3 yıllık bi ilişkim vardı ben yüksek lisans mezunuyum adam benden büyük boşanmış lise mezunu ama iş adamı çalışkan biriydi ultra zengin neyse ben 27 o 39 ben geçen hafta araştırma görevlisi olarak atandım yeni çevrem beni görse bunla konuşması falan Kürt şivesi olumsuz etki yaratır. Arkadaşım senin ki sevgi değilmiş paran yok diye gözün boyanmaştı diyor sanırım haklı ama hiç parasını yemedim asla cimri de çünkü. kötü biri miyim sizce?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Asla vizyon sahibisin aslında ama ne biliyim yarı yoldaki bırakıyorsun gibi gerçi boş ver be yeni çevre yeni arkadaş yap madem
:.(
Karmaşa dimi
Evet çelişki içindeyim kendimle de çelişiyorum
Zengin evlenir rahat ederim diye düşünüyordum 3 yildir bi ciddiyet göremedim yüzük vs artık olsa da düşüncem değişti ünvanım da oldu ya ben vazgeçtim ya yakında ciddiyet lafları açılır
Hayat böyle işte
Kesinlikle öyle ama onun çaba göstermesi gerekti senin gibi birini kaybetmemek için çok takma ya gönder gitsin konuşursan gel
Para değil her şey vizyonda önemli elinde tutsaydı şimdiye kadar ben kalmak istedim için yürüdü bi çabası yok bi defa çiçek aldı tek üç yildir boşgersene o düşünsün şimdi ben değil
Doğru yol elinde tutmayı bilsin
Kıroyum ama para bende cümlesi geliyor son günlerde aklıma hahaahah tam ona uygun.
S... krm paranı adam olmadiktan sonra para kazanılır adamlık vizyon kazanılmaz de
Üniversitede araştırma görevlisiyim bi gün gelse öğrencilerim diğer hocalar görse bu ne der konuşmasını duysa tipte yok arabaya bakar porche. Dalga geçerler para için bunla derler
Kmtü bir pozisyona düşerim
Çok mu abartıyorum bilmiyorum
Doğrusun biraz geliştirmeli kendini seni tartmalı sonuçta ünv çalışıyorsun ve öğrencilerin bile ondan daha üstte olacaklar dusunsene
Bak mesela az önce duysalllıştım beni seviyor musun vs vs bileler yazdım cevap vermedi sinirlendim duvara konuşsam daha iyi dedim ben böyleyim ne yapayım yazdı sinirim tavan yaptı yasdım yazdım sildim konuşmayacağım
Başka zaman der ama Ben sordum ihtiyacım var ya seviyorum demez
Konuşmayacağım çok sinirlendim
Hiç çabası yok ki zaten keyfi bilir
Bi seviyorum demekten aciz kafam karışık farkında değil
Gel kanka yaz sen
Bana
Olmaz ondan
Hayır kötü biri değilsin arkadasin fikirlerini yanlış tarafa yönlendiriyor
Bilmiyorum
Sen kendini biliyorsun sonucta kullanmadim diyorsun burada arkadasin biraz seni manipüle de ediyor ama önemli olan senin o kisi ile aranda ki iliskide sen ne düşünüyorsun hissediyorsun
Ben doktora başlıycam gelecek dönem dr ünvanj alıcam ilerde sonra inşallah doçent Prof devam edeceğim ama o lise mezunu ve benden büyük ilerde nasıl uyum sağlayacak çevreme bu adam
Üstelik 2 çocuğu var
Kendimi kötü hissediyorum suçlu da hemen havalanmışım gibi
İşi oldu hemen ayrıldı diye düşünecek
Hayalim bu işti çünkü
Valla aslinda sen en başından bu gunu gormen gerekiyordu orada hata yapmışsın ama biraz bekle derim ayrilma niyetin varsada biraz ötele dedigin gbi simdi biterse havalandi gbi olur insanlar icini bilmez
Onla ilk tanıştım da lisans mezunu işsizdim sevgiliyken yüksek lisansa başlamıştım manevi olarak desteklemişti yaparsın yakışır sevgilime falan diye
kariyer hayalim yoktu ilk tanıştım da
2 cocuk olmasa hiç düşünme derdimde 2 cocuk ileride senin için sıkıntı olabilir
Adamın (sevgilimin ) Annesi bakıyor başka şehirde
Ama ileride dedim simdi demedim zaten sen ciddiyete biner is ondan sonra hem senin ailen hem onun çocukları sorun edebilir.
Kişinin şivesi nereli oldugu önemli değil o konuya takilma insanlığına takıl
Çocuklar küçük 5 ve 9
Ben kendi çocuğum olsun bile istemiyorum
Büyücek ama ben ilerisi diyorum
Elin çocuğuna hiç bakamam
İşte bunları düşünerek iliskinin geleceğini sorgula
Bi de anneleri köylü gibidir onları nasıl büyüttü bilmiyorum. Benle olursalar eğitime güzel sanatlara önem veririm çocuklar için avantajım ama anlamazlar işte
Köyde büyümeleri ya da annelerinin köylü olmasi birsey ifade etmiyor aksine hayati bilirler ona göre sekillenirler bu avantaj olabilir
Köyde büyümemişler ama Siirt . Modern değiller
Benim gibi olmazlar yani
Modern yetiştirildim
Yani tabiki senin gibi olamazlar eğitim gbi ama ordada hayati anlarlar biraz daha sen böyle şeylere takılma
Ben onları daha iyi yetiştiririm ama ne anlar işte çocuk aklı. Öz anne gibiydi olmaz tabi aman banane ya babası düşünsün
Yani babası düşünsün sen iliskini ve iliskinin geleceğini düşün
hem cimri hem yaşı büyük ne işin var bunla o zaman
Seviyorum sanıyordum