güzel olur ama kalbi kibirle dolu olur ve merhametsiz olur. Yani kalbi güzel olsun yeter. Bir bakmışsın ego kibir tavan yapıyor o bakımdan merhametli ve vicdanlı insanla sevgili olurum bem🙂
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabi sonuçta 40 yaşından sonra güzellik gidiyor sağlıklı bir ilişki için eşleri anlaşması. gerek
Diş görünüşunu beğenmediğin birini tanımak istemezsin veya çok takmazsın profildeki sen isen benim mesela aklıma şu gelir bu kız bana. bakmaz o yüzden ilk izlenim için tıp önemlidie yaşadim cunku
Profildeki benim. Erkek arkadasımla sanaldan tanıştık iki ay konuştuk hiç görüşmedik çok nazikti çok kibardi çok ilgiliydi ondan hoslanmaya başladım birlikte olduk. Tipe önem versem gormedigim biriyle olmazdim diye düşünüyorum
Benim yanımda da var bir eleman 4 tanemi ne sevgilisi var çocuk hem çirkin hem kilolu hemde kısa ama ozgüven tavan dün kızdan ayrıldı bugün kız yalvarmiş barışalım diye
bir şey sorucam. bunu üzerine alınma ben konuştuğum bütün kızlarla nazik konuştum küfür ve argosuz ama sürekli terk edildim bu bahsettiğim çocuk biraz kaba konuşuyor sana göre nazik erkekmi kaba erkekmi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kime göre neye göre çirkin? 🤔 sana göre çirkin olan bana göre çirkin değil belki, herkesçe değişen göreceli kavramlar bunlar
Bu soruyu sana göre değerlendiriyoruz sana göre çirkin ve yakışıklı olanlar
İnsanları dış görünüşüne göre yargılamaktan hoşlanmam ama ben aradaki sinerjiye bakarım yüzde yüzse yürürüm ordan 😂
Yargılamak zaten kimsenin hakkı değil o bahsettigin sinerji veya enerji dediğin şey birinden hoşlanma durumu olarak geçer ama neyindem
Ses olur tavır olur hâl ve hareket olur mimik olur bla blaaa
Gumbell. izlermisim
Yok bilmiyorum
güzel olur ama kalbi kibirle dolu olur ve merhametsiz olur. Yani kalbi güzel olsun yeter. Bir bakmışsın ego kibir tavan yapıyor o bakımdan merhametli ve vicdanlı insanla sevgili olurum bem🙂
Tabi sonuçta 40 yaşından sonra güzellik gidiyor sağlıklı bir ilişki için eşleri anlaşması. gerek
Abi eş anlayışlı olması lazım yoksa evlilik yürümez he bir de sevgi bitmeyecek ve kendilerinden soğuma olmayacak
Dış görünüşe pek önem vermiyorum
Diş görünüşunu beğenmediğin birini tanımak istemezsin veya çok takmazsın profildeki sen isen benim mesela aklıma şu gelir bu kız bana. bakmaz o yüzden ilk izlenim için tıp önemlidie yaşadim cunku
Profildeki benim. Erkek arkadasımla sanaldan tanıştık iki ay konuştuk hiç görüşmedik çok nazikti çok kibardi çok ilgiliydi ondan hoslanmaya başladım birlikte olduk. Tipe önem versem gormedigim biriyle olmazdim diye düşünüyorum
İki ay boyunca tipini gormedenmi konuştun
O beni görmüştü fotoğraf atiyordum biz birlikte olduktan sonra fotoğraf atmaya başladı o
Peki merak ettiğimden soruyorum sadece yakışıklımı yoksa cirkinmi
Herkesin sen ve o mu dediği bir ilişki bana sorulduğunda eşi benzeri yok benim için
Olmam, korkarım ben.😨
Neden
korkarsın
Bi kere oldum pişmanım
Neden aldattımı
evet
Benim yanımda da var bir eleman 4 tanemi ne sevgilisi var çocuk hem çirkin hem kilolu hemde kısa ama ozgüven tavan dün kızdan ayrıldı bugün kız yalvarmiş barışalım diye
yuh 😂
bir şey sorucam. bunu üzerine alınma ben konuştuğum bütün kızlarla nazik konuştum küfür ve argosuz ama sürekli terk edildim bu bahsettiğim çocuk biraz kaba konuşuyor sana göre nazik erkekmi kaba erkekmi
Nazik kibar
Tamam teşekkür ederim
konuşma tarzı bakış açısı güzelse neden olmasın
Tabi onlar düzgün değilse ilişki yürümez zaten istediğin kadar güzel veya yakışıklı olsum
Güzellik göreceli bir kavram ya
Kendine göre işte
Çirkin gördüğüm kişiyle samimiyet kurmam
Normalde evet kimse samimiyet kurmaz ama oldu var sayalim çıkma teklifi etti