Sen ben den ayrılırsan hayır demem üzülmem de ama ayrılmazsan da bir şansı daha hak ederiz diye düşünürüm dedi. şunu da dedi sana karşı sevgim sıfırlandigi zaman sen ayrılmasan daha ben bitiririm saat gece 4 de yazıyorsam demek ki hayla sevgim var.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seni degersiz hissetiren kim olursa olsun hayatında tutma
Direk ayrıl
Cidden kendinizi değersizlestirmek için uğraşıyorsunuz resmen
Kendi değerimin farkında değilim. Sadece çok gücüme gidiyor 2.5 yıllık ilişki yaşayıp şu lafları duymak. Onu geçtim ben çocuğa bağımlı olmuşum. o yüzden ayrılamıyorum
İnsan ömrünün 65 yıl olduğunu varsayalim. 2.5 yıl mi daha büyük geride kalan ömrün mu? Seni sevmediğini bildiğin bir öküz ile bir ömür geçer mi? Hayatından çıkar kendine yazık etme
Hatalıyım. Hayatımın merkezine koydum onu. ondan. aşırı ilgiliydi. uzun ilişkimiz var. Ama içimde sevgi kalmadı diyo. Sonra içimde sevgi kalmasa bu saate kadar yazmazdım. Ayrılmak isteyeni kimse tutamaz vs diyor.. kafamı çok kurcalıyor aslında . başta çok ilgiliydi sonra ne oldu bilmiyorum.2 aydır hiç aramadi. Sadece whatsaptan yazıyor. Eskiden
hep arardi. Ama hayatımdan da çıkarmak istiyorum. Ama cesaretim yok.
İşte senin cesaretin yok o da farkında artık ceptesin. Ve bu şekilde bunları yaşayarak bir ömür geçer mi diye sor kendine
Herkes tercihlerinin bedelini öder
Cepte olmak kötü bir şey yaa. Derdi ne ki cepte tutacak kadar. yazik yaa cidden ona verdiğim emeğe bee
Gitsin kumda oynasın.
Bu arada haklsin herkes cidden tercihlerinin bedelini öder bende de o hesap
Yani kendini üzmek için çaba harciyorsun. İnan unutursun
Seni değersiz hissetiren bal olsa kasende altın olsa kesende tutma demişler eskiler
belirsizlik içinde boğulan ama netmiş gibi davranan erkek çok korkunç
Peki nedeni ne olabilir ne yapmak lazim
Cepte görmemesini sağlayabilirsin, onun gibi tehlikeli cümleler kur. Mesela sen bana böyle diyorsun evet ama bende sevmediğim erkek için böyle kaprisleri sevmem seni seviyorum ki katlanıyorum ama bu durum senin sevginin sonsuz olmadığını söylemen gibi benim de sevgimin sonsuz olduğunu göstermesin sana. Vs işte hem can evinden vur hem de belirsiz ol sende
Cok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın. Bir nevi bunları duymam iyi oldu. benim en büyük hatam onu hayatımın merkezine koymak oldu. önceliğim oydu o da bunu biliyor kullanıyor
Çok iyi anlıyorum seni eminim günlük hayatında çok zor geçiyordur o yüzden kalk güçlen silkelen bakımını da yap uzaklaş kendine çalış bir süre çok iyi anlıyorum üzüntünü ben de farksız değilim
Günlük hayatımı da çok etkiliyor. Elimde değil. Eskiden böyle sporumu yapan , kendime özen gösteren biriydim. Beni öyle bir noktaya getirmiş ki kendimi beğenmiyorum sanki yanına yakıştirmiyor hissine kapılıyorum. Hep üzülürdüm bulusurken bakımlı temiz gelirdim ama o tam tersi üstünde başında lekeli ve özensiz gelir. saçi sakalına öyle çok dikkat etmez . Bu seferde ben öyle iken o niye öyle kafasında oldum
Kıyamam sana ya of
Yanılıyor muyum. bir erkek sevgilisi ile buluşunca özenli olması gerekmezmi
Tabii ki gerekir
Çok arabesk takılmış. Halbuki o saatlerde başka konular gelir benim aklıma 😊😆
Güzel oynuyor. Tam filozof.
Dimi bencede
Bence bmc 😀bir reklam okudunuz
Nerden buluyorsunuz bu , ptal insanları ya,:)
Biri de bana denk geldi...
O vakit uzak dur arkadaşım. 1 defa geliyorsunuz bu hayata ya.
Sabah sabah kızın derdine bak 😀
Sorma abi. gece 4 gerginlik yaşadım buraya sormak istedim
Gece 4 de ne gerginliği bu bi dur 😀
Abi valla ne bilim girdik birbirimize çocukla. Saydırdı vs. Bende aptalim keşke uyusaydım. Çok değer veren bir yapım var yeminle çocuk pişman etti beni
Kıyamam gece gece derdiniz yavrum sizin 🙂sakin olun o saate kadar uyumuyosun suç sende
Boş yapmış
Ühühühü duygusallık ühüüü
Çok güzel ağlıyorsun 😉😁