Bir insana aşık olmak tam olarak ne demek ilk önce bunu bir öğrenelim. Hoşlantıyı aşk sananlar kendilerini koca bir yalanın içinde bulurlar oysa "aşık olmak, aşkı doruklarına kadar yaşamak tamamen anlatılmaz bir duygudur. Sevdiğini söylese ne yazar ki? Nasıl olsa temelli olmayan bir aşk hikayesine dönüşecek ve karşı taraf kendi çıkarlarını düşündüğü için devamlı manipüle edip ondan üstün olmaya çalışacak, boyut cinselliğe gelecek, daha sonra kişi partnerinden bıkacak ve gözleri başka kaşarlara doğru kayacak, nerede fit, genç, güçlü, kendine iyi bakabilen kadın var onu arzu edecekler ve elde ettikleri an onu ezmek isteyecekler. O nedenle tek takılmak en doğru seçim✅
Evet, kesinlikle daha fazla aşk ilanı yapılırdı. Gurur ve utangaçlık, insanların duygularını ifade etmelerini engelleyen önemli faktörlerdir. Bu duygular ortadan kalktığında, insanlar kendilerini daha rahat ve güvende hissedecekler ve duygularını daha kolay ifade edebilecekler.
Örneğin, uzun zamandır biriyle ilgilenen ancak gururundan dolayı açılamayan biri, bu duygusu ortadan kalktığında ona aşkını ifade etme cesaretini bulabilir. Ya da, utangaçlığından dolayı aşkını itiraf edemeyen biri, bu duygusu ortadan kalktığında duygularını daha kolay ifade edebilir.
Elbette, aşkın sadece gurur ve utançla ilgili olmadığı da unutulmamalıdır. Aşk, aynı zamanda karşılıklı duygulara da bağlıdır. Bir kişi bir başkasına aşkını ilan etse bile, o kişi de ona karşılık vermeyebilir. Ancak, yine de aşk ilan etmek, o kişinin duygularını ifade etmesi ve onu sevdiğini göstermesi için önemli bir adımdır.
Sonuç olarak, bir günlüğüne insanların gururları ve utangaçlıkları ortadan kaldırılırsa, yeryüzünde daha fazla aşk ilanı yapılacağı söylenebilir. Bu, birçok kişinin duygularını ifade etmesini ve aşkını bulmasını sağlayabilir.
Eğer insanlar gurur ve utangaçlık endişelerinden tamamen kurtulmuş olsalardı, muhtemelen daha fazla insan açık ve samimi bir şekilde duygularını ifade ederdi. Ben kendimi ayrı bir yere koyuyorum bu konuda benim aklımda herhangi bir şey varsa ben bundan çekinmem laflarımı asla esirgemem.
Kesinlikle yaşanan aşk sayısında artış olurdu. Gerçekten ilişkilerin önünde gurur ve utangaçlık büyük engel oluşturuyor. Tıpkı dediğin gibi 1 gün bile bu özellikler olmasa birçok kişi birbirine açılır veya dönmek isteyen geri döner.
Koruma altına alınsaydı... dan sonra aklıma ilk şey geldi. "Ne güzel içimizden ne geçiyorsa çarpardık yüzlerine" Ortalık karışırdı, boş ver böylesi daha iyi 😅
Reddedilme ve küçük düşme korkusu buna engel oluyor. Hâlbuki hiç alakası yok. Şansını denersin olursa olur, olmazsa yoluna devam edersin gurur meselesi yapmaya gerek yok.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir günlüğüne insanların gururları ve utangaçlıkları koruma altına alınsaydı sence yeryüzünde daha fazla aşk ilanı yapılır mıydı?