Kızlar ona gt yapmadığı halde o kızları takip etmeye devam ediyor fotolarını beğeniyor ama sevgilisi var. Amacı ne
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aç gözlü, ayran gönüllü, hevesleri çok, doymuyor, hep daha farklı haz peşinde koşuyor, hepsinin tadına bakmak istiyor, çok azmış senin sevgilin. Bunun sebebimi kendisine sordun mu? Ona karşı kırmızı çizgilerin çok mu fazla yoksa? Her istediği fanteziyi birlikte zevkle yapamıyor musunuz ikiniz? Sende bulamadığı neyi başka kızlarda jadınlarda arıyor? Senin neyin eksikmiş? Senin neyini beğenmiyormuş? Senin ona karşı ne yapmam halinde senden başkasını gözü görmezmiş? Bunları otur, sevgilinle açık seçik konuş. Şans yetmem için daha fazla ne yapmamı istersin de? Bu arada makyajını giyim tarzını değiştir. Temizlik ve kişisel vücut bakımına daha çok önem ver, olmaz yapamam ayıp olur hayıırrr deme cilveli ol krnndini daha dişi daha kadın daha dekolteli seksi ve vamp şekilde sun sevgiline. Sen de ona daha önce hiç yatmadığı pozisyonlarla ilgi göster, onu baştan çıkar. Sevgilin o senin. Başkasına gidersen bir daha bana geri dönemezsin bırakırım seni dr vrvyap. 😎🔥♥️
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir amacı yok. Poligamik eğilimleriyle başa çıkamayan erkek sendromu. Poligamik kadınlar da var. Daha azınlıkta ama var.
Dünya üzerinde 6 kıta 25 ülke üzerinde eşit sayıda erkek kadın üzerinde yapılan araştırmalara göre erkeklerin %78'i, kadınların %32'si duygusal bağlamda tek eşli cinsel anlamda çok eşli olduklarını itiraf etmiş.
Sonuç olarak 5 erkeğin 4 tanesi böyle. 3 kadından da 1 tanesinde bu eğilim var.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi olduğundan emin miyiz 😃 çünkü bu tür konuları kendisiyle konuşursa daha iyi net cevap alırdı kız belki iyi bir sebebi ya da nedeni vardır konuşmadan yargılamayalım sakince konuşup durumu anlatın ve ne yapmaya çalıştığını sorun kendisi eninde sonunda açıklar 😃
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayatında eş/sevgili biri varken yeni insanlar tanıma çabası bana hep bi arayış gibi geliyor kim ne derse desin… özellikle de sosyal platformlarda hayatında biri olduğu konusunda en azından dürüst olan insanlarla konuşmam.. etik bulmuyorum.. bana yapılsın istemezdim empati gereği…
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılsapıktır
10 Yorumla
+1 yıl
- Erkek sevgilisine güvenmiyor veya kendine güvenmiyor ve başka kızlarla ilgileniyor.
- Erkek sadece Instagram'da geziniyor ve tanımadığı kızları takip etmek onun için eğlenceli bir aktivite.
- Erkek tanımadığı kızlara hayranlık duyuyor veya onlardan ilham alıyor, ama sevgilisine sadık kalıyor.
- Erkek sevgilisine karşı ilgisini kaybetmiş veya onu aldatıyor ve tanımadığı kızlarla iletişim kurmaya çalışıyor.
Bu nedenlerden herhangi biri erkeğin davranışını haklı çıkarmaz, ama onunla konuşarak onun niyetini anlamaya çalışabilirsiniz. Sevgilinizin Instagram'da tanımadığı kızları takip etmesi sizi rahatsız ediyorsa, bunu ona dürüstçe söyleyin ve sizin duygularınıza saygı göstermesini isteyin. Eğer o sizi dinlemiyor veya değişmiyorsa, o zaman ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Sizin mutlu olmanız ve kendinize değer vermeniz önemlidir.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Anlam veremediğim erkek tipi...
☑️Yanındakine saygısı olmayan
☑️Karakteri oturmamış
☑️İçten içe arayışta
Cevap gelse, bir şekilde dönüş alsa salya akıtır peşinden gider.
Birde şu tipler var WhatsApp da gir çık çevrimiçi olur sana bir nasılsın napıyosun demezler..50 Yorumla
+1 yılAynısını beş yıl önceki sevgilim de yapıyordu. Sorunca da kavga çıkarıyordu. Hem suçlu hem güçlü misali. Sonuç: Bir iki hafta sonra ayrıldı benden. Belli ki o eklediği kızlar arasında benden iyisini bulmuş ahaha demem o ki o bırakmadan sen bırak, en azından gururun korunur…
30 YorumlaDoyumsuz bir abaza olduğu için yoksa sevgilisi olan bir erkek neden başka kızları Instagram dan takip etsin? En nefret ettiğim şey biriyle bir yola çıkıyorsan gözünü etrafa kapatacaksın adamlık delikanlılık budur abi net.
100 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dinsiz imansız modern medeni kapitalist şehir hayatı yaşadığı
ve bu hayata güle oynaya ayak uydurduğu için..Amacının ne olduğunu zaten biliyorsun, ALLAH insanlara akıl vermiştir ve "özgür irade"de vermiştir , isteyen İYİYE , istyen KÖTÜYE kullanacaktır bugün.. ve zamanı geldiğinde ölünce hesabı sorulacaktır ilahi mahkemede..
ve SEN , sende onu erkeği seçtiğin için kendi seçimini yapıyorsun.. seçim senin !Selam Aleyküm
50 Yorumla
+1 yılBu tip mecralarda öncelikle kimin kız kimin erkek olduğu pek belli değil. Onun haricinde erkek erkeğe kız kıza konuşması için olan yerler de değil. Zaten sosyal öedya platformları herkesin istediği kişilerle rahatlıkla iletişim kurması için. Ha şunj diyorsan ki, bu kişinin beğeni unsurları çok abes, o zaman niyetinde bir bozukluk vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRuhunu beslemek. git sen de beğen erkekleri. şahsen sevgilim takip ettiğim ünlüleri falan cikartmami istese cikartmadim bunca yıl emek vermişim o hesaba ben cikartamam. ha ama takip isteklerini silmisti gereksiz bir şekilde olsun o önemli değil isteseydim zaten kabul ederdim o yüzden çokta s*klemedim
10 Yorumla
1 yılValla benim sevgilim de bir sürü kadin takip ediyor. Ben de şirinliğimi kullanarak " Sen yapıyorsun , ben de gidip erkekleri takip edip fotoğraflarını beğeneyim , sohbet edeyim kaldırım köselerinde buyrun bu çikolata sizi mutlu edebilir lütfen alın diyeyim" hoşuna gider mi? diyorum , " seni parçalarım , yapamazsın öyle bir şey " diyerek kıskanma moduna giriyor . Seveceksen adam gibi sev işte. Yasak elma tatlıdır sal gitsin
12 Yorumla
Soran1 yılSeni parçalarım ne yaa? Bu adamın seni cidden sevdiğine emin misin
- 1 yıl
Seni parçalarım onun kıskançlık cümlesi.
Enteresan bir adamdır sevgilim sevgisini de değer vermesini de farklı şekilde belli eder. Ben alışkınım söyleyiş tarzına ondan dolayı çok takilmiyorum cümlelerine eğer ki bunu davranışa yansitirsa zaten bir düğüm de ben atarım bilir bunu yapmaz.
+1 yılDiğer kızlar ilgisini çekiyor onları da merak ediyor. Bir nevi kızlar yüz gösterse ihanete, yalana kadar gider ayrılın kurtulun
40 YorumlaPeki ben şöyle sorayım. Böyle bir durumdan rahatsız olan bir kadın neden böyle bir adamla devam eder.
32 Yorumla
+1 yılBu huy erkeklerin vazgeçilmezi olmuş artık. Benim eşimde tanımadığı birsürü kadınları takip ediyor. Alışmışım artık hiçbir şey yapmıyorum. Bı yerden sonra bıkıyor insan uğraşmak istemiyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Aşırı capkin erkek örneği. Kadinlarda böyle kisilerden ayrılmanın yerine onların değişmesini umuyolar maalesef. Sonrada her erkek böyle diyolar
313 Yorumla- +1 yıl
Bunu kullanıcı adı cesur olan biri mi söylüyor
- +1 yıl
O cesur u ne anlamda kullandigini sanki anlamadık.
- +1 yıl
Herşeyi yaşayalım cesur ol. Ohh bebeğim cesur ol. Bana m.. eme aç cesur ol. Bana kuuku aç cesur ol..
- +1 yıl
Düşünsene kullanıcı adım Alev, Ateş, şehvet, arzu, tutku.. böyle şeyler de secebilirdim dimi senin gibi. Sonra da biri laf söyleyince ne alakası var ya neler çıkardın genel olarak kullanıyorum ben heryerde o rumuzu diyebilirdom.
- +1 yıl
Neyse. İyi akşamlar cesur adam.
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bu a. yı armudun iyisini arıyor. En iyisini bulunca sen dahil hepinizi terk edip ortak hesap açacak.
22 Yorumla
+1 yılKaraktersizdir. Başka bir açıklaması olanın akli dengesi yoktur. 👑✨
30 Yorumla
+1 yılDüşünmeye gerek bile yok. Senden sonra gideceği limanlari belirliyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılAç çünkü ne yapsın. Her erkek gibi bütün kadınlar onun olsun istiyor
10 Yorumla
+1 yılBenimde başıma gelmişti. Benim hesabıma karışırken aynı özeni göstermiyordu. Ayrılık sebebi.
10 YorumlaAşkım okuldan arkadaşlarim hepsi neden inanmıyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Üniversiteden 🙂😂
+1 yılInstagram'da genellikle gençler aralarında sexting yapıyorlar birbirlerine nude gönderme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki de böyleydi ona sorunca sen erkekleri takip etmiyor musun ki derdi. Hayır diyince iyi sen de takip et derdi.
22 Yorumla- +1 yıl
Seninki cuckold herhalde
- +1 yıl
Senin ki ciddi manada adam değilmiş
Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Canı başka bir tat, başka ten kokusu kısacası başka bir hatun istiyordur...😘
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah'ım ne olur bu saçma sapan soruları soran, kıskançlık ruhunu ele geçirmiş hasta ruhlu kızları ya iyileştir ya da bir sabah uyandığımızda hepsi buhar olup havaya karışmış olsun. Amin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Karısı olan bile böyle erkeklerin hamuruyla alakalı bi durum galiba
02 Yorumla- +1 yıl
Evli olduğunu bildiğim bir erkek açık saçık kadın hesaplarını takip ediyor ister kabullenin ister kabullenmeyin ama çoğu erkek başka kadınlara bakıyor evli olsa bile veya sevgilisi olsa bile
Ya Allah aşkına tek amaç abazalik başka bir şey değil adam gibi adam bunu yaparmi yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılBu soruya konulan fotoğrafı ve bu soruyu birlikte görünce gülmekten koptum 😂😂😂
00 Yorumlaİlgi çekici paylaşımları olabilir. yaşam tarzı , Güzelligide olabilir..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılBence hayır gelmez böylesinden çok yanlış bir hareket çünkü
01 Yorumla
+1 yılGozu disardaaa
kiz bu kadar akli havada olmayin yaa ben ettim bi hata siz etmeyin uzak durun boylelerinden. Erkeklere zaten guven olmaz hele ki boylelerine dusman basina40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven erkek tek bir kadını sever zaten değil takipleşmek, fotoğraf beğenmek bakmaz bile. Seninkiyse eğer aldatıyor yüksek ihtimal haberin olsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kişi benim ama olayı yanlış biliyorsun benim sevgilim yok
22 Yorumla- +1 yıl
Bu HARIKAYDI😂😂😂🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSen daha da harikasın güzellik 😉
Bir kaç neden ola bilir:
-kız giderse diye elinde opsiyon bulundurmak için
-fazla kişinin kendisini follow etmesi hoşuna gide bilir belki
-kızı kasıtlı ya da kasıtsız kıskandırma ve korkutma için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKlasik abaza arayışta olan Türk erkeği. Bırak sevgililiği evlense bu yine böyle kalacak.
10 YorumlaCiddi bir ilişki gözüyle bakmıyordur. Bir yandan da yedek arıyordur. Fırsatını bulsa ya da geri dönüş alsa o kızlara yürüyecektir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer aranızda cinsellik falan olmuyorsa belki ondan aklı başka kızlara kayiyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpopiş yapmadan böyleyse bir de o kızlar popiş yapsa neler olur diye düşünemiyorum 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHesap onun degil mi ister takip eder ister satar kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla
+1 yılAbla şerefsiz olduğu içindir böyle tiplerden uzaklaşın hayır birde sevgilisi varken yapıyor hiç mi anlamıyonuz
10 YorumlaAynısını sevgilim yapıyordu hayır gelmedi ondan bırak onu
20 Yorumla
+1 yılyedekte insan bulmak icin veya sevgilisini sevmediği için
20 YorumlaSevgili olmadan önce takip ediyorsa zaten olabilir normal ama sonradan da hala yeni kızları etmeye devam ediyorsa salla gitsin olmaz yani
00 YorumlaAh yanlış seçim olmuş bu ilişki yürümez sana tavsiye. Gt olmadığı halde önüne geleni ekliyorsa hala gözü dışarıda demektir. Uzak dur lütfen.
00 Yorumla
+1 yılBenim erkek arkadaşım da aynısını yapıyor takipçi kasmak için dedi😶
10 Yorumla
+1 yılSevgilisi varken yabancı kızları takip eden erkekten hayır gelmez.
10 Yorumla
+1 yılŞimdiki aşklar ve sevgileri görünce bir soğuma geliyor resmen saygısızlıktır.
10 Yorumla
+1 yılaldatmak farklı istek arzu seni cepleyip diğerlerini yoklamaya gidicek işte
00 Yorumla
+1 yılBir çılgınlık yapıp onunla konuşabilirsin, doyumsuz herif🤦
00 Yorumla
+1 yılSevgilisi olan erkeğin değil normalde de tanımadığı kızları takip eden adamdan hayır gelmez
07 Yorumla- +1 yıl
Niye ya. Yanlız bir erkeğin bir kızı takip etmesi için onu tanıması gerekmiyor. Sevgilisi olan evli olan bir erkeğin herhangi bir kız takip etmesine biz de karşıyız da bekar ve yalnız bir erkek, isterse eskortları takip eder size ne arkadaşım! Herkesin şeyinin kahyası mısınız!
Sevgilisi olduğu halde instada açık saçık görseller paylaşıp kendini elaleme teşhir eden kızlara lafınız yok ama. Hatta onları özgür ve özgüvenli olarak nitelendiriyorsunuz. - +1 yıl
Fikret demek sen instada kadi kiz takipe aliyorsun ki böyle diyorsun..
- +1 yıl
@Saudadee222 Evet alıyorum veya almıyorum. Seni ne ilgilendirir.
Bekarım, yalnızım. O kızların kimiyle ücretli sanal ilişki yaşarım, kimisiyle sexting yaparım bu kimseyi bağlamaz.
Ben bu hayatta doğru ya da yanlış bir kadınla mutlu bir ilişki yaşayacağıma inancım kalmadı. Daha önce bu yöndeki tüm deneyimlerim başarısızlıkla sonuçlandı.
Bu hayatta çalışmaktan ve evlilikten hiçbir beklentim kalmadı. Sadece parasız kalmayacak kadar çalışıyorum geçici işlerde.
- +1 yıl
Beni ilgilendirmez ama bunu da buraya gelip savunmamalisin
Bence cok gzl iliskide yasarsin sadece erbabina rastlamamisin - +1 yıl
Kendin gibi birine rastlamayinca maalesef ki cok sey heba oluyor
- +1 yıl
@Saudadee222 Bu ülkede sevdiğim insan çok, saygı duyduğum insan da çok ama güven duyacağım insan yok. Güven ve özgüven bir ruh gibi... Bedenden çıktığı zaman iki cihan biraraya gelse de onu aynı bedene koyamaz.
Bu ülkede insanların %99'u güven telkin etmiyor. Geriye kalan %1 ise ya hapiste, ya sürgünde ya da mezarda... - +1 yıl
Naptin be friket mutlaka iyi insanlar vardir hepsini bi torbaya koyma
Sen tecrube ettiklerinden böyle konusuyorsun ama emin ol iyi insanlarda var pozitif bakmak lazim bazi seylere
Negatif olursan hep negatif bulur seni
Iyi seyler söyle ki seni iyilikler bulsun derim
Gözü dışarda bacım böylelerini nasıl buluyorsunuz anlamıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü av arıyordur net
314 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Kimi
- +1 yıl
🙄🙄🙄
- +1 yıl
Avcı beni avlama başka avlara yoğunlaş
- +1 yıl
Başkasına yogunlaş
- +1 yıl
🙄🙄🙄..
- +1 yıl
Doğru konuş
+1 yılNasrettin Hoca bir gun gole maya calmis 😀
10 YorumlaOnları yedekte tutuyor olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisini sevmiyor mu
Soran+1 yılKızlar gt yapmıyor diyorum ne takipçi kasması 😂
+1 yılAmacının ne olduğu gayet açık.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCunku genelde oyle insanlar canım oluyor. Modernlik saniyorlar oghk
225 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLa canım yazdim niye canim diye cevirmis
Cevap sahibi+1 yılkanka yaziyom aloo
Cevap sahibi+1 yılBuney la uygulamaya neler olmus adam akilli küfür yazdirtmiyo
Cevap sahibi+1 yılArkadaslar "canim" i kufur olarak okuyun gwowhdowjsow
- +1 yıl
Sansürleyerek yazsana be arkadaş ne kdr beceriksizsin 😂
Cevap sahibi+1 yılDaha dun sabah actim hesabi nerden biliyim heowhdowhdowjspkw
Cevap sahibi+1 yılUstelik gerxixzekali kufur mu oluyo ya hakedene hak ettigi gibi cevap vermek gerek
- +1 yıl
Ee burası uygulama sonuçta o yüzden hakaret tarzı şeyleri kabul etmiyolar 😀 yeni geldin he vay be ben taa 2015 lerde üye olmuştum 😂
Cevap sahibi+1 yılYeni yeni alışıyoz be abi azcik mazur gorun
Cevap sahibi+1 yılBidahakine sansurleriz
- +1 yıl
Sıkılır gidersin zaten çok durmazsın sende 😂
Cevap sahibi+1 yıl2015 te ben daha portakalda vitaminmisim vay be
- +1 yıl
Senin yaş kaç ki 😀
Cevap sahibi+1 yılYok ya sevdim buralari insanların travmalarini okumak heyecan verici
Cevap sahibi+1 yıl18 iste
Cevap sahibi+1 yıl10 yasindaymisim ben almazlardi benj uygulamaya
- +1 yıl
Sen neden üye oldun mesela ilgini çeken ne oldu? Dürüst ol ama 😂
Cevap sahibi+1 yılBen internette gordum baktim cok muzdarip insanlar var. Dert dinlemeyi de severim. Oyle travmalar okuyup egleniyorum
Cevap sahibi+1 yılCok sapik dayi var ama ha
Cevap sahibi+1 yılBabam yasindakilerin esc misim gibi tekliflerde bulunmalari hos degil
Cevap sahibi+1 yılBasiyorum engeli ugrasamam
- +1 yıl
Aynen çok var öyle ama seninki de garip fanteziymiş he dert dinlemek için üye olmak nedir anasını satayım. Senin hiç derdin yok belli başkasının dertlerine düşmüşsün 😂
Cevap sahibi+1 yılAbi dert kayniyoe. En azindan kendi dertlerimi unutayim diye. Okuyorum vay be bu kisi benden daha kotuymus ekeheodhwo
- +1 yıl
Senin derdin okuldur kesin 😀
Cevap sahibi+1 yılDert mi yaristirak abe burada
İlişkisine saygısı olmadığı için
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisini sevmiyor mu
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelki ekmek çıkar diye
11 Yorumla- +1 yıl
Jajajajjaaj
+1 yıl... olduğu için boşluğu siz doldurun
00 YorumlaAranıyor iste srefsiz ilk fırsatta aldatır
00 Yorumla
+1 yılSeni yedekte tutuyor demektir
00 YorumlaAç gözlü olabilir bu konuda
00 Yorumla- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilisi olan bir erkek neden Instagram'da tanımadığı kızları takip eder?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler