Erkekler, bir kızdan telefon numarasını istediğinizde, eğer verirse onun kötü olduğunu düşünür müsünüz?
Ben bu yüzden hoşlandığım bir çocuk numaramı istediğinde vermedim.
Ben bu yüzden hoşlandığım bir çocuk numaramı istediğinde vermedim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben verilmemesinden yanayım hemen öyle.mesela benim numaramı 15 kişi bilir bütün çevremden yalnızca.kızlara bile vermemeye çalışırım.çünkü o kızlarında illaki arkadaşları kankileri oluyo erkek beğenince numaramı falan alıyolar.bundan hoşnut duymuyodum bende.sonra böyle bi karar aldım yeni hat alıp.
ha o kişi bi kurnazlık yapıp bi şekilde aldıysa onada bişey demem zekasından ötürü kutlarım.çünkü eski sevgilimle biz öyle başlamıştık.istasyonda görmüştük birbirimizi.hoşlanmıştık.sonra işte bu faceden bulmuş beni.aynı okuldandık ve çevremiz aynıydı bu yüzden.bana faceden ''ya çok acil 5 kontr lazım yılbaşında arkadaşlarla bi yere gidicezde.sende çok yardımsever bi kıza benziyosun lütfen atarmısın?'' demişti bende bi bakmıştım o hoşlandığım çocuk.tamam atarım tabi demiştim atmıştım.ama attığımda benim numaramın onda gözükebileceğini hiç düşünmemiştim.öyle bişey olduğunuda bilmiyodum zaten o zamanlar.tabi bu benim numara ulaşmış oldu ve mesajlaşmaya başlamıştık mesela yani.bunun gibi şeylerde amennah.zaten bi erkek bi kızı çok istiyosa bi şekilde bi yolunu bulur ona ulaşmak için.o yüzden vermemek en doğru karar.hem zotluk derecen artsın biraz.
Bence verilmesinde bir sorun yok. Alti ustu telefon numarasi. Hem btu sayede konusulur ve daha iyi tanisilir.
Bu birazda karşındaki kişiye bağlı ve telefonu ne amaçla istediğine ama genel olarak sanmıyorum kötü karşılanmaz bana soracak olursan ben vermemeni daha uygun karşılarım en azından karşındaki insanın niyetini amacını öğrenene kadar nasıl biri oldugunu diyelim buna bence böyle
hata etmişsin
kesinlikle nasıl bi aptalım ama ne biliyim erkeklerden çok korkuyorum
korkmalı :(
Cevap
15Cevap
Düşünmeyiz..
Hali hazırda, ''telefon numarası'', herhangi bir diyalog için verilip-alınabilen bir şeydir zaten. Bu durumda da ''ha demek ki ilgisi var, ne güzel'' deriz en fazla..
Onun haricinde başka bir şey düşünmüyoruz..
doğru yapmışsın ne konuşacaksa yüzüne knuşsun :)
benden bir kız gelipte numaramı isteme ihtimali yok ama olsa iyice tanımak isterdim sonra verirdim :):):):
hayır ya asla düşünmem... sonuçta numarasını herkese vermediğini belirtir verirken... naz yapıp vermezse hiç uğraşmam valla ben naz falan çekemiyorum...
niye kötü düşüneyim canım ne var bunda sen telefonunu almak istiyorsan oda seni beğenip verebilir sıkıntı yok..
o kızla muhabbetime bağlı, aram iyi değilse kötü düşünürüm
sen ne diyorsun numarayı hali hazırdaki tüm kankalara paslamak haricinde yolda gördüğümüz her trafonun üzerine bel fıtığı yazıp numarayı da altına ilştiriveririz
hemen numarasını verirse benden bir eksi alır =) ama biraz peşinde koşturduktan sonra numarasını verirse ozmn gönlüm bazı konularda rahat olur =)
Onunda benimle konuşmak istediğini düşünürüm.Sevinirim.
ben vermedim ama ne salakmışım o zaman
Yani.En gıcık olduğum kız tipidir.İstiyoruz işte mesajlarla işi ilerletecez versene.
Ya da konuşarak :)
Düşünmem.Çünkü kızdan hoşlandıysam onun o tarz bir kız olmadığını kafamdan az çok anlarım.
kolay verirsen var bı ıs dıye dusunur olur ınsan :))
Tanıştığınız ilk saatlerde olursa evet ...
Arada geçen dialoga baglı bu bence.
eğer güvenini de kazanmışsa neden olmasın
çok gıcık olurum o tiplere
Öyle kolayca verme biraz konuş tanış öyle ver.
Anında verirse iyi dusunmem
kötü kızdır demektır o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar