+1 yılBu ne mıç mıç iletişim be kalpler güller falan böyle yazan insanlar oldum olası samimiyetsiz gelmiştir benim samimiyet kavramımda böyle yağlama yıkama yok
119 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğiniz kadına karşı da mı yok? Bu adam baya kibar biri. Ondan olabilir mi? Samimi mi bilmiyorum. Onda haklı olabilirsiniz. Bende tam anlamı ile güvenemiyorum. Bugün de biraz soğuk davrandı mesala
- +1 yıl
Mesele sevdiğimiz kadın değil kaç günlük iletişim bu mesela dur tahmin ediyim, max 3 aydır
Soran+1 yıl5 senedir tanıyoruz birbirimizi. 2 yıl aynı iş yerinde çalıştık
- +1 yıl
5 sene de seni neden seviyor çözememiş mi? Bilmiyorum samimi gelmedi yazışmalar belki de ben in yargılı bakıyor olabilirim bunu en iyi hissedecek olan sizsiniz. Sözler anlamsız harf yığınlarıdır bazen yanlış geçer karşıya ama davranışlar Nettir bir insanın sendeki yerini sana verdiğim zaman gösterir zaten
Soran+1 yılÜstteki yazı bana ait. Evet neden seviyorum bilmiyorum. Çünkü çok farklıyız. Davranışlara bakma konusunda çok haklısınız ama ona katılıyorum
- +1 yıl
Kafamı yaktın alttaki şebeklik erkeğe ait değil de bana lütfen 😀 kusura bakma lütfen bu tarz şeyler çok komik ve yavan geliyor bana gül kalp nedir Allah aşkına kibarlık diyorsunuz Belki siz buna ama değil maalesef ☺
Soran+1 yılÜstteki yazı benim. Alttaki gül seviyorum erimeli emojileri ona ait. Ya benim cümlelerimin karşısında ipe sapa yarar cümle kurmasını bende isterdim ama o kısaca seviyorum diyip emojiye yığmış. Ben napim :) sahte olduğundan mı diyorsunuz
- +1 yıl
Şöyle düşünelim hadi senle sohbet ediyoruz ve ucu açık bir cümle kuruyorsun! Ben değer verdiğim insanların sözlerine de değer veririm neden bu cümleyi kurdu? burada tam olarak ne demek istedi gibi düşünceler yoksa kafamda emoji bile atmam espriye vurup geçerim. Tabiki her insanın değer yargısı farklıdır fakat meraksız iletişim samimiyetsizlik barındırır...
Soran+1 yılSenin neden sevdiğini bile merak etmiyor mu diyorsunuz. Daha önce bana sürekli sana yazmak istiyorum, çok mu ilgi gösteriyorum sana, çok mu üstüne düşüyorum, bir sürü kadın arkadaşım var ama hiçbiri ile senle ettiğim sohbeti edemiyorum, hiç biri ile senle olduğu gibi mutlu değilim, bana çok iyi geliyorsun, seni kaybetmek istemiyorum asla filan demişti. Onlar sayılmaz mı :)
- +1 yıl
Bilmem sen bileceksin altı dolu sözler mi yoksa boş mu? Davranışlarla bunları ne kadar doldurdu bunları benim bilmem imkansız ben sadece yüzeysel yorum yapabilirim sana ışık tutacak olan senin birikimlerin ama her zaman olumsuzları düşünmeliyiz doğrular ve gerçekler bütün olumsuz düşünceleri temizleyecek güce sahiptir.
Soran+1 yılKafam karışık
- +1 yıl
Farkındayım benim de kafayı çorba ettin saol 😀
Soran+1 yılHahahah size naptım
- +1 yıl
Her cümlede beni ters köşe yaptın mesela 😀
Soran+1 yılTeorilerin çöküp durduysa suçlusu ben miyim :)
- +1 yıl
Çökmedi aslında mesajı yazanların cinsiyetlerini yanlış belirledim ilk başta sonra senin yorumun algımı değiştirdi. Ama teorilerim hala sağlam
Soran+1 yılDavranışlarla göstermediği sürece destan yazsa da sallama diyorsun. Doğru mu anlamışım :)
- +1 yıl
Eğer destanlar umrunda olsaydı kafan berrak olurdu diyorum 😉
Soran+1 yılOfff bu iyiydi :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Senin yerine ben darıldım😹Sor işte nasıl seviyorsun? oda döksün içini 😝
010 Yorumla
Soran+1 yılO bana daha önce 13 14 kez dedi seviyorum diye bu benim daha 2. Söyleyişim. Bu seviyorum dediğimin altında pandemide ne zaman sıra bana gelecek korkusu ile aramızda dostane bir ilişki kuruldu sanırım, ona bağlıyorum ben filan yazdımz yani nasılını yazdım :)
- +1 yıl
Ben hiç erkek arkadaşıma seviyorum demedim br de o bana.
Soran+1 yılNeden? Sence ilişkin olmayan birine seviyorum demek mi daha garip ilişkide olduğun kişiye dememek mi?
- +1 yıl
Arkadaşımsa söylemem yalnış anlamasın diye.
Soran+1 yılBizim ne pok olduğumuz belli değil demi. Ama o benim yanlış anlatmamdan hiç çekinmeden sürekli seviyorum özledim sana itiraf etmem gereken bir şey var diyip duruyor
- +1 yıl
Hoşlanır senden
Soran+1 yılBir kere kahveye çağırdı. O zaman ikimize ailelerimizin yanına memlekete gitmiştik. Orada evlerimiz baya yakın 5km filan. Aynı semtteyiz. Kahveye çağırdı işte. Gel oturalım dertleşelim, belki çok güzel bir şeylerin başlangıcı olur dedi. Ama o başlangıç filan diyince ben korktum bir anda. Sonra ben sana hızlıca yükseliyorum sen bana yükselmediğin için sorun oluyor aramızda dedi. Niye güvenmiyorsun kendine dedi. Sanki seni tenha bit yere mi çağırdım, kalabalığa kahve içmeye davet ettim, bir şey yapmıcam ki sana dedi. Ama bu cümleleri kurduğu için yapar bu kesin , hamle yapar karşılık vermezsem de aramız iyice açılır diye gidemedim. Zaten biliyordum gelmeyeceğini dedi. Şaşırmadım hiç dedi. Ben seni özgüvenli havalı yetişkin bir kadın sandım içinden özgüvensiz küçük bir kız çocuğu çıktı , korkuyorsun kendine güvenmiyorsun diye bana baya salladı
Soran+1 yılGeçende bu özgüvenli davran biraz gel yanıma diye tekrar dedi. Bak dedim ben bu özgüvensiz eleştirini baya düşündüm. Senin özgüvensizlik dediğine ben özsaygı diyorum o yüzden gelmedim dedim. Yani insan bir şeyin yanlış olduğunu hissedip yapmazsa gitmezse sana göre özgüvensizlik ama bana göre bu özsaygı dedim. Tamam haklısın ama ekleyeceklerim var arayabilir miyim dedi. Ev kalabalıktı o an. Arama sonra konuşuruz dedim. Sonra da hiç müsait olamadım daha doğrusu müsait hissetmedim kendimi o tartışmaya. Bende de var sorun biliyorum
- +1 yıl
Hoşlanıyor senden.
Soran+1 yılCinsellik için olduğu şüphesi de var bende.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSadece tek bir gün soğuk yaptı diye öyle düşünme büyük resime odaklan
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten arkadaşça olmayan anlamda sevme ihtimali var mu diyorsunuz yani
- +1 yıl
Bunu iyi analiz et diyorum.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
👍👍
+1 yılYürümüyor koşuyor ama aşk mı yoksa meşk edelim mi onu bilemem
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu erime emojileri yüzünden mi dediniz
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen manitaya bu kadar yavşamıyorum😂😂😂 bu kadar kalp ne bayılazaaaam🤮
07 Yorumla
Soran+1 yılKim kime yavşamış:) ikimizde mi yavşağız :) ay çok kırıcı ama ya :) arkadaşça olma ihtimali yok mu sizce bunun
- +1 yıl
Kız kızaysa okey ama erkek kız mesajıysa bu sol taraftaki baya baya yavşıyor😂 erimeli bitmeli hemde😂
Soran+1 yılErimeli olan erkek , üstteki mesaj bana ait. O erime emojisi eriyorum givi bir şey mi yani
- +1 yıl
Hoşuna giden güzel bir iltifata söze karşı atılır bunda bir şey yok ama seninki emoji kombini yapmış😂😂😂
Ayrıca ben hiç normal bir arkadaşıma seni seviyorum demedim diyenide görmedim. Sana ilgisi var işte anla
Soran+1 yılBenim de bir sürü erkek arkadaşım var. Demedim bende hiç onlar da bana demedi hiç. Haklısın sanırım. Ama bugün soğuk davrandı. Ben ona bende seni seviyorum filan diye tekrar yazmadım diye olabilir mi sence?
- +1 yıl
Sana yürümüş karşılık vermediysen bozulmuştur
Soran+1 yılBuradaki mesajlar işte. Ama yukarda demişim seviyorum diye tekrar demem mi gerekiyordu
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sevgilisiyle bu kadar kalpli konuşmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değiliz daha ama anlayamadım ne demek istediğinizi
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Adil Yıldırım taktiği kullanmışsın, gözümden kaçmadı 😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha vallaha mı 😆 işe yaramış mı sence 😆
Sanal dünyasındaki aşklara inanmıyorum kendi görüşüm tabi bu siz bilirsiniz yine de
018 Yorumla
Soran+1 yılEski iş yerinde 2 yıl beraber çalıştığım biri
Soran+1 yılKüçük bir ilçede yaşıyoruz. Dışarı çıkma olmadı. Ama beraber iş yerinde oturup kahve içmişliğimiz tek başımıza uzun sohbetler etmişliğimiz var. O zaman da hafif ilgi vardı ama ben ilgi almaya alışık biriyim. Çok büyük adımlar Garip durumlar olmadı. Sadece onu ilk gördüğüm gün ben aşırı etkilendim ama hiç çaktırmıyorum. Gidene kadar dönüp dönüp birbirimize bakıp durduk. Ama sanki o günü hiç hatırlamıyor gibi davrandım.
Soran+1 yılYok ben yazmasını beklicem artık. Yazmıcam bir süre bakalım
Soran+1 yılAmin aminnnnnnnnnnn :)
Soran+1 yılNe yazayım size tekrar onu anlamadım
Soran+1 yılDaha önce sana itiraf etmem gereken bir şey var dedi, ben duymak istemiyorum duygusal boşluktasın diye susturdum. Bu ara kahve içmek için ısrarla çağırdı sana söylemem gereken bir şey var diye. Açılmak değil mi bunların anlamı? Ben mi yanlış yorumladım?
Soran+1 yılGidersen açılacak diyorsun. İşte kabul etmeyeceksem de açılmasına izin vermek hoş olmaz, iş arkadaşım , ortak çevremiz de var. Bilmiyorum seviyorum ama güvenmiyorum
Soran+1 yılCinselliği rahat yaşayan biri olduğunu biliyorum. O yüzden güvenmiyorum sanırım.
Soran+1 yılBir kere kahveye çağırdı. O zaman ikimize ailelerimizin yanına memlekete gitmiştik. Orada evlerimiz baya yakın 5km filan. Aynı semtteyiz. Kahveye çağırdı işte. Gel oturalım dertleşelim, belki çok güzel bir şeylerin başlangıcı olur dedi. Ama o başlangıç filan diyince ben korktum bir anda. Sonra ben sana hızlıca yükseliyorum sen bana yükselmediğin için sorun oluyor aramızda dedi. Niye güvenmiyorsun kendine dedi. Sanki seni tenha bit yere mi çağırdım, kalabalığa kahve içmeye davet ettim, bir şey yapmıcam ki sana dedi. Ama bu cümleleri kurduğu için yapar bu kesin , hamle yapar karşılık vermezsem de aramız iyice açılır diye gidemedim. Zaten biliyordum gelmeyeceğini dedi. Şaşırmadım hiç dedi. Ben seni özgüvenli havalı yetişkin bir kadın sandım içinden özgüvensiz küçük bir kız çocuğu çıktı , korkuyorsun kendine güvenmiyorsun diye bana baya salladı
Soran+1 yılGeçende bu özgüvenli davran biraz gel yanıma diye tekrar dedi. Bak dedim ben bu özgüvensiz eleştirini baya düşündüm. Senin özgüvensizlik dediğine ben özsaygı diyorum o yüzden gelmedim dedim. Yani insan bir şeyin yanlış olduğunu hissedip yapmazsa gitmezse sana göre özgüvensizlik ama bana göre bu özsaygı dedim. Tamam haklısın ama ekleyeceklerim var arayabilir miyim dedi. Ev kalabalıktı o an. Arama sonra konuşuruz dedim. Sonra da hiç müsait olamadım daha doğrusu müsait hissetmedim kendimi o tartışmaya. Bende de var sorun biliyorum
- +1 yıl
Şimdi daha iyi anladım neden güvenmediğini çok çok haklısın kendini biriyle baştan rahat hissetmiyorsan sakın bunu yapma kendine derim çünkü eğer senin düşündüğün şeylere saygı duymuyorsa ve başka şekilde adlandırıyorsa inan bana ilişkiye başlarsanız bile yani sevgili olursanız başka zamanlarda başka şeylere bu ufak şeylerden bile bahsediyorum yani senin istemediğin şey olabilir beğnmediğin bir davranış olabilir ilerde o yine başka bi şekilde sana adlandıracak onu ve seni ikna etmeye çalışacak. Seninle olmak isteyen sana saygı duysun senin her düşüncene karar senin 😊
Soran+1 yılBuluşmaya gitmek kahve içmek sorun değil işte. Oraya gittiğimde bana karşı yakınlaşmak için bir hamle yaptığında uyum sağlamazsam beni suçlayacak gibi hissediyorum. Bu özgüvensizlik değil özsaygı bana göre. Ama o kendime güvenmediğim için görüşmediğimi sanıyor. Yani sana bir şey yapmıcam tenhaya çağırmıyorum demesi bile rahatsız etti beni. Yoksa çok da hoşlanıyorum. Onun açısından da günlerce mesajlaşır konuştuğun biri kahve içmeye bile gelmiyor , benim onu beğenmememden mi korkuyor gibi bir kafa yapısı oluşuyor işte. Zaten dün gece şarap paylaşıp üstüne de ne kadar az umursarsan o kadar mutlu olursun yazmış, bana mı demiş sence
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 2 ergenin sohbeti gibi görünüyor
170 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :) benim cümlemde ergence olan ne var ki :)
Soran+1 yılBurada gözükmüyor ama bir sonraki mesajımda mesela sanırım pandemide sıra bana ne zaman gelecek korkusu ile aramızda dostane bir bağ oluştu ona yoruyorum filan dedim. Bir sürü mantıklı cümleme karşılık bu seni seviyorum ve sen de kendine iyi bak mesajlarını aldım. Bende bir iki cümle daha kursun isterdim şahsen
Soran+1 yılYa diğerini de ekledim sandım eklenmemiş. Evet dün de paylaştım. Seviyorum sorguluyorum suç mu :)
Soran+1 yılBenim mesajların hepsinde de kalp vardı. Ama o bana bugüne kadar 13 14 kez dedi seviyorum diye. Daha bu hafta içinde bile iki kere ses attı seviyorum seni diye. Sana tepkisel kızsam bile içimden asla kızamıyorum ben dedi. Benim daha ona ikinci seviyorum diyişim. Siz bana karşılık ayıp olmasın diye seviyorum dedi diye mi yorumladınız
Soran+1 yılSağlıklısı nasıl oluyor
Soran+1 yıl5 yıldır tanıyoruz birbirimizi , 2 yıl beraber aynı yerde çalıştık. Yine de hızlı mı diyorsunuz. Belki de haklısınızdır
Soran+1 yılBirlikte derken sevdiğin sevgili olduğun kadınla mu? Ya dostum olgun olup olmamakla duygunu ifade etmek arasında nasıl bir bağlantı var kş?
Soran+1 yılO sizin tercihiniz. Sesli konuşamayacağın ortamda mesaj atmak kadar normal ne var
Soran+1 yılKalp atmak neden bu kadar olay oldu, instagram mesajı beğenince kalp koyuyor işte
Soran+1 yılEvet soruyorum çünkü anlamıyorum
Soran+1 yılVe dün bana en son emoji attı sadece. Gece de ne kadar az umursarsan o kadar mutlu olursun yazmış, şarap paylaşmış, ve bana asla yazmadı
Soran+1 yılSeni umursamıyorum mu demek istiyor yani bana, o hikaye bana mıydı anlamadım ya
Soran+1 yılBeni niye umursamadı şu an durup dururken onu anlamadım. Yanlış bir şey de yapmadım bu ara. Daha önce kızıp açıklama yapmadan iki kere instagramdan çıkarmışlığım var ama onun için çok kötü hissettim dedi, özür de dilemiştim
Soran+1 yılKendisi bilir ne yapabilirim ki, yorulduysa dinlensin. Benim acelem yok
Soran+1 yılGurur da önemli bence. Sonuçta bu ara empati yapmam için o beni çıkardı instagramındqn. Ben mesaj attım buna. Sana bunu ilk ben yaptığım için empati yapmamı sağladın, baya kırıcı oluyormuş, ama sorun değil çok güzel bir hayatın olsun yazdım. Sonra kendi takip isteği attı, bir sürü ses kaydı atan kendisi. Bana özgüvenli bir şekilde gelmiyorsun net değilsin düye bir sürü saydırdı. İletişimi devam ettirdi. Şimdi kendi bir anda emoji atıp sohbeti kesti. Dengede problem olan sence sadece ben miyim? Umursuyorum ama daha fazla koşamam peşinden
Soran+1 yılValla ben çok net insanım aslında , tek kuralım iletişimimizde seviyesiz sınırı aşacak bir şey olmasın dedim. Böyle yaparak derdim cinsellik sende benim istediğimi yapmayacaksan uzaklaşıyorum tavrını görüyorum ben, o yüzden güle güle. Sandığı kadar kolay değilsem kolay bir sürü kadın var. Tipi de çok iyi, ağzı da çok güzel laf yapıyor, kolay kandıracağı bir sürü kadın bulur, güle güle
Soran+1 yılO zaman uzaklaşması benim açımdan daha iyi, dostuz arkadaşız çizgisini çekmem de iyi benim açımdan. Kimsenin cinsel açlığına malzeme olamam şu saatten sonra güle güle
Soran+1 yılHayır seviyorum ama sevmek herşeye onay vermek değil bence
Soran+1 yılEvet çünkü ben gitmedim, o çağırdı kaç kere
Soran+1 yılHayır o cinselliği kolay yaşayan rahat biri, öyle olmak istemem travmatik değil bence
Soran+1 yılBilmiyorum, ama bunu çözsem bile neye yararı var ki, yine koptuk ve bu sefer ben sebep olmadım gibi geliyor
Soran+1 yılTamam işte sevmiyormuş , ona rağmen seviyorum dedi ve şu anda da uzaklaştı. Çok sorgulanacak bir şey de kalmadı
Soran+1 yılNeden böyle dediniz , gayette seviyorum , sevmesem beni takipten çıkan adama mesaj atıp bilerek ya da bilmeyerek üzdüğüm her şey için özür dilerim der miydim
Soran+1 yılNe kurgusu?
Soran+1 yılAdamın bu kurguda payı yok sanıyorsunuz :) sana yükseliyorum dedi bana. Bu cinsel yaklaşım değil mi?
Soran+1 yılKonu benim ne hissettiğim değil, onun açıkça derdinin ne olduğunu ifade etmesş
Soran+1 yılSorunun bende olduğunda ısrarcısın yani. Ciddiye alınmak istiyorum. Direk cinsel muhabbetlere girmek istemiyorum. Garip olduğumu düşünmüyorum. Nette rahatlıkla sexting yapacağı birini bulur eli yüzü düzgün. Reelde de bulur bu gün var yarın yok ilişkiyi
Soran+1 yılAman boş ver dediği gibi sevseydi gitmezdi bir yere. Etrafımda bir sürü kadın bana da yürüdü diyip durdu onun hakkında. Ona rağmen ben kendim tanımak istedim nasıl biri diye, güvenmek istedim. Ama duyduğum şeylerin etkisinden de çıkamadım. Sordum da buna inkar etmesini istemiştim, yalandır sandım. Doğru çıktı. İş yerinde çok sinir olduğum bir kadın vardı, evli 2 çocuklu, bundan 10 yaştan fazla büyük. Onunla beraber olmuş mesela bir kaç kez. Böyle bir sürü hikaye var hakkında. O kadınlardan biri mi olsaydım bende. Böylesi benim açımdan daha değerli napabilirm
Soran+1 yılOlabilir adam f*ck resmen , ben sen herkesi böyle kandırıyormuşsun dedim. Kime demişim seviyorum diye çıksın karşıma , ben kimseye seviyorum filan demedim, ne istedilerse onu yaptım sadece, sevmedim filan dedi bana. Ben aptallık yapıp sevdim onu , kapılmam sandım kapıldım ama gitmedim buluşmaya, bel altı konuşmasına da asla izin vermedim. Hala bende mi sorun var diye düşünüyorsunuz
Soran+1 yılSizinle konuşmak bana iyi geldi. Zihnimi açıyorsunuz.
Soran+1 yılKimlerle beraber olduğunu o demedi bana, kadınlar kendileri adamı niyeti bozuk diye anlattı bana. Bende senin hakkında bana böyle dediler, evine davet etmişsin dedim. Oda gelmemiş yani öyle mi benim eve dedi. Sonra benim ev bekar evi olunca beğenmeyip kendi kahvaltı hazırlayıp beni evine çağırmamış yanş öyle mi dedi. Evinin içini anlattı kadının. Beraber ormana gittik bir kere de dedi. Beni parasıyla etkilemeye çalıştı dedi. Ben normalde böyle şeyleri asla anlatmam ama bana iftira attığı için anlatmak zorundayım sende bunun için benle görüşmeyeceksen görüşme ama ben kimseye zorla da bir şey yapmadım, teklifi de ben yapmadım, evimde benim üstüme atlayan da kendisiydi dedi , ben susturdum. Madem bunları biliyorsun neden konuşuyorsun benle dedi. Kendimi kötü iğrenç biri gibi hissettirdin dedi
Soran+1 yılHakikaten neden konuşmaya devam ettim diye şu an soruyorum kendime. Ama beni hiç evine davet etmedi. İma bile etmedi. Hep dışarıya çağırdı beni. Ama ben bu olayları duyduğum için içime sinip bir türlü gidemedim
Soran+1 yılAnladım ama duygusal boşluktaydıkmsanırım. Sürekli iltifat ediyor , mesaj atıyordu , seviyorum , özledim filan diyip duruyordu. Etkilendim sanırım
Soran+1 yılBana ne öneriyorsun şu aşamada. Kuyruğum hala dik. Cinsel hiç bir şey yaşamadık ne reel ne sanal. Seviyorumu da dostumsuna bağladım sonuçta o mesajda
Soran+1 yılNe yapmalıyım sence
Soran+1 yılHiç adım atma ve sabit dur gibi mi
Soran+1 yılBu gerçeği duymak benim için baya üzücü oldu şu anda. Haklısınız. Teşekkür ederim bunlardan uzun sohbet edip dinlediğiniz ve akıl verdiğiniz için
Umarım hiçbir şeydir çünkü çok iğrenç
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden neresi iğrenç?
Soran+1 yılNeden iğrenç ki anlayamadım. Ayıp bir muhabbet mi var? Küfür mü var? Erotizm mi var? Ne var iğrenç?
+1 yılAldanmayın böyle şeylere😏
15 Yorumla
Soran+1 yılAldansam sorgular mıyım?
Soran+1 yılSoğuk davrandı zaten bugün. Duvara çarpmışım gibi oldu
- +1 yıl
İşte bunun için aldanmayın dedim iki güzel söz duyunca anlam yükleriz oysa karşı taraf herkese öyle bunu hesaba katmayız🤷
Soran+1 yılİlk kez demiyor aslında sevdiğini , bu 13 belki 14. kez. İçimde etkileniyorum ama dışımdan belli etmiyorum diye düşünüyorum. Karşılık da vermedik farkettiyseniz
- +1 yıl
Benim sözlerim genel üzerine alma😌🌺
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşk kokusu yok direk aşk var
01 Yorumla
Soran+1 yılAy nerdeeeeee keşke. Bu mesajın ertesi günü soğuk davrandı ama. Gece de içmiş hikaye atmış.
Şey yazıyor “ ne kadar az umursarsan o kadar mutlu olursun” bana mı dedi onu bile anlamadım
+1 yılFlortoz bir tavır
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşça değil mi yani?
- +1 yıl
Hiç öyle durmuyor
Soran+1 yılİkimizde de mi
Ask kokusu seziyorum😀
07 Yorumla
Soran+1 yılBugün neden soğuk konuştu ya o zaman? Taktik yapıyor olabilir mi?
Soran+1 yılHmmm peşinden koşayım diye mi
Soran+1 yılYok koşmadım zaten , sence ne yapmalıyım? Arkadaşça söylemiş olabilir mi bu seviyorum lafını.
Soran+1 yılEskiden çok iltifat ederdi koşardı adeta. Ama şimdi frene basıyor gibi geliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik düşünüyor kur yapıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha gerçek sevgi olmadığını nasıl anladınız? Bu da büyük bir ihtimal tabi haklısın
Cevap sahibi+1 yılDetaylı anlatayım özelde nasıl anladığımı hahahah
Soran+1 yılSağol kalsın, diyeceksen buradan de
Cevap sahibi+1 yılAhahahaha
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yeme amaçlı
140 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Yeme derken? Yemleme olta gibi mi?
Soran+1 yılNope kullanmak ne demek? Love bombing ne demek? Ghost ne demek? Bugün soğuk davrandı mesela
Soran+1 yılOna bağlanayım diye mi bana soğuk davrandı yani bugün? Biraz malca değil mi?
Soran+1 yılYani konuşmak istiyor ama taktik yapmak için mi yazmadı
Soran+1 yılBeni ilgiye boğduğu aşamayı geçtik, kullanamadı, uzaklaştık. Tekrar barıştık şimdi. Ama amaç yine kullanmak mı diyorsun
Soran+1 yılSenin bu işi üst düzey bildiğini hissediyorum. Mal bulmuş hacı gibi oldum şu an
Soran+1 yılHahahahah ya kötü anlamda demedim , iltifat bu eskilerden yeni nesil bilmez
Soran+1 yıl33
Soran+1 yılBende onu diyorum ya şu nope ne demek? Ghosting duydum ama nope ilk kez duydum
Soran+1 yılLovebombing biliyorum ya bunu bana aşırı yaptı zaten uygulamalı öğrendim bunu ama ghosting ilk kez yapıyor
Soran+1 yılAnladım benim yaşıma uygun değil zaten :) peki bu ghostun beni etkilememesini nasıl sağlarım?
Soran+1 yılO ghostu kullandıktan sonra mı yapıyor erkekler kullanamayacağını anlayınca mı
Soran+1 yılOha ben yazmaya başladım zaten. Biz 3. Adımdayız o zaman. Yahu ben bu döngüden nasıl kurtulcam. Bir el at yardım et ablana. Biliyorsundur kurtulmanın yolunu. Hiç yazmasam artık kurtulmam mı
Soran+1 yılNasıl yani? 2 yıl beraber çalıştığım ortak çevremiz olan bir adama küfür mü edeyim? İkimiz de öğretmeniz. İtibarımı zedeler bu tavır. Biraz daha olgunca bir tavır olsa.
Soran+1 yılHem durup dururken adama ne diye küfredeyim
Soran+1 yılKullanılıp atılacaksın diyorsun bu sorun değil mi
Soran+1 yılEeee başa mı döndük şu an
Soran+1 yılŞu an yan yana değiliz. Önceden 2 sene aynı ortamda çalıştık ama şu an o başka bir ilçede nen başka ilçedeyim. Benim yaşadığım yer çok küçük ve onu da tanıyor herkes. 3 senedir o başka yerde çalışıyor. Tesadüf onun olduğu ilçeye gezmeye gittiğimde görmem dışında görmedim hiç bu süreçte.
Soran+1 yılAnladım kaçma olmama ihtimalini düşürmek için yapıyor diyorsun , sanaldan tanışılana göre iyi niyet olma ihtimali daha yüksek o zaman
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel kardeşim. Resmen modumu yükselttin :)
+1 yılArkadaşça olur
01 Yorumla
Soran+1 yılDemi olabilir
+1 yılYokluyor gibi geldi bana bir miktar
021 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşça değil yanş
- +1 yıl
Bana öyle gelmedi
Soran+1 yılBugün soğuk davrandığı için kafam karıştı yine
- +1 yıl
Ne sevgilim olalım ne de arkadaş kalalım kafasında bence 😒
Soran+1 yılKahve içmeye çağırdı bu ara. Bana anlatması gereken çok önemli bir şey varmış. Ama yüz yüze olmamız lazım diyor. Da gidemedim
- +1 yıl
Allah Allah neymiş acaba
Soran+1 yılBilmiyorum ki ikide bir bunu diyor. Bir kere sordum korkuyorum ne anlatacaksın yüz yüze diye. Çok önemli olsa şimdi söylersin bence diye. Gel diye öyle diyorum özledim filan dedi
Soran+1 yılAma bir ara da sana bir şey itiraf etmem lazım dedi, ben susturdum, duygusal boşluktasın duymak istemiyorum dedim
- +1 yıl
Hmmm senden veto yiyecek diye de belki böyle gelgitli davranıyor olabilir kendini bastırıyordur belki bu yüzden
Soran+1 yılAy olabilir mi ki? Yine üstüne çok gidersem kaçar bu sefer kaçırmayım diye mi frene basıyor acaba? Çünkü bir kere dedi bana ben seni ürküttüm demi üstüne çok geldim dedi
- +1 yıl
Bence akışına bırak olacaksa olur olmayacaksa olmaz bir de konuşsun diye zorlama konuşacaksa da susturma
Soran+1 yılYok konuş diye zorlamadım hiç. Hatta arayacaktı müsait değilim dedim. Müsait olduğumuzda konuşalım dedim sonra da müsaitim demedim hiç. Bende de var sanırım biraz gıcıklık
- +1 yıl
Evet sende biraz zorlamışsın 😐
Soran+1 yılNapim çok yakışıklı, kolay tavlıyordur kimi isterse diye az zorlayım demiştim. Dedi de bana bir kere çok yordun beni diye
- +1 yıl
Fazla nazda aşık usandırır aşko ama 🤷♀️
Soran+1 yılKullanılıp atılmaktansa bıkılmak daha iyi değil mi?
- +1 yıl
O duruma da düşürme kendini
Soran+1 yılİşte o yüzden ağırdan almak istemiştim
- +1 yıl
Ben ilişkilerde bu kadar taktiği doğru bulmuyorum ya
Soran+1 yılAcı çekiyor musun peki
- +1 yıl
Yoo neden acı çekeyim
+1 yılKur yapıyo kerata
04 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş arkadaşa bu emojiui atar mı lan
Soran+1 yılBugün niye soğuk yaptı ya taktik mi
- +1 yıl
Kesin bi tamam
Soran+1 yılNasıl yani
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İlerde pompa olur
08 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden asla. Arkadaşça değil diyorsunuz o zaman
Soran+1 yıl@xnsksjnd o bana daha önce 13 14 kez filan dedi seviyorum diye. Hatta o kadar çok iltifat edip seviyorum özledim diyordu ki. Bir ara boşluktan sana sardım sanma, bir sürü kadın arkadaşım da var. Hiçbiri ile senle sohbet ettiğim gibi keyif almıyorum , bana çok iyi geliyorsun , her gün aramak mesaj atmak istiyorum , boğmak istemediğim için tutuyorum kendimi, çok mu üstüne geliyorum çok mu rahatsız ediyorum seni asla kaybetmek istemiyorum diye methiyeler düzğyordu. 13 14 kez dedi seviyorum diye. Daha benim 2. diyişim. Benim bir sonraki mesajım da dost oldun bana gibi mesajlarda vardı. Onlar gözükmüyor burada. Ama yine de yürümeyi sen başlatmışsın mı diyorsun :)
Soran+1 yıl@xnsksjnd ya tiksinecek ne var? Sanki birbirimize şeyimizin fotosunu attık, tiksinecek ne var
Soran+1 yılSeviyorum evet ama hiç benzemiyoruz bir birimize, aynı yerde çalışmamış olsak ortak paydamız yok
Soran+1 yıl@xnsksjnd iyi de özenin de demedim ki ben, ama tiksinecek kadar çirkin ne var burada
+1 yılVar tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılNe var
+1 yılAşkca bir sevgidir
010 Yorumla
Soran+1 yılAy keşke ama bugün soğuk yaptı
- +1 yıl
Bazen olur öyle
Soran+1 yılNiye ama üzüldüm
Soran+1 yılTaktik olabilir mi
- +1 yıl
Bazen erkekler de olur bazen bana da oluyor hayatta ne kadar yükselsemde düşüyorum
Soran+1 yılYazsın diye bekleyim o zaman ben
- +1 yıl
Ben fazla bekletirse anlaki gitti 1 5 8 ay gibi süre
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Yani 1 ve ya 5 ve ya 8 ve ya gibi ay süre geçerse anlaki gitti seni önemsemiyor sana deger ve umursamıyor diyorum
Soran+1 yıl1 hafta bile hiç yazmazsa yok diyorum ben de
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılTam bi ergen
02 Yorumla
Soran+1 yılKi
Soran+1 yılKim
Ver diye iste
026 Yorumla
Soran+1 yılOha
Soran+1 yılBöyle eskorta gitmemek için sana gelecek demek filan ayıp olmuyor mu? Türkçe öğretmeni değil
Soran+1 yılO bana daha önce 13 14 kez seviyorum özledim görmek istiyorum filan dedi. Benim 2. diyişim bu daha. :)
Soran+1 yılOfff çok rahat birileri ile beraber oluyor musun sen
Soran+1 yılSen sesli harfleri bile yazmıyorsun 😄 ben de Türkçe öğretmeni değilim 😆
Soran+1 yılAz şey değil derken? Sen bence öğretmenleri sevmiyorsun. O yüzden ikimize de iğrenç etiketlerini yapıştırdın. Ben evlilik dışı seks filan yapmam. Başkaları ile karıştırma beni
Soran+1 yılMüfredata uyma zorunluluğu öğretmenlerin de hoşuna gitmiyor. Ama müfettiş geldiği zaman soruyor. Yani o mesleki bir zorunluluk. Sevmemeni anlayabilirim. Ama benim öğrencilerim beni hep sever , derste espiriliyşm. Bende onları çok severim. Asla öğretmenler gününde bile hediye kabul etmem. Üstüne ben onlara çikolata pasta alırım. O yüzden belki de gerçekten işini severek yapan bir öğretmene denk gelmemiş olabilirsin. O konuda seni yargılayamam. Ama biraz üslubun sivri. Belki reelde böyle değilsindir. Burada anonim olunca rahat konuşuyorsundur bilemedim. Köle yapmaktan kastını anlayamadım. Aslında hep yabancı müzik dinler, spor giyinir ama özünü içini bilemem tabi
Soran+1 yılMümine mi? Nasıl yani :) evlilik dışı ilişki istemem diyince mi?
Soran+1 yılEvet ben de şanslıyım, bence öğrencilerim de şanslı
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Daha çok ilgi bence
015 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlıkla alakası yok mu diyorsunuz
Soran+1 yılÇok demedi hiç. Ama daha önce 13 14 kez filan sevdiğini söyledi, sesli mesaj attı, konuşurken de söyledi
Soran+1 yılBilmem ki bugün de soğuk davrandı mesela
Soran+1 yılBende seviyorum filan diye cevap vermediğim için mi
Soran+1 yıl35 yaşında adam ergen givi olabilir demi haksızını
Soran+1 yılHaklısınız
Soran+1 yılBelki de olabilir, çok yakışıklı kızlar şımarttığı için olabilir mi
Soran+1 yılOlabilir belki de ben reddedip durduğum için adam da nasıl davranacağını şaşırmış olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yıllaf olsun diye sorma
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Adam bugün soğuk davrandı. Emin olsam neden sorayım size
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsk kokusu aldim
011 Yorumla
Soran+1 yılBugün çok sıcak davranmadı ama, taktik yapıyor olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılAynen baglama cabası
Soran+1 yılNe yapmalı sence?
Cevap sahibi+1 yılFazla üstüne düsmem ben. O caba göstermeli. Kadın olan sensin. Ağırdan al
Soran+1 yılDaha önce sevdiğini söylediğinde çok koşardı peşimden, hatta derdi çok mu üstüne düşüyorum çok mu boğuyorum diye. Olamadık o zaman. O yöntemle olmadı diyip başka taktik deniyor olabilir mi sence
Cevap sahibi+1 yılO zaman niye olamadın
Soran+1 yılO neden hala duruyorsa ondan adım atmaz diye mi düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılNe?
Soran+1 yılAnlamadım sebebi neden sorduğunu
Cevap sahibi+1 yılSevip vakit ayırmış ilgilenmiş. O zaman yüz vermemişsin, olmamış. Şimdi de ilgi alaka bekleme bence eskisi gibi. Fazla naz aşık usandırır.
Soran+1 yılO zaman niye diyor yine seviyorum diye. Ayrıca sebebim mantıksız değildi. Zaten kendisi de dedi. Sana tepkisel olarak kızsam bile içimden kızamıyorum ben dedi. Sana nasıl kızarım filan dedi
+1 yılYalan %90
01 Yorumla
Soran+1 yılYalan olan ne? Arkadaşlık mı? Aşk olma ihtimali mi?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar