Durakta sınıftan bi çocukla otobüs bekliyorduk kulağında kulaklık vardı ama ben konuşurken sesimi duyuyordu sonra bi ara sessizlik oldu bi şey söylemek istersen koluma dokun dedi ben de tamam dedim halbuki sesleri duyuyordu sizce normal mi? Hani koluma dokun demesi falan anormal geldi 🙄
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Duymakla dinlemek aynı şey değil dışarıdaki sesleri duysada müzik dinlediği için ne konuşulduğunun farkında olmayabilir
Ama ondan sonra etraftaki kızlar otobüs geldi dedi sonra hemen kafasını kaldırıp sokağa doğru baktı.. hem öyle olsa bile yine de gerek var mıydı öyle bi şey demesine?
Neden takıldın ki bu kadar
Çünkü ondan hoşlanıyorum
Hoşlandığın için onun her davranışına hiçbir anlamı olmasa bile anlam yükleyip paranoya yapıyosun. Bunun çok zararını görürsün yapma
Ama aynı gün sınıfta ben telefonla mesajlaşırken kafamı kaldırdım baktım dikkatle bana ve telefonuma bakiyor biraz da hüzünle sonra napıyorsun sen dedi ben de hiç dedim gülerek hani ne alaka öyle sorması? Bunlar normal mi sence?
Aranızdaki samimiyeti ve kişiliklerinizi bilmiyorum davranışlarınaza da bu şekilde anlam vermek saçma olur ama eğer onun ne hissettiğini öğrenmek istiyorsan ona diğer herkesle aynıymış gibi davran diğerlerine nasıl bakıyorsan nasıl konuşuyorsan onunla da öyle konuş. Yani mümkün olduğu kadar ona olan ilgini belli etme, o mutlaka bir noktada duramayıp sana yaklaşmaya çalışır duygularını daha çok belli eder
Muhabbetimiz yok pek.. yani öyle yapıyorum zatenn teşekkürler
Olur, sen kaçmaya devam et o peşinden koşar zaten
Kulağında kulaklık varmış seni nasıl duyuyordu ki buna nasıl emin oluyosun?
Çünkü kulaklık varken konuşuyorduk ve hatta bi ara otobüs sesi gelince hangi otobüs geliyor dedi..
Seni yanında hissetmek istemiş demek ki neyse en azından sen seviliyorsun şanslısın benim sevdiğim kişi beni sevmiyor galiba neyse 🙂
Bunun da sevdiği belli değil ki pek muhabbetimiz yok bile denk geldik durakta öyle sence bu bi işaret miydi? Çünkü gerek yoktu bence öyle demesine
Ya bak ben onun kim olduğunu ya da aranızda nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ama bence seni seviyorsa bile sen o söyleyene kadar pek kafana takma çünkü erkekler sağ gösterip sol vurabiliyorlar bu arada ben erkek değilim yani yanlış anlama ama mesela kendimden örnek vericek olursam benim sevdiğim kişiye ben herkesi arkamda bırakıp gideceğimi söyledim ve o beni durdurmaya bile çalışmadı bana “gidebilirsin” dedi ya da mesela bana “benim ortada hiçbir şey yokken sorun bulmaya çalıştığımı” söyledi ama bunun yanında bana “canım” da dedi bana “💓” bu kalbi attı vs. ama bence o beni sevmiyor çünkü seven kişi hiçbir zaman git demez ve o kişiye gelirsek yani senin sevdiğin kişiye sadece bekle o gerçekten seni seviyorsa sana söyler zaten 🙂 Biraz uzun oldu ama olsun😊
Bende sana bişey sorabilir miyim?
Senin bir sevgilin olsa onunla okul olduğu için belirli bir saatte mi konuşurdun yoksa her zaman mı konuşurdun okul olsa bile? Sorgulama sadece meraktan sordum
Belkide ses vermiştir
Hâlâ etrafındaki sesleri duyuyordu ama bana öyle dedikten sonra mesela etraftaki kızlar otobüs geldi dedi hemen kafasını kaldırıp sokağa doğru baktı
Senle temas etmek istiyor olabilir
Yani bu bi işaret miydii?
Olabilir sende onu istiyor musun
Ben zaten hoşlanıyorum ondan.. ama ondan emin değilim
Bir dahakine dokun madem
Sence kesin bi işaret miydi yoksa ben mi büyütüyorum?
Büyütüyor olabilirsin yinede yoklamak amacıyla dökün bakalım
Mesela aynı gün snıfta ben telefonla mesajlaşırken kafamı kaldırdım baktım dikkatle bana ve telefonuma bakiyor biraz da hüzünle sonra napıyorsun sen dedi ben de hiç dedim gülerek öyle sorması normal mi hiç?
Bence az buçuk ondada hoşlanti var gibi
İlginç
Sence niye öyle dedi ki lütfen söyle
Abla kendisine niye sormadın ki
Belki takılmak istiyordur
Kendisine ne sorucam ya kafam karışmadı değil ama
Acaba sevgili mi olalım demek istiyor ki abla bence bir sor
Oha cidden bak üstelik 2 kez tekrarladı bunu net bi işaretti
Evet olabilir bence seninle olmak istiyor ben senin yerinde olsam kabul ederim isteği
Ben büyütmüyorum dimi çünkü kaç erkek öyle der ki bi kıza..
Evet abla senle ne alakası var sen doğru olanı yapıyorsun
Git çocukla takıl bu fırsatı bida kaçırma
Mesela aynı gün sınıfta ben telefonla mesajlaşırken kafamı kaldırdım baktım dikkatle bana ve telefonuma bakiyor biraz da hüzünle sonra napıyorsun sen dedi ben de hiç dedim gülerek hani ne alaka dimi öyle sorması
Çocuk çekindiği için öyle diyor ben kızlarla aram iyi anlarım nasıl sevgili olunduğunu biliyorum
Peki sence telefonuma öyle bakıp napıyorsun sen demesinin sebebi neydi?
İzinsiz baktığın için sonuçta kim olsa kızar birisi gizlice baksa sende kızarsın doğru değil mi
2 metre ötedeydi bi şey görmezdi zaten pek ama bakmaya çalıştı işte gözünü dikip neyi merak etti acaba skskskksks
Bilmem o onun sorunu çocuk utanıyor heralde oyuzden
Sevgili bulmak istiyorsan bana sorabilirsin ben bu konularda bilgim var