Ben bugün nedense mutsuzum evlenmek istiyorum bir türlü kalbime göre o doğru insan çıkmıyor.. bari taşınıp kendi düzenimi kurayım diyorum 28 yaşındayım onada ailem izin vermiyor.. anlayacağınız kendimi sıkışmış hissediyorum.
Ne yaparsınız bu durumda. Ailem gerçekten anlayışlı değil izin vermiyorlar babam çok otoriter
Ne yaparsınız bu durumda. Ailem gerçekten anlayışlı değil izin vermiyorlar babam çok otoriter
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ailenin emirlerinden çıkıp birey olabilmelisin.
babam asiri baskici öyle biraz karsi gelip yaparim ederim diyemezsin gercekten cok zor insan
Yoksa bende bir birey olmak istiyorum 😔
Üzgünüm ama bunu yapmanın bir yolunu bulmalısın. Yoksa ömrün bu şekilde geçecektir. Koca bulsan bu sefer onun himayesinde geçer ömrün yine başa dönersin.
Deniyorum ama bulamiyorum bi yolunu
Çalışmıyor musun? İş ortamından birilerini bulabilirsin aslında.
Calisiyorum ama yok maalesef
Durum kötü desene bu şartlarda bekliyeceksin başka yapacak bişey yok gibi
bazen duvarlar üstüme geliyor kalabalik aileyiz kendime özel alanim yok patlama noktasindayim
O kadsr kötüyse durun konuş ailenle biraz delirmiş taklidi yap falan mecbur kalsınlar kendi hayatını kurmana
Inan ki anlamazlar saygi duymazlar klasik ailesi
Peki böyle ne kadar dayanabilir sin bu devirde evlenecek kişi bulmak nerdeyse imkansız illaki bı yolunu bulup hayatını kurmalisin
Isim gücüm yerimde ailemleyim.. ailemi cok seviyorum ama yinede bunaliyorum istedigim zaman kafama göre takilamiyorum evde. Atiyorum dizi izlemek falan
Sihirli bı degnegin olsa seni istediğin yere isinlardin gizli en azından bı sure seni bulana kadar rahat ederdin
Keske öyle bir sansim olsaydi
İnsan bazen imkansız olsada özlem duyuyor böyle şeylere ama hemen pes etme biktirana kadar bu isteğinde ısrarcı ol eninde sonunda kabul ederler
babam asiri baskici öyle biraz karsi gelip yaparim ederim diyemezsin gercekten cok zor insan
O zaman evlenecek bı şanslı adaya bulma çalışmalarını hızlandıran lazim
Bilsem o is nasil olacak yapardim
Nasıl yani çevren tanidiklarin yokmu girnaralarina ortamlara girnillaki biri denk gelir kadınlar bu konuda sanslidir
Yok.. tanistirdiklari da hep tuhaf kafa dengi olmayan insanlar
O zaman işin zor nasıl bulucan birikerini görücü usulü denemeye çalış
Iste onlardan bahsediyorum zaten
Biraz ortam yapmaya bak durdugun yerde kimse bulmaz seni
Nasil yapicam ortami arkadas cevreminde öyle cok tanidik erkekleri yok
Bı kaç mekan belirle ne istediğini bil ve ordaki adamlarla ilgilen uzaylı gibi durma bı köşede bakışlarını kullan mimiklerini kullan illaki birilerinin dikkatini cekersin
Hayırlısını dile çıkar biri karşına
Insallah 😔
Üzülme
Bazen üzülmemekten baska bir sey yapamiyosun
Yaparsın belki neden olmasın bende evlenmek istiyorum fakat gerçek seveni bulamadım
Sen erkeksin canim isterse kendi evine cikarsin hic degilse kendi düzenin olur. Ben ailemle yasiyorum istedigim zaman tv bile izleyemiyorum
Evet o durum kötü maalesef açıkçası senin de yapacağın şey mesleğini eline alıp farklı bi şehirde yaşamak daha iyi olurdu
Coktan giderdim ama iste dedigim gibi ailem babam asiri baskici öyle biraz karsi gelip yaparim ederim diyemezsin gercekten cok zor insan
Ah ah ne diyeyim ki yani nerelisiniz peki
Erzurum
Hmm şimdi şehre göre de olabilir Erzurum da aile kavramı önemli diye biliyorum
Aman hepsi bos.. evet önemli ama 28 yasindayim benimde bi hayatim var. Saygi duysalar tamam da saygi mi duyuyorlar. Ne tv izleyebiliyorum ne biraz evde calisayim desem calisamiyorum sesten umurlarinda degil. Ama yinede herseyi onlara göre yasamak zorundayim sen düsün
Evet maalesef zor bir durum gerçekten o yaşta ki insan için kısıtlanmak hiç bir yaşta iyi değil ama yaş ilerledikçe kısıtlanmak daha kötü maalesef
Gencken okey, ama bu yasta? Istedigim gibi hazirlanip cikamiyorum, eve gec gelemiyorum. Gecten kastim 10-11..
Bu yasta akli basinda biri olarak cok zor dört duvar üstüme geliyor bazen
İşte ediyorum ya bu yaşta daha zor gelir insana kısıtlanmak yani sana güveniyorlarsa bu kadar kısıtlamaya gerek yok
Bi gizliden çıkar mısın?
Anlayissiz insanlar.. babam icin cocuklarinin hayatina saygi duymak kendi otoritesini ezip gecmek gibi bir sey o yüzden anlamak istemiyor
Neden
Baban hakkında bi yorum yapamam tabiki böyle yapması üzücü cidden
Burdan devam etmektense sohbet ederiz diye
nasip kısmet değil tabiki şansızlık diyelim
Göz rengin nedir
#Hükümdar
evde kaldın ozaman
Nasibin seni bulur
Insallah 😔
Dertleşmek ister misin
nasip kısmet
Peki mutsuz olup kendi evine çıkmak isteyip bunun bile mümkün olmaması?
Ailen neden izin vermiyo meslek ne
Klasik türk ailesi işte.. evlenmeden çıkılmaz kafasındalar. Konu meslek veya maddiyat seğil
Evet evet haklısın e senin kriterler neler görücü üsülü vs geliyo mu
Kriterim yok yani kendi hep kafa dengi olmayanlar veya niyeti ciddi olmayanlar denk geldi
Hmm anladım ben de sen gibiyim ya dertleşelim mi istersen
Hiç sevgilin oldu mu