Türkler feth ettikleri yerlere iskan politikası uygular yani o bölgeyi Türk boylarıyla Türkleştirir. Selçuklular Karadenize kıpçak Türklerini yerleştirmiş zamanında. Kıpçak Türkleri genelde sarışın veya mavi gözlü falan olurlar genelde. Bu gün Karadeniz de onun alt veryonlarını görmekteyiz, sarışın ve mavi gözlü insanlara çok rastlıyoruz. Yine Karadenizden çok kahraman insanlar çıkıyor.. Rize tarafında kiler için aynını söyleyemem orada.. Ancak Karadeniz de laz olarak bilinenlerin çoğu saf Türktür. Çepni, kıpçak vs.
15 Yorumla- +1 yıl
Ya ne saçmalıyorsun Türkler orta Asya’dan geldi ne sarışını mavi gözlüsü? Yalana bak abi Türk kaynaklarından okumuş cahil cühala Hahahahaha lan öz türklerin Çin tipik özelliği var orta Asya öz türkler neyin nesi en saf Türk Uygur Türkleridir türklerden sarışın mavi gözlü çıkmaz Rus Çerman islandiv melezliği varsa anca olur kendinizi avutulmayın cidden komik bi durum Hahahahaha
- +1 yıl
Ayrıca en güzel gen İskandinavlarda olur onları çok beğeniyorum dünya görüşlü akıllı insan beğenir diğerleri kıskançlık haset duysun
En İyi Cevaplar
ordu'lu bir kız arkadaşım var sınıfta :) tanışmadan önce ordulu arkadaşımız da dahil 3 urfalı 1 yozgatlı 4 malatyalı 1 antepli 1 Mersinli toplamda 11 kişi kendi yöremizin şivesini konuşuyoduk ordulu arkadaşla bir tanıştık 11 kişi karadeniz şivesi konuşayruk :D
30 Yorumla
Biri benden bahsetti sanirim ^_^ akillilardir genelde rize kizlari ceneli olurlar. Guzellerdir. Cogunlugu renkli gozlu olur. Hamaratlardir. Karadenis muzigine bayilirlar. Dunyanin neresine giderlerse gitsinler karadeniz baskadir onlar icin. Ve tum karadeniz kizlari laz degildir. Genellikle rize ve artvinli olurlar. Çalışkanlardır yılmazlar. Saman alevli olanlari coktur. ^_^ :)
1012 Yorumla- +1 yıl
Biri beni anlatmış @görüşsahibi :)))
- +1 yıl
handjob deyisun yani :))
Diğer konusunda 697 cevap paylaştı. Sen genel Karadenizlileri soruyorsun heralde. Lazlık farklı bişey. Rize'nin üç ilçesi ve Artvin'in iki ilçesi lazdır sadece. Onun dışında Karadeniz'in geneli türktür. Hemşinli, gürcü ve rumlarda vardır. Her yöreden her insan cıkar o yuzden genelleme yapamıcam. Ama biz lazız mesela ve cok da laz tanıyorum. gayet sıcakkanlılar. kişisine göre değişir yani
55 Yorumla- +1 yıl
Çepni Türkleri laz olmaz ikisi apayrı bişey. türksen türksündür. laz Karadeniz'e verilen bir ad degil. bir ırk. pazar-ardesen-Fındıklı-arhavi-hopa lazdır. onun dışında borçkanın camlıhemşinin bir kac köyünde var diye biliyorum. https://www.giresunblog.com/lazlar-nerede-yasar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
- Diğer konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılLaz kızları keçi gibi inatçıdır. ATAERKİL ve anaçtırlar. Bizzat evlenen arkadaşımı gördüm adam mum mum :)
Evlendiğimde elimi masaya vurduğumda, iki bacak hatunun dört bacakta masanın 6 bacak titrer diyen adamı geçenlerde corba yaparken gördüm. Adam poğaçaya yumurta sürüyor içler acısı :D40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1) cevremdeki hic bir kiz he sokakta gordugum kiz renkli gozlu degil.
2Trabzonda yasiyorum ama cenesi dusuk edepsiz kizlara rastlamadim karadenizde edepsiz kizlar dislanir genelde temiz ve bakire olurlar.(tam evlemilecek tipler burada kendimi ovmuyorum
3) lazla karadeniz kizini bir ayirin oyle gelin122 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOf koy mu?
+1 yılabi neyine bu kadar güzel diyolar anlamadım gözlerinden felan bahsettiler ama ben burundan dolayı pek dikkat edememişim şimdiye kadar demekki bide aşırı inatçı olurlar. erkeksi bir yapıları var. ama iyi yanlarıda var delikanlılardır bişey diceklerse açık açık derler neyse o yani aşkım ne var niye böyle diyosun dediğinde yok bişey sen daha iyi biliyosun ne olduğunu diye bir cevap gelmez neye kızdıysa söyle azına sıçar sende anlarsın doğal olarak :D
10 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi. İyi olan da var kötü olan da aile terbiyesi şart. Edepli her kız güzeldir. Laz kızıyım.
14 Yorumla- +1 yıl
Masallah maşallah hem güzel hem edepli
- +1 yıl
:)) Estağfurullah
- +1 yıl
Şey dicektumm tanisabilurmiyuiz acebaaa ablasu
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılkızı isticeksen eğer , babasından değil abisinden isticeksin,
yok istemicem diyorsanda , arkanı kollayarak gezeceksin :)16 Yorumla- +1 yıl
yorumumda gizli küçük bir detay var , orayı atlamışsın.
- +1 yıl
Güzel kardeşim , kız tabiki babadan istenir, amma öncelikle abilerinin onayını alman lazım anlamında kızı abisinden isticeksin yazdım, illa lafın tamamını söyletcen
- +1 yıl
zamana bırakalım mı?
+1 yılÖncelikle Karadeniz kızları Laz kızları değildir %90 belki daha fazlası Türk kızıdır sen Rize Pazarda Hopaya kadar olan küçük bölgedeki 100.000 civarı lazları soruyosan yarı yarıya olsa 50.000 Laz kızı filan iyilerdir @fatihzeus
21 Yorumla
+1 yılSevimli , cana yakın, kararlı, hamarat, eğlenceli, ve tabi zeki olurlar :)
14 Yorumla- +1 yıl
Tabiki :)
- +1 yıl
Hemşerim ya supersin.
- +1 yıl
Hemşeri olduğumuzu kim demiş @gunahın-rengi
+1 yılArkadan bakinca hepsi heycan uyandirir bole sari sari pufte puf dedirtiyorlar ama yuzlerini donunce adeta carpilmisa donuyorum one la oyle blaer cadisi gibi burun tepkisi ile hemen bir kizlarin hamsi olduklarini anliyor ve hemen olay yerini terk ediyorum:)
10 Yorumla
+1 yılonları görünce anlarsın gördüğün en güçlü kızlardır elde edilmesi zordur. Ama sevdiklerinde onlardan birazda olsun korkmalısın çünkü beklediğindende fazla severler.
40 Yorumla- Diğer konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılValla kaçırma kardeşim yakaladıysan. Mert olur sadık olur zeki ve neşeli olur adamın ömrüne ömür katar karnın tok sırtın pek olur çocuklarının anası evinin kadını işinin erbabı olur ;))
21 Yorumla- +1 yıl
Nereden biliyorsun bunları
+1 yılkaradeniz genelini bilmem ama trabzon kızları kadınları hep erkeklerine özenirler.. erkekleri rusa gider kadınlarıda sağdan soldan bulur evli olsun bekar olsun çok fenalar..
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerini aldatmaya meyilli bir yapıları var. Zaten bu yüzden orada herkes belinde silahla dolaşıyor. Bu yüzden orada cinayetler çok fazla. Ama tabi bu herkesi kapsamıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır sallamadım. Trabzon'da kaldım bir süre oradan biliyorum. Her akşam bir yerlerden silah sesi muhakkak gelirdi. Hatta bir ara adamın biri bizim alt komşuyu bıçakladı. Karısına selam verdiği için. Tabi önce karısını bıçaklamış. Tabi ortalık karıştı. Her yer polis ve federal ajan doldu falan filan. E tabi bundan öte olaylarda oluyordu.
+1 yılLaz kızı başkadır. Özellikle memleketinden alacaksın. Çalışkandır beceriklidir yuvasına bağlıdır evcildir doğaldır ama attımı tepesinin tası vallahi adamı ters çevirir. Trabzon erkekleri karadeniz kızları için özellikle trabzon kızları içi; allah onların belden yukarısinu erkek yaratmuş... derler. Baktımı atmaca gibi bakarlar tırsarsın bakmaya. Özellerdir vesselam.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıllaz kızların yüzleri küçük üçgensi yaşlanmış erkeksi duruyor göz kapakları düşük cildi ölü gibi hasta gibi tipleri oluyor burunları kemerli Uzun burunlu oluyor türkiyenin en kısa boylu bölge Karadenizlilerdir gördüğüm kadar çoğu lazlarda kısa boylu ayrıca renkli gözlü falanda değiller çoğu kumrala yakın esmere barizdir cidden renkli gözlü olanıda varsada bi insana bu kadar da mı yakışmaz tipte geçen sınıfta laz kızı biri yanıma oturdu cidden ağzı kokuyor dayanamayıp söyledip halen bi değişiklik yok bu sefer yanımdan kovdum akıllarında kıt oluyor ama özünde iyi insanlar ( bu zamana kadar Lazlar ile etrafımda baya vardı analiz ederek cevapladım)
01 Yorumla- +1 yıl
Ben ardesenliyim gerçek lazım :) istersen sana bir resmimi atayim aynaya bakıp asla göremeyeceğin güzelliğe sahibim :) bir konuda bilgin yoksa fikrinde olmasın insanları fiziksel özellikleriyle yargılamak sanırım hakkın değil :) üslup efendim biraz üslup
laz kizini iki kelime anca 'laz kizi' kelimelri ile anlatiriz. baska birsey olmaz:-) sevdiler mi tam severler. erkeginin kulu olurlzar. ama aldatmaya gelmezler. ceker vururlar jardes. ondan ayran gonullu isen bhlasma derim:-)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenellikle diye başlıyorum..
eşlerine karşı saygısızdırlar..
çok kıskanç ve hırçın oluyorlar..
çok laz kızı ile flört ettim hi. biri ile anlaşamadım belkide benim şansıma çıktı karşıma böyle olanlar..
karadenizlilerin mahallesinde büyüdüm büyük küçük hepsi aynıydı..
kötülemek için söylemiyorum..
hiçbirine kötü davranmam çok sevdiğim arkadaşlarımda var aralarında..
ama sevgilimi!
asla!00 YorumlaHatir gonul dinlemem haksizliga gelemem
Karadeniz kiziyim kursun yerim laf yemem 😅32 Yorumlalaz kızıyla karadeniz kızı arasında çok fark vardır :).
210 Yorumla
+1 yılLaz kızı dedin mi akıllı olacan ! yoksa götüne kırbacı vurmaz sezercik filmindeki gibi? HARBİ KURŞUNA DİZERRRRRRRRR ..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıletnik olarak laz olan bir kız tanımadım ama karadeniz kızları renkli gözlü al yanaklı oluyolar ve bence en güzel kızlar bu yöreden çıkıyor ve pek de gerici değiller mesela samsun kızları tam ayran gönüllü ordu kızlarıda öyle kastamonu sinop kızları ise güzel ama bakımsız çelkimsiz oluyo benim gördüğüm kadarıyla böyleler
00 Yorumla
+1 yılKızlarını bilmem ama kadınları çok çalışkan. Benim anneannem kendisi 75 yaşında arkasında 30 kg ağırlığında samanla dimdik toprak yokuşu rahatça çıkabiliyor :)
10 Yorumlaben seviyorum lazları kendi hallerindeler laz ablalarım var dobra dürüst çıkıyorlar nedense olduğu gibi onlar
22 Yorumla- +1 yıl
Helal
sinirliliğiyle çok kırıcı ama merhametli ve cömert...
10 YorumlaErkek gibi olurlar cok cazgirdirlar popondan mihlarlar yanlisinda:) Sadiktir ama olmaz laz kizi buyuk sehir de yasamis o yore ye ait orf adeti diksiyonu giyim kusami vs aldiysa olabilir. geneli guzeldir ama kabadir. İzmir kizi haric istemem
10 YorumlaDiğer konusunda 16,2b cevap paylaştı. Her bölgenin iyisi de vardır arızalısı da... Bölgesel sınıflandırmalar bölücülüğe hizmet eder.
20 YorumlaHarbidir, delikanlıdır, atarlıdır en azından benim tanıdıklarım öyleydi. Severim karadeniz insanını
10 YorumlaAklı olan yanaşmaz diyorum;- )
Naz mı ararsın dırdırmı ararsın ;P
Şaka maka bizim yöremiz TRABZON için söylüyorum Barbie değiL Harbi kızlar var tabikide: )10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende Kastamonluyum karadeniz bölgesi ama laz değilim laz bulmak trabzon rize :D
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnedemk
- +1 yıl
Trabzon mu? bir araştır istersen? Trabzon laz olmaz Rize'nin de her bölgesi laz degil. pazar, Fındıklı, ardesen laz bir tek. artvinde de arhavi ve hopa lazdır bide borçkanın bir kac köyü. https://www.giresunblog.com/lazlar-nerede-yasar
- +1 yıl
Annem Trabzonlu babam Kafkasya göçmeni Laz olur muyum biliyorsan yardımcı olur musun...
Aldatacaksan bir tane çelik yelek al önce
Sonrasında iyidirler ve Türkiye geneline vurursak daha namusludurlar20 Yorumlayarı lazım babannem lazdır. özellikle trabzon kızları çok şirin oluyorlar ben karadeniz insanına aşığım..
01 YorumlaLaz diye ayırt etmeyeyim ama karadeniz kızları gerçekten güzel olur tatlı olur gönlümü de kaptırdım karadenize napalım gönül işi seviyorum sizi karadeniz insanım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelde özgüveni yüksek oluyor. feldir feldir bakıyorlar açıkgözlerdir.
11 Yorumla
+1 yılbasit insan. normal olagan insandir. Hicbir extremlikleri yoktur.
10 Yorumla
+1 yılkız kızdır önemli olan kişilği düzgün olsnda lazda olsa nasılı önemlı degıl çerkezde olsa nasılı önemli degıl bea
10 Yorumla- Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılLaz Kızları anlatılmaz, yaşanır ;)
43 Yorumla- +1 yıl
Çabuk anladun :D
Etnik kökenleri Türk değilde Rum'muş hep öyle diyorlar bilemem ama evet kötüleri de var tanıyanlar var çünkü.
00 Yorumla
+1 yılBiraz cesaret fazlalığı oldu doğrudur, güzel huylu olanları mecvut ama çoğunun aklı çalışmayi
10 Yorumla
+1 yılBence çok sadakatli kizlardir evlenmeyi bile dusunuyorum o kadar tabiki istisnalari vardir
10 Yorumla- Diğer konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yıliki kelime sığdıramayacak kadar güzel becerikli ellerinden her iş gelen fedakar sadık iyi yapıları vardır genelde özellikle trabzon şivesi trabzon insanları hoşuma gider
00 Yorumla ılk bakısta korktugunuz
tanıdıktan sonra vazgecemedıgınız kızlardır )10 YorumlaDis gorunusleri fena degil ama beyin den problemli kesinlikle insni skntiya sokacak cinsten aptal kiz tipleridir. Kisacasi beyinlerinden baya bir parca eksik oludugunu dusunuyorum. d
10 YorumlaRize kızları sıkıntı hani tipte yok pek burunlar bozuyor. Ama trabzon kızı farklıdır o iyidir gene güzelleri çok vardır.
00 Yorumla
+1 yılHamsiler kara lahanalar usta yemekleri :D
ve fazla dayanikli doga kosullarina
ve cok sertlerdir
bir laz kiz bana sopa vurdu ordan biliyom :(00 Yorumlaçok komiktirler (iki kelimeyle ancak bu kadar olur)
10 Yorumla
+1 yılSekil ben :)
İyiyizdir cana yakinizdir210 Yorumla- +1 yıl
Misir unli yapilani diyorsun
Tabikde yedim
Misir corbasi kuymak misir ekmegi
Tursu kavurmasi
Saymakla bitmez - +1 yıl
Karadeniz diynce ilk akla trabzon gelir
Uzun gol ayder manastr ile
Rize ikinci bence - +1 yıl
Ever samsun luyum ama trabzon rize ordu cok kez gittim
Helede trabzon gitmedigim yeri yoktur
Ama laz karadeniz trabzon of dur :)
benim tanıdığım mavi gözlü bir tane var hem zeki hem güzel. :)
00 Yorumlakurban olayım laz kızına ben de Rizeliyim. Sakıncalı 53 :D:
10 Yorumla
+1 yılHeryerin iyisi kotusu olur. Benm tanidiklarm genelde rahat insanlr ve pekte namusuna baglilari gormedm. Laz ve Karadeniz farkli diyorsunuz hic farketmiyo Türk topraginda olan tum kadinlr cenelidir :))
00 Yorumla
+1 yılKaradenizli kızlar İzmirliden daha tatlı ve güzellerdir.
10 Yorumla
+1 yılahh ahh cok sevdıgım sevgılım cilveliydi konuşkandı...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsacları var iki gòz bir burun isde normal kızlar gbi
10 Yorumla
+1 yılkonuşmaya bayılan inatçıdırlar :D
13 Yorumla- +1 yıl
başını ağıtır diyim :D ilk konusmaz falan açıldıkca durdurana ask olsun :))
bir laz olarak iyidir hepsi aralarında aşırı rahatsızlar da cıkmıyor değil yaniii
10 Yorumla
+1 yılvalla laz kizlari laz erkeklerinden hoslanir bence :D ben istm yasiyorum lazim ve cevremde hep trabzonlu bulunuyor arkadas cevresi olarak okulda yani. bunu son zamanlarda ben de ilginc buldum neden oyle oluyor acaba
02 Yorumla- +1 yıl
yani demek istedigim degisik oluruz herhalde :D ondan bu soru gelmis de olabilr yoksa ne alaka yanu :D herkez insan
Ben ofluyum genelde inatçı ve pratik olurlar.
Marifetli , zeki herşeyi vermiş allah :))00 YorumlaDiğer konusunda 335 cevap paylaştı. tek tip bir karakter yok. genel olarak denilebilecekte birşey bulamadım :)
00 Yorumla
+1 yılİnatçı dediğim dedik ama çalışmaya gelince erkeklerden çok çalışırlar
00 Yorumlalaz kızları çok hoşuma gıdıyor hep bı laz kızıyla evlenmek isterım D:
10 Yorumlainatçı ve hırçın eli maşalı da denebilir
37 Yorumla- Diğer konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi kendimi yorum paragraflarca yazı yazmanın ne anlamı var
Mükemmeller :)00 Yorumla - Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar