Bir insanı unutmak kolay mıdır zor mudur?
Kolaydır ( unuturum) 😌
Zordur ( unutamam ) 🙄
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir insanı unutmak kolay mıdır zor mudur?
Bu tamamen insanın mental yapısıyla alakalı bir durum çünkü bazı insanlar çok takıntı yapabiliyor ve ilişkisinin bittiğine inanmıyor birini unutmanın en basit yolu öncelikle bittiğini ve gelmeyeceğini kabullenmek daha sonra zaman ile her şey unutuluyor.
Kimse kimseyi unutamaz, kimse kimsenin yerini başkasıyla dolduramaz. Bunu bilir bunu söylerim. Bak; alışırsın yokluğuna, hiç anmazsın, hatırlamazsın, öyle günler aylar seneler geçer gider falan ama bir şey olur sana onu hatırlatır, bir şey görürsün, duyarsın hatırlarsın. Unutmuş olsan anımsar mısın ki? Yooo.. yani imkansız! Hafızanı yitirsen bile bir şeyler vardır tam da o insanı şıp diye aklına düşürür :D
Unutamadım bende henüz işte..
Bir de buna kendini zorlarsan daha da imkansızlaşır unutmak. Sürekli kendini başka şeylerle meşgul etmeni, yeni insanlarla tanışmanı, tanıştıklarınla daha fazla vakit geçirmeni, hatırlatan şeylerden uzaklaşmanı öneririm. Unutmak imkansız dedim ya ama unutmak istediğin kişi senin için zamanla değersizleşip, önemsizleşecek, hiç bir şey hissetmeyeceksin ona karşı, yabancıdan farksız olacak. O işte aslında bütün insanların yaptığı.. sadece zaman ve sabır.
Tanışıyorum ama aklımda hep o var yaaa unutmak istiyooommmm 🤪
Umarım takıntı haline getirmezsin
Yok takinti edemez banada sadece unutup aklımdan çıkarmak istiyorum
Hakkında hayırlısı. İyi günler
Sağol sanada
Apo eğer ilkinse evet zordur...
2. 😌
Ahjajajajahaj
Unutmak okadar kolay mı sandın
Evet 😄
Ne demiş şair " her şey bir gün fotoğraflarda kalıyor unutursan ölürsünnnnnn
Unutur ölürüm bende 😄
Sen yeter ki öl hersey bir fatihaya bakar 😂
Birde öl diyor bak bak bak 😂
Selamıda sen ver ozaman 😂
Ölmeni isteyecek kadar zalim birisi değilim ama sürünmende bir sakınca görmüyorum 😂
Sürünmek zor iş be kim ugrascak şimdi 😄
Ben seni süründürürüm 😂 sıkıntı yok hallederiz 😂
Kıyma bana bee 😂
Askerde komutanım olursan belkiii 😂😂
Sence insanlar sadece askerde mi sürünüyor sanıyorsun 😂
Kadınlar narindir kıyamaz süründürürmeye 😄
Bak şimdi böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şey seni 🤣
EİG için teşekkür ederim 🙏
Rica ederim narin hanımefendi 😄
Cevap
14Cevap
Benim için unutmak kolay zamanla her şey unutulur çünkü
Ama geri aklına geliyor insanın bazen unuttuğu kişi 🤔
Eğer insansa gerçekten ve değer verdiğim biri ise zor unuturum. Bana zararı dokunduysa da zor unuturum buda bana ders nitteliğindedir. Yani genel olarak insanları zor unuturum ben.
Bazılarının pek insanlıkla alakası olmuyor ki abla 😄
İnsanlık ile alakası olmayanları da insansızlıkları ile unutmamak lazım işte
Aynen haklısın..
Değişir bu durum fazlası ile hadinden çok değer verip sevmiş isem zor olur ama gelip geçici bir şey ise dirkek unuturum tabi bu unutmamın sebepininde katkısına göre değişir.
Nasil biri olduguna bagli. Genelde kolay unuturum. Unutmadigim bi kisi oldu. O da hek yakisikli hem bebek gibi ustume duzen hem zengin hem egitimli hem basarili biriydi. Unutmamam normal
Hayatınıza ilk giren biri ise unutması zor fakat sonradan ilk üç beşten sonra kolaylaşır ve artık unutacağınızı bilirsiniz. Ancak bu da süre alır 3-6 ay gibi bir süre sonra zaten unutulur yavaş yavaş. Kendinizi onu hatırlatacak şeylerden de soyutlayabilirseniz daha kısalabilir. Bazıları çivi çiviyi söker taktiğini kullanıyor fakat ben doğru bulmuyorum.
Unutmak zordur tabiki. Yani onsuzluğu kabullenmek ve buna alışmak çok zaman alır. Ben kolayca hayatıma birini almam kolayca da unutamam.
Aslında ikisi de değil belli bir dönem unutamayacakmisim gibi geliyor. Sonrasında öyle bir unutuyorsun ki bir daha aklına bile gelmez
Bir yanlış hareketine bakar unutmazsın belki ama artık sende bir anlamı kalmaz, isteyene istediğini her zaman vermek gerekir.
Unutmak kolaymı deme sende unutursun mihribanım oglum kızım olsun hele sende unutursun mihribanım
Hayatımda iz bırakmış insanların silinmeleri uzun sürüyor.
hiç yokmuş olmamış gibi hayatıma devam ederim.
O insanın kişideki tesiri, hatırlama süresinde oldukça etkilidir.
Unutmak öyle kolay mı sandın
Kolaysa söyle hemen unuturum
Söylüyorum; kolay, hadi unut bakalım 😅
Bazılarını çabuk unuturuz, bazılarıni geç ama ilaki unutuyoruz.
unuttum derken bile hatırlıyorsun paradoksal işler bunlar bırakın shsh
Unutmak değer veridiğinle alakalıdır değer vermediğim bir şeyse unuturum
Unutulacak kişiye, aradaki samimiyete bağlı
Aynen
Kimi unuttuğuma göre değişir
Benim açımdan kolay
Benim için kolay
Nefret ettirdiyse kolay unuturum
Kişiye göre degişir
Kolaydır ( unuturum) 😌
Zordur ama unuturum
Kişiden kişiye değişir