Ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz?

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar. Beni yargılamadan yorum yaparsanız sevinirim çünkü fikir danışmaya ihtiyacım var. Birisine aşığım, ve aşık olduğum kişi de yakın arkadaşım kızı. Kendisi benden baya küçük, ama kendime hakim olamıyorum. Annesi benim en yakın arkadaşlarımdan biri. Çok kez inkar etmeye ve düşüncelerimi değiştirmeye çalıştım ama olmuyor. Aklımdan çıkmıyor, kendisi çok güzel, inanılmaz derecede akıllı ve aşırı çekici. Sessiz, akıllı, uslu, içe-dönük, masum, aşırı güzel ve itaatkar bir kız. Ve ben de dominant ve kontrolcu birisi olarak onun karakterini çok seviyorum. Kendisinin çok saf ve masum bir güzelliği var. Bazen ona kibar emirler veriyorum ve zevk alıyorum, ya da bazen annesi telefonunu falan kontrol ediyor, keşke ben annesinin yerinde olsaydım diyorum. Bu arada annesi de katı birisi, sürekli kendisinin telefonunu kontrol ediyor, nadiren dışarı çıkmasına izin veriyor vs vs. Şahsen annesini haklı buluyorum çünkü kız çok çekici ve güzel, erkekler ister istemez bakıyor ve buna sinir oluyorum. Hissettiklerimin yanlış olduğunu biliyorum, ama kendime engel olamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hisslerimi bastıramıyorum, sizce onunla konuşmalı mıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kız 18 yaşında. Lütfen ona göre yorum yapın. Tavsiye verirseniz sevinirim.
Ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz?