazır hissetmiyorum birine ne vericek bir ilgim ne de sevgim bar şu an
Aslında mesele seni uğraştırmayacak birini bulman Bu da gerçekten uyum sağladığın biriyle olur O kişilere evlenirsin zaten uğraşmazsın yani
Arada oluyor bir diyorum biri olsun oh mis sonra bir an geliyor aman iyi ki kimse yok şimdi bir de bunu düşünecektim diye 😂
Evet. Bende detaylara fazla dalamıyorum. Bir de insanlar ciddi ilişkiye girdikten sonra gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyorlar, yanlış insana vurulupta vaktimin israf olmasındansa bir süre daha yalnız kalmak istiyorum sanırım.
İçinde ukte kalan birisi mi oldu yoksa başkalarının mutluluğuna mı özendin?
İkisi de
Oluyor. Bazen hayatımda aşksal olarak güzel gelişmeler olsun istiyorum, bazen de o sorumluluğu alamam kafam böyle daha rahat diyorum.
Sevgili olarak değil de ders çalışmayı istiyorum ama oturup çalışamıyorum. Bu gidişle bu ortalamayla mezun olamicam..
İçten seven öyle sıkıntı çıkarmayan narsist olmayan ama var mi
Yokk
O zaman ancak acı çekersin, ama insanı hayatında da birisi olması lazım değil mi
Kesinlikle
Gözlerinin içine bakan onu görünce kalbin fırlayacak gibi olan, içine ılık ılık akan birsey gibi hissetmen gerek
Tövbe tövbeee fksjs
Niye tövbe dedin ki
Evet tam da öyle biri ama yok
Umarım olur
Zaten hep Umarım İnşallah Maşallah
Ne deyim gel mi
Deme..
😊
Evet oluyor. Sevgilim olunca da fazla sıkılıyorum bu ikilemde sonra.
Evet kesinlikle, bazen aç gibi istiyorsun bazen miden bulanıyor, iyi ki yok diyorsun.
Bende de aynı şeyler oluyor libido yüksek iken istediğim oluyor bazen de diyorum Allaha şükür yok 😂
Bir ara olurdu ama şu an yok, tamamen istemiyorum. :D
Aslında istediğimiz anlık ilişkiler ihtiyacımızı görüp hayatımıza devam etmek istiyoruz. Bende de var bu tek olduğumu düşünüyordum iyi ki değilmişim xdxdxd
Eskiden olurdu ama artık ne istediğini bilen birisi olduğumu düşünüyorum.
Neden istediğini biliyoruz zaten. Peki neden istemiyorsun? 🙂
Sevgili hayatına renk katar yaşama sevincini artirir
bu ikilemi bende yaşıyorum sonu nereye gidecek allah bilir
Aşk güzel şey karsılıklı olunca 😍olsun yaaa😇
Bundan bir hafta önce öyleydim şimdi hiç istemiyorum
İstediğim gibi ömürlük olsa isterim, yoksa kalbimi kırmasın kimse 🥺
Olmuyor çünkü kocam var
Bazen bosansam mi ikilemi oluyor ama kdnxndnsndn
Evet ya
Hem olsun hem de olmasın istiyoo insan 🤔
Olmuyor. İstemiyorum gayet netim :D Vakti değil.
Pişman olmak hiç istemiyorum bu yaşımda ne zaman yazılmışsa olsun.
Belki de kararsız olmadığım tek konudur. Düşüncem açık ve nettir.
Aynı bende çok olsun ama her isimede burnunu sokmasın kendimize de özel zaman ayirabilelim.
Eğer sevilisiz durabiliyor musun bir bak. Ona göre isteyip istemediğine karar ver.
Ben netim sevgilim olsun istemiyorum Insallah hiç bi zaman olmaz
İsteyeceksin ama aramyacaksın ararsan istegin kaçıyor
Yoo ben karar verebilirim, isteyip istemediğimin farkındayım 😄
Oluyor tabi ki ama 1 dk geçmeden hemen unutuyorum sebebi ise benim gibi ♿ birini istemiyorlar
İstiyorumda bir insanı tanımak alışmak vs uzun işler diye sıkılıyorum. Bazı açıdan sanırım en iyisi fb ama daha bakirliğimi sonlandırcak eylemi yapma cesaretim bile yok..
Ne aşk ne sevgili bana lazım seks deli
Ladies delinin sonuna si yazamazdım kafiye bozuluyordu
Ergenlik diyeceğim de yaşın gerçekse seninki biraz mallıktan kaynaklanıyor olabilir.
Senin de yaşın gerçekse ayıp ediyosun abla
Yanlizlik Allah'a mahsustur kimse yanlız kalmak istemez herkes hayatında sevmek sevilmek istoyor..
Kesinlikle şu an ki kafa yapım yanlış insanlara olacağıma yanlız kalmayı tercih Ediyorum..
Tabi günü Birlik Takıldığı mız bayan lar var Mecnun değiliz dağlara çıkak leylayi arayak manuel takilak ☺️
İnsan bazen geçmişte ki yaşanılan olaylardan dolayı sevgili istemez ama bı bakıma önündeki güzellikleri görünce de Sevgi saygı sevmek ve sevilmek olunca neden olmasın diye ikisi arasında kalabilir normaldir
Bende ama inan beni kimse sevmiyor okadarda emin olun ki hiç kime bizi gerçekten sevmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?