Kavga ettik ayrılmak istedi bana hep soğuk davranıyordu zaten önceki tartismalarimizin kinini tuttuğunu söyledi ve her ilişkide yaşanan şeyler ve sebepler geçici tartışmalar yani. Çok farklı birine dönüştü beni resmen asagiliyor o bana ne yaparsa yapsın onu görmüyor ve sürekli bana kötü davranıyor siz olsanız böyle birine ne yaparsınız?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biraz uzaklaşmanız lazım, ya kıymet bilirsiniz ya da öylece biter.
Ne boşsunuz mk bu mesajları okuyunca daha da boş gelio böyle işler bu ne mk hxjfjejx
Hayatımda yaşadığım en iyi ilişkilerden biriydi 2 aydır bana soğuk davranan birini ilk tanıdığım kadına donusturmek için çaba veriyorum karşımdaki kıza kendimi açıklayacak uzun mesaj atıyorum kız tamam diye yanıt veriyor toksik olduğunun bende farkındayım
Çok baskıcı karşısındakini birey olarak değil de dediklerini yaptıracak biri olarak görüyor. Yerinde olsam muhatap bile olmam rahatsız bu
Bütün özgüvenimi aldı benden, hani oturup yarım saat uzun mesaj atıyorum sadece tamam diyor bana canım yanıyor yapma diyorum böyle aynen kalpsizim ben öyle demiştin ya bana diyor rahatsız mı?
Evet sorunlu bu bana güven
Önceden karşımda su bile içmeye utanan biriydi sonra psikolji haplarina başladı daha sonra böyle birine dönüştü bana alıştıkça ve ilaçlara devam ettikçe
Yok ya bu tiplerin karakteri böyle. Başta sadece kendini baskılamıştır. Kaç kurtar kendini ömür boyu azarlanmak istemiyorsan
Bişe dicem yeşil yazılar sen misin
Evet
Söylediklerim senin için geçerli o zaman
aynur kisisi deger kiymet bilmiyo gibi geldi uzaklasmalisin
Bro niye üsteliyorsun ki? Sil noyu bak önüne. Hayat kısa değmez.
Bu kızdan hic bisey olmaz yol yakinken dön ve hayatina baak harcadigin zamana yazikk
Bence bunu engelle
Çok boşsunuz.