Bu adamın benden hoşlandığını düşünüyorum, sizce olabilir mi? Biraz uzun ama fikir verir misiniz?

Üniversitede bir hocam var, kendisi aynı zamanda tez danışmanım. Aramızda 16 yaş fark var, 5-6 yıldır tanıyorum kendisini ve son bir iki yıldır da çok hoşlanıyorum ama aramızda bir şey olmaz tabiki, etik gelmiyor bana ama o da benden hoşlanıyormuş gibi hissediyorum. Öyle bir enerji alıyorum. Mesela geçenlerde çok yorgundum, geldi omzuma sarılıp hafifçe kendine çekti sonra da gidip dinlen sen dedi, konuşurken bir iki kere elini sırtıma koydu, yanına her oturduğumda derin derin nefes alıp vermeye başlıyor özellikle uzun süre yakınında durursam. Bir topluluk içinde ben konuşurken daha farklı bakıyor yüzüme, nasıl desem daha yumuşak bakıyor. Baş başa kaldığımızda kendisinden bahsetti biraz, gençliğinden falan bahsetti, biraz da kendi yeteneklerinden bahsetti sanki böyle kendini beğendirmek ister gibi. Pek bir şey yok hoşlanıyor demek için aslında ama ben öyleymiş gibi hissediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
Bir keresinde sevgili kelimesinden geldi olay sevişmeye. Ne alakaysa. Sınıfta diğerleri de şaşırdı açıkçası fark ettim yüzlerinden. diğer seferde de konu namus kelimesinden açıldı. bu işte dedi ki namus kelimesinin anlamı çok değişti şu an başka şeyler için kullanılıyor ama namus bununla değerlendirilmez falan. garip geldi açıkçası. konuyu hep oralara getirmeye çalışır gibi bir hali var, aklı çok başka çalışıyor değişik yani.
Bu adamın benden hoşlandığını düşünüyorum, sizce olabilir mi? Biraz uzun ama fikir verir misiniz?