Sizi seviyor gibi görünen kişiye defalarca şans vermenize rağmen hala sizi yok sayıyorsa, nasıl ve ne kadar sürede vazgeçiyorsunuz?

Karşınızdaki sizi seven gibi görünen kişiye defalarca şans vermenize rağmen hala sizi yok sayıyorsa nasıl ve ne kadar sürede vazgeçiyorsunuz?

Yakın zamanda bir hatunla konuşuyorduk ilgi alanlarımız ve mesleklerimiz aynıydı iyi anlaşıyorduk fakat peşinden koşmama rağmen birçok kez beni yok saydı kendince sebepleri olabilir fakat sormama rağmen de asla bahsetmedi. Gerçekten ilişkide sadece beni yormaktan başka hiçbir şey yapmadı. Sonunda 3-4 defa şans verdikten sonra yaptıklarının sebeplerini sorup cevap alamadım. Sonrasında da aynı davranışlarını tekrarlayınca artık kendime saygısızlık yapmaya başladığımı düşünerek, ayrılıp iletişimi tamamen kesme kararı aldım.

Siz bu gibi bir durumda ne yapardınız ne kadar dayanırdınız böyle bir saçmalığa? Seviyor olduğunuzu varsayalım.

Hemen ilk hatasında soğur vazgeçerim.
Bir iki defa uyarırım olmuyorsa vazgeçer giderim.
Vazgeçmem sınırları sonuna kadar zorlarım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sizi seviyor gibi görünen kişiye defalarca şans vermenize rağmen hala sizi yok sayıyorsa, nasıl ve ne kadar sürede vazgeçiyorsunuz?